Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 81 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Aktivator
AtbildeAtbilde saņemta: 24. Maijs 2011, 10:25 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Decembris 2010, 20:09
Atbildes: 194
Atrašanās vietas: Riga
Mašīna: Fordu
Tatad nespamoshu, linku nenoradishu, atnaca man uz meilu links kura ir noradita tada lieta ka Aktivator, ta ir magnetiska ierice kuru piestiprinot pie degvielas caurules, rodas kautkada magnetiska reakcija un lidzarto degviela pareizak sadeg un rodas ekanomija, palielinas jauda u.t.t, kaa jus domajad tas ir sviests, ir kads megjinajis, man jau liekas ka tas ir kartejais naudas piepelnishanas veids uz tiem shtruntiem, gazat visu ko ziniet!!!:)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Maijs 2011, 10:32 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Igor, dzēs to E-mailu ārā un aizmirsti :)

P.S. Vai Tu domā, ka, uzliekot sporta stūri, autiņam acumirklī rodas papildus 50 PS ?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Maijs 2011, 10:37 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Oktobris 2006, 22:00
Atbildes: 1988
Atrašanās vietas: Latvija
Mašīna: Baigais dampis!

Citēt:
24 May 2011 11:32:24 Misters X rakstīja:
Vai Tu domā, ka, uzliekot sporta stūri, autiņam acumirklī rodas papildus 50 PS ?

Vairāk PS var dabūt izdurot caurumu izpūtēja bundulī un uzliekot resnu uzgali galā. :crazy:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Maijs 2011, 13:05 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Tas ir Krievijā izdomāts mistisks daikts, ko uzliek uz degvielas caurules un kurš sakārto jonus (vai ko tur) un rada vienmērīgu plūsmu. Tā rezultātā itkā mazinās patēriņš, jo degviela ieplūst iešpricē "sakārtota".

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Maijs 2011, 13:44 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
24 May 2011 14:05:20 Renoir rakstīja:
Tas ir Krievijā izdomāts mistisks daikts, ko uzliek uz degvielas caurules un kurš sakārto jonus (vai ko tur) un rada vienmērīgu plūsmu. Tā rezultātā itkā mazinās patēriņš, jo degviela ieplūst iešpricē "sakārtota".
Arī ar labām domām sēžoties pie stūres patēriņš būs mazāks, jo braucējs nosvērtāks, brauks pārdomātāk utt...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Maijs 2011, 13:59 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Jūnijs 2007, 17:32
Atbildes: 1848
Mašīna: mella raķete
Citēt:
24 May 2011 14:44:41 Mizx rakstīja:
Citēt:
24 May 2011 14:05:20 Renoir rakstīja:
Arī ar labām domām sēžoties pie stūres patēriņš būs mazāks, jo braucējs nosvērtāks, brauks pārdomātāk utt...

Arī pirms brauciena aizejