Citēt:
[user]35988|Sajrex|[/user]
Citēt:
[user]254844|fourmatic|[/user]
Citēt:
[user]35988|Sajrex|[/user][quote][user]158906|TAMA|Bremžu drošinātājs[/user]Vai kāds gadienā nezin kur W210 atrodas bremžu gaismu drošinātājs?
Točna neznaju, nu mozhet nado pomeniatj dačik na pedali tormoza

nevajag tur neko mainīt. es nomainiju un tad veco devēju intereses pēc atvēru. tas viegli jaucās un tur elementāri var notīrīt kontaktus un tad vel 100 gadus braukt. bet tas protams kā kuram patīk. tas devējs maksā 12 ls, nav jau nekāds kosmiskais cipars. tikai domāju ka devējs nav pie vainas, ja čakarētos tas devējs, tad automātiski arī abs lampiņa iedegtos.
12 Ls ?? 8D pa 8 Ls oriģinalo nopirku 8)[/quote]
Tas bija vienā kreisajā kantorī, kas ir tipa specializējies mb remontā. Atrodas netālu no Kalnciema/Slokas krustojuma, pa diagonāli, pāris km iekšā rajonā uz Āgenskalna tirgus pusi. Viņiem tur arī maza bodīte. Šie man to knibuci pārdeva un piedāvājās arī uzstādīt. Par to cenu, es domāju, ka tas jau ir apmaksāts, bet pēc nomaiņas (5 min) paprasija vel 10 Ls. Tad es palūdzu, lai pie viena arī kļūdu kompī izdzēš, bet šie nevarēja. Tipa elektriķis pusdienās aizgājis utt. Tad gan man tas cirks piegriezās un es aizbraucu. Teicu ka citreiz, kad būs vairāk laika piebraukšu un samaksāšu, ja nodzēsīs kļūdu. Bet nezinu īsti cik drīz tas būs, jo sanāk tīri tā neko izmaksas remontiem tanī servisā. Ja 5 min = 10Ls, tad 60 min sanāk 120Ls. 8D