Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 26 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: w124 E300 3.0 benzins
AtbildeAtbilde saņemta: 04. Oktobris 2006, 19:02 
Lietotāja avatārs
Sweiki!
interese, kur varetu manuali sim auto atrast? interese ko nozime paneli lapinjas visas, nesen iedegas vien dzeltena, un nozimi nezinu vinjia, braucot.. pirms tam nedega... kads ko noderigu varetu pateikt?!
auto w124 E300 3.0 benzins `86.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Oktobris 2006, 20:42 
Lietotāja avatārs
www.gdtm.ru vai www.mbclub.ru , var arī pamēģināt iekš www.mbclub.lv, kaut kur jau tur arī par šo tēmu tika runāts ,ja pareizi atceros.A, kas par sāpi?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Oktobris 2006, 20:59 
Lietotāja avatārs
Te būs lampiņu nozīme:
http://www.gdtm.ru/w124rusGuide/011.htm

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Oktobris 2006, 01:47 
Lietotāja avatārs
nu laikam iebraucu, mainiju prieksa lukturi, izkustinaju pagriezienu, tam stekeris paglukoja, tapec taa ri idega "lapinja dzeltenaa" panelii, tagad viss okz! ;)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Oktobris 2006, 09:00 
Lietotāja avatārs
man ar vislaik deg taa kas raada ka lampinja nedeg...viss ir ok..tikai man neona gaismas uz pedaaljiem uzliktas man skiet ka taas narii dod to glukju..

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Oktobris 2006, 09:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]185242|Raado|lampinja[/user]man ar vislaik deg taa kas raada ka lampinja nedeg...viss ir ok..tikai man neona gaismas uz pedaaljiem uzliktas man skiet ka taas narii dod to glukju..

Diez vai. parastais iemesls, kāpēc tā lampiņa deg, bet viss tipa strādā, ir tāds, ka kāds ir kādā vietā (parasti gabarītu apgaismojuma ķēdē) iebāzis nepareizas jaudas lampiņu. Viss deg, bet sistēma rāda, ka kaut kas "nedeg".
Tā sistēma pati par sevi strādā ļoti labi un ļoti ilgi, ja visās vietās ārpusē ir pareizās lampiņas. (salona apgaismojumu tas neietver).

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Oktobris 2006, 09:11 
Lietotāja avatārs
nu skaidrs, paldies!
nu bij gluks ar arejo pagriezinelukturi prieksejo, braucot iesledzot atri raustijaas salonaa paneli pagr. simbols, un arpuse aizmugure normali dega pavarots, bet prieksa nea, iznemu pagriezienlukturi kontaktus pacikinaju itka tagad vis kartibaa :whistle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Oktobris 2006, 09:21 
Lietotāja avatārs
P.S Pie reize stad wel pieminesu saiziti, el.luuka, tjipa motorinjs gaudoja, negrieza luuku vispar (sakuma bik vareja pakustinat) , dabuju motorinju , samainiju, vis griezas,notiek, BET ar trosi kas netaa, valja itka nak, ciet negrib iet, bik paiet trose caur motorinju un palik, motorinj diic, bet talak nejiet.. :? luka bij paverta tag palika. Kadam kas lidzigs nav bijis, vai mainijis motorinju?!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Oktobris 2006, 09:56 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]188497|Schwins|[/user]P.S Pie reize stad wel pieminesu saiziti, el.luuka, tjipa motorinjs gaudoja, negrieza luuku vispar (sakuma bik vareja pakustinat) , dabuju motorinju , samainiju, vis griezas,notiek, BET ar trosi kas netaa, valja itka nak, ciet negrib iet, bik paiet trose caur motorinju un palik, motorinj diic, bet talak nejiet.. :? luka bij paverta tag palika. Kadam kas lidzigs nav bijis, vai mainijis motorinju?!

P.S> piemirsu galig, interese el.logiem sledzitc, kas nak vidus konsole, tas man izbeidzas un logu vairs nevar attaisit ne aiztaisit, un to pasu sledziti ar vairs nevar sataisit, izmeginajos visadi, cik biju srotos (nu 2vos ) nebija tur sledzisu, kautgan mersu bij daudz, ja kads zin kur var dabut vai kadam lieks luudzu PM vai seit, nopirksu labprat! =)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Oktobris 2006, 13:58 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]188497|Schwins|[/user]
Citēt:
[user]188497|Schwins|[/user]P.S Pie reize stad wel pieminesu saiziti, el.luuka, tjipa motorinjs gaudoja, negrieza luuku vispar (sakuma bik vareja pakustinat) , dabuju motorinju , samainiju, vis griezas,notiek, BET ar trosi kas netaa, valja itka nak, ciet negrib iet, bik paiet trose caur motorinju un palik, motorinj diic, bet talak nejiet.. :? luka bij paverta tag palika. Kadam kas lidzigs nav bijis, vai mainijis motorinju?!

P.S> piemirsu galig, interese el.logiem sledzitc, kas nak vidus konsole, tas man izbeidzas un logu vairs nevar attaisit ne aiztaisit, un to pasu sledziti ar vairs nevar sataisit, izmeginajos visadi, cik biju srotos (nu 2vos ) nebija tur sledzisu, kautgan mersu bij daudz, ja kads zin kur var dabut vai kadam lieks luudzu PM vai seit, nopirksu labprat! =)

MB Bus - jauni tie maksā ~22ls gabalā.
Jo 86. gadā ir vēl vecie - spēka slēdzīši. Jaunākiem ir vājstrāvas, tie ir lētāki.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 26 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012