Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 6 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: Generator ! zarjadka ! NETY !!!
AtbildeAtbilde saņemta: 01. Februāris 2006, 20:40 
Lietotāja avatārs
Zdrastvujte ! muchajusj uzhe okolo 1 mesjaca :cry: ...poka shto nikto eshe mne tochno ne skazal(ni v adnom servize) chto imenno u menja ne tak.Problema-u menja izbitochnaja nagruzka na generator-tak gavarjat ``generatorshiki``/u menja slishkom malij zarjad daet generator-slova eslektrikov k kotorim menja posilajt ``generatorshiki``. Moj generator 55 A ...s vkljuchennim svetom II urovenj pechki +muzika 60 A (30-40A na zarjadku akkumuljatora nu i 20-30 na ostaljnoe)...u kogonitj bila pohozhaja problema ? ili kto sovet datj mozhet ...budu blagadaren :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Februāris 2006, 21:10 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 00:21
Atbildes: 418
Atrašanās vietas: Rīga,Latvija
Mašīna: W202 AMG ,BMW 320d
Jāliek 90A Ģenerators
Atšķirās tikai vadu pieslēgšanas veids. tb. mazajam nāk kantains štekeris, 90a + klemme tiek pieskrūvēta.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Februāris 2006, 21:17 
Lietotāja avatārs
90 A ģeņerators ? tadu kaut kur šrotos es varēšu dabūt ? es šodien zvaniju,man pateica ka tagad ir 70A no 2.3 190 merša...25 ls...bet es nezinu vai viņš man der ? man prasija kadi man ir (RUS) SHKROBI ili chto to v etom rode...koroche vini teica ka viņš var būt neder ....90A tas ir standarts ģeņerators priekš 190 ? es domāju ka 55A :) bet vis norada kak tagad mana mašina stav kut kads FUFEL ar jaudu 55 A :(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Februāris 2006, 21:19 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 00:21
Atbildes: 418
Atrašanās vietas: Rīga,Latvija
Mašīna: W202 AMG ,BMW 320d
Cik zinu,tad tas nav oriģinālais 190-ā :whistle:
Bet stiprinājumi neatšķiras.
Man tāds ir izjauktā formātā, jāpārlodē diožu tilts un jānomaina gultnīši...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Februāris 2006, 21:29 
Lietotāja avatārs
Jā tas nav oriģināls tad to bus gruti atrast ....pameiģināšu rīt ar 70 A ...ja nekas neizlabosies...tad braukšu uz DOMENIKS un pirkšu ģeņerātoro par 595 LS :D man likas ja 70A nepalidzēs tad problēma nav ģeneratorā ...vajadzes meklēt citu kvalificētu elektriķi.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Februāris 2006, 08:55 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
paskaitīsim: tuvās gaimas 55W - 9 A
pečkas motors varētu būt 5 A
gabarīti 4 * 10 + pulksteņu apgaism 5 A
benzīna sūknis 10 A + pārējā šprices elektronika 5 A
kopā sanāk jau 35 A, attiecīgi tikko kā pagriez skaļāk mūziku virs 20 A patēriņa, ar to ģeneratoru jau ir par īsu, vēl ņemot vērā ka tā ģeneratora ražība ir ne jau tukšgaitā, bet pie paaugstinātiem apgriezieniem.

Šitā ir izplatīta problēma jo MB baigi skatās uz aprīkojuma līmeni un piemēro vajadzīgo ģeneratoru ar ļoti mazu rezervi. Zinu divus cilvēkus kas ir mainījuši ģeneratorus uz 70A, jo gaismas visu dienu, rīga, sastrēgumi - tukšgaitas apgriezieni, pečka, mūzika, stikla apsilde (visbriesmīgākais rijējs) un pamazām jūt ka vairs nevelk.
tā kā vainu nemeklē citur, starp citu neesi slinks un noskaidro kāds ģenerators nāk standartā 2,0 Dieselim, jo man tāds ir un pa lētām naudiņām varu atdot.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 6 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012