Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 47 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: AMG E55 w210 motors
AtbildeAtbilde saņemta: 15. Augusts 2011, 14:27 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Augusts 2011, 22:29
Atbildes: 12
Atrašanās vietas: Ventspils
Mašīna: E55 AMG
Citēt:
15 August 2011 15:20:36 benzman rakstīja:
Principā lēti tur pēc definīcijas nekas sanākt nevar, jo bloks ir jājauc pilnībā ārā un tas jau nozīmē kapitālo remontu motoram. Ja netaisīsi kapitālo un liksi visu atpakaļ kā ir, tikai konkrēto cilindru sataisījis, tad naudu būsi izgrūdis tāpat salīdzinoši lielu, bet motors būs šrota līmenī.
nu jaa sava taisniiba jau ir,ja vis buutu tik vienkaarshi ka vareeetu pasuutiit visus gredzenus un shaaales utt,tad ok,bet kaa braucu uz auto veikalu un saku kaadai mashiinai ko vajaga tad mani suuta taalaaak:) atliek tikai mers centrs jaaaa,man tur paprasiija par virzuli kopaa ar klani tas ir ar gredzeniem un shaaleeem 554 ls gabalaaa un ja sareizinam ar 8 tad man sanaak divas mashiinas bez maz... nuu taka koks ar diviem galiem,tapeec naakas domaat un improvizeeet:) bloku esmu jau izaardiijis,ja neradiishu citu variantu tad naakamnedeeelj javed buus uz to sloku... nu nav variantu:doh:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Augusts 2011, 14:29 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
15 August 2011 15:27:13 J.G rakstīja:
Citēt:
15 August 2011 15:20:36 benzman rakstīja:
Principā lēti tur pēc definīcijas nekas sanākt nevar, jo bloks ir jājauc pilnībā ārā un tas jau nozīmē kapitālo remontu motoram. Ja netaisīsi kapitālo un liksi visu atpakaļ kā ir, tikai konkrēto cilindru sataisījis, tad naudu būsi izgrūdis tāpat salīdzinoši lielu, bet motors būs šrota līmenī.
nu jaa sava taisniiba jau ir,ja vis buutu tik vienkaarshi ka vareeetu pasuutiit visus gredzenus un shaaales utt,tad ok,bet kaa braucu uz auto veikalu un saku kaadai mashiinai ko vajaga tad mani suuta taalaaak:) atliek tikai mers centrs jaaaa,man tur paprasiija par virzuli kopaa ar klani tas ir ar gredzeniem un shaaleeem 554 ls gabalaaa un ja sareizinam ar 8 tad man sanaak divas mashiinas bez maz... nuu taka koks ar diviem galiem,tapeec naakas domaat un improvizeeet:) bloku esmu jau izaardiijis,ja neradiishu citu variantu tad naakamnedeeelj javed buus uz to sloku... nu nav variantu:doh:
Ja gribi arī turpmāk ar to braukt kā ar Mercedes, tad iesaku meklēt citu motoru — tas noteikti būs lētākais variants ar garantiju, par bezproblēmu lietošanu vēlāk.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Augusts 2011, 14:42 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Mizx, kā Tu secināji, ka viss ir šķībi un ar ko mērīji ? Kādos darbos, kādos gadījumos un kurš vispār tad ir tas serviss, kuram vajadzētu mest loku ?

Jautāju, jo pašam nesen bija darījums ar kādu rallistu darbnīcu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Augusts 2011, 14:46 
Lietotāja avatārs

Citēt:
15 August 2011 15:27:09 Mizx rakstīja:
Citēt:
Nometinās kaut 10 kārtās, tas nekas, ka pēc tam viss auto vibrē un raustās, jo galīgi šķībi, galvenais, lai iztur. Tāda pati pieeja ielas auto remontos. Un rallists ar lielu vārdu Latvijā...

Mizx, kā Tu secināji, ka viss ir šķībi un ar ko mērīji ? Kādos darbos, kādos gadījumos un kurš vispār tad ir tas serviss, kuram vajadzētu mest loku ?

Jautāju, jo pašam nesen bija darījums ar kādu rallistu darbnicu!

