Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 84 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: После вступления в ЕС бензин подорожал на 40%
AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 09:22 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]Nu viss tak ir oki doki...buus taadas pasa cenas kaa piemeeram vaacijaa!!Es domaaju ka nav probleemu cenu kaapumaa (galugalaa visu tik pievelk vienai kopeejai cenai!!)probleema ir taa, ka muusu valdiiba necensas tik pat aatri ,kaa celas cenas, pacelt arii atalgojumu,taadeel sanemot veco algu mums arii liekas ,ka viss ir daargs ,bet buutu attieciigas algas ,tad saubos vai kaads te kaut ko teiktu!! ;)

PIEKRĪTU 8)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 09:32 
Lietotāja avatārs
Nevar jau paaugstināt, tāpēc ka nav no kurienes ņemt to naudu, jo valsts resursi (monopoli) tika veiksmīgi prihvatizēti (nozagti). :evil:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 09:56 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]Nu viss tak ir oki doki...buus taadas pasa cenas kaa piemeeram vaacijaa!!Es domaaju ka nav probleemu cenu kaapumaa (galugalaa visu tik pievelk vienai kopeejai cenai!!)probleema ir taa, ka muusu valdiiba necensas tik pat aatri ,kaa celas cenas, pacelt arii atalgojumu,taadeel sanemot veco algu mums arii liekas ,ka viss ir daargs ,bet buutu attieciigas algas ,tad saubos vai kaads te kaut ko teiktu!! ;)

tu domā, ka valdība var baigi ietekmēt algas? Vai paceļot minimālo (viss, ko valsts var izdarīt šajā jomā, cik es redzu), mainīsies arī privātā sektora algas?
Palielinot minimālo, būs tāda problēma, ka aplokšņu maksātājiem nāksies maksāt lielākus nodokļus par tiem darbiniekiem, kas sēž uz minimālās un saņem rokā pārējo. Iespējams, ka dažs labs ar to arī bankrotēs.
Es īsti neesmu drošs, ka valstij ir visas iespējas palielināt cilvēku ienākumus kā ar burvju mājienu. Būtu jau labi, bet nav jau vairs sociālisms, kad valsts noteica visu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 10:08 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]21237|Alis|[/user]ES te nav vainīga, bet gan mūsu pašu politikāņi, kuri negrib vai nemāk regulēt valstī cenu kāpumu. :x

Tieši tā! Pēc ES cenas cēlās salīdzinoši minimāli, kas bija degvielas kvalitātes prasību dēļ un tika paaugstināta mazliet akcīzes nodokļa likme. Diemžēl iestāšanās ES sakrita arī ar cenu kāpumu naftai pasaulē. ES te nav pie vainas.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 10:14 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]21237|Alis|[/user]Nevar jau paaugstināt, tāpēc ka nav no kurienes ņemt to naudu, jo valsts resursi (monopoli) tika veiksmīgi prihvatizēti (nozagti). :evil:

pilnīgi piekrītu.
Citēt:
[user]15154|Duffs|[/user]jaapelna vairaak... :) vai jaaiet kaajaam :P

Tas,ko tu tikko pateici ir pilnīgs sviests.Ej stūrī un nokaunies.

Nepareizi ir teikt,ka ES te nav vainīga.Ir gan.un pašā pirmajā vietā ar savu cenu izlīdzinošo politiku.Neesmu dzirdējis,ka NVS būtu līdzīga fiška.
Mūsu politiķi jau vispār ir zelta vērti.Man tāds priekš par to,kā viņi cīnās ar inflāciu :D Domāju,ka citiem arī ir baigais prieks.
Vienīgais,ko es varu ieteikt ir veidot savu kreiso biznesiņu.Ar pamatalgu jau paliek švaki,tāpēc kaut kas jākruķī pa kreisi un klusi jācer,ka laiki mainīsies.Nu,tas tāds tīri latvisks ieteikums.
PAstāv jau arī alternatīva-nepiekrist šitam visam un taisīt massu protestus.Bet,vai atd mēs to varam? :(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 10:15 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Nu sakiet, ko gribat, bet emocionāli cenu kāpums un ES ir ļoti saistāmas lietas. Man personīgi, neko daudz nezinot par super mega ekonomiskiem apsvērumiem un teorijām u.c. bullshitu, tas ir pirmais un sāpīgākais piedzīvojums ES sastāvā. Problēma ir tāda, ka tos "labumus no iestāšanās" redzēt nevaru, visu to iespējamo "labumu" aizēno nokontrolētais cenu pieaugums gandrīz visās jomās. Tas ir ļoti sāpīgi lielākajai daļai no mums. Tomēr, kā rāda vēsture, visu var pārdzīvot un cilvēks pierod pie visa...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 10:22 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]Nepareizi ir teikt,ka ES te nav vainīga.Ir gan.un pašā pirmajā vietā ar savu cenu izlīdzinošo politiku.Neesmu dzirdējis,ka NVS būtu līdzīga fiška.

Negribu teikt, ka ES ir kaut kas baigi labs, bet, ja runa ir par tiem 62-63 sant/litrā, tad ES tur vainot nevar. Pasaules naftas cenas nenosaka ES, bet gan piedāvājums & pieprasījums. Pieprasījums pārsniedz piedāvājumu un šobrīd jebkas, kas samazina piedāvājumu, ceļ cenas augšā. Tajā pašā laikā ražotāji gūst virspeļņu.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 10:23 
Lietotāja avatārs
P.S. Tas, ka mūsu valdībā ir pilns ar ļoļikiem, kuriem parastie mirstīgie īpaši nerūp, ir jau sen skaidrs. :(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 10:24 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Jūnijs 2004, 14:39
Atbildes: 1296
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Electra Revil 1
NAV KO RAUDĀT. JA NEVAR IELIET DEGVIELU IR JĀDOMĀ PAR CITU TRANSPORTA VEIDU.

JA NAV NAUDAS IKRIEM - BADĀ TAK NEMIRSI?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Septembris 2005, 10:26 
Lietotāja avatārs
līdz badam un nabadzībai mums vēl tālu,taču pieņemts ir sūroties par grūto dzīvi :D
Vienkārši,sāpīgi noskatīties,kā milzumliela nauda aiziet pilnīgā vējā,valdībai kabatā un mēs neko nevaram padarīt.Vai arī negribam...

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 84 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012