Pēdējo reizi laboja J.G - 15. Augusts 2011, 17:06, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Augusts 2011, 14:51 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
15 August 2011 15:42:06 Misters X rakstīja:

Jautāju, jo pašam nesen bija darījums ar kādu rallistu darbnīcu.
Publiski izteikties nebūtu korekti. Bet veiktie darbi ir motora "savienošana" ar riteņiem. Tur gan kardāns apstrādāts ar kuvaldu, kas kategoriski aizliegts, jo lielu daļu viegli deformēt, attiecīgi jāpārbalansē (labākajā gadījumā), gan rotējošām detaļām taisītas metināšanas šuves, bet tādā kārtā, ka nekāds balanss nav iespējams. Vispār konkrētais serviss šejieniešiem ir zināms, es gan nezinu, vai tiek izmantots, tomēr... Uzzināju, jo viņu "apakšuzņēmējiem" pēc tam jāmēģina kaut ko darīt lietas labā, kad klienti sāk iebilst pret trokšņiem un vibrācijām.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Augusts 2011, 17:02 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Oktobris 2006, 22:00
Atbildes: 1988
Atrašanās vietas: Latvija
Mašīna: Baigais dampis!

Citēt:

Arī, ja nemainīsi šāles un gredzenus, tad sanāks ļoti liela summa. Vēl jāskatās kas ar motora galvu. Ja vārsts plīsa, tad varbūt tur sēžas beigtas, varbūt kāda plaisa un tt. Tas vēl labākajā gadījumā, ja tur būs kas labojams. Bet, ja vēl jauna galva būs jāmeklē, tad jau atkal pa baigi dārgo sanāks. Es nemaz nesāktu ar to visu mocīties.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Augusts 2011, 17:09 
Lietotāja avatārs

Citēt:
15 August 2011 18:02:40 Artūrs rakstīja:
Citēt:

Arī, ja nemainīsi šāles un gredzenus, tad sanāks ļoti liela summa. Vēl jāskatās kas ar motora galvu. Ja vārsts plīsa, tad varbūt tur sēžas beigtas, varbūt kāda plaisa un tt. Tas vēl labākajā gadījumā, ja tur būs kas labojams. Bet, ja vēl jauna galva būs jāmeklē, tad jau atkal pa baigi dārgo sanāks. Es nemaz nesāktu ar to visu mocīties.
galvai paveicies... visss ok,tikai vaarsts...nu ja man buutu kaads labs variants kur dabuut citu motoru tad arii apsveertu taadu domu,bet vnk tie motoori nav,varbuut kaads var pamest kaadu saitu kur pamekleeet?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Augusts 2011, 17:26 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Oktobris 2006, 22:00
Atbildes: 1988
Atrašanās vietas: Latvija
Mašīna: Baigais dampis!

Citēt:
15 August 2011 18:09:23 J.G rakstīja:
galvai paveicies... visss ok,tikai vaarsts...nu ja man buutu kaads labs variants kur dabuut citu motoru tad arii apsveertu taadu domu,bet vnk tie motoori nav,varbuut kaads var pamest kaadu saitu kur pamekleeet?

Ņem šo: E55 universālis. Mēģini nokaulēt cenu. Pa 300 eiro atvelc uz LV. Samaini dzinējus un atlikušās detaļas (šitās virsbūves, hadenes, salona un arī no sava tagadējā dzinēja) notirgo ebay. Rezultātā lielos mīnusos nebūsi. Tikai tas prasa laiku.

Pēdējo reizi laboja Artūrs - 15. Augusts 2011, 17:30, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Augusts 2011, 17:27 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Maijs 2010, 10:02
Atbildes: 1161
Mašīna: 29
http://auto.plius.lt/

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Augusts 2011, 18:16 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
15 August 2011 18:26:48 Artūrs rakstīja:
Citēt:
15 August 2011 18:09:23 J.G rakstīja:

Ņem šo: E55 universālis. Mēģini nokaulēt cenu. Pa 300 eiro atvelc uz LV. Samaini dzinējus un atlikušās detaļas (šitās virsbūves, hadenes, salona un arī no sava tagadējā dzinēja) notirgo ebay. Rezultātā lielos mīnusos nebūsi. Tikai tas prasa laiku.

Konkrētajam gan norādīts, ka motors pagalam, bet principā AMG detaļās šim modelim mierīgi varētu daudz atpelnīt! Ja ir laiks krāmēties, vieta, kur detaļas paglabāt, tad iesaku meklēt sasistu donoru!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 47 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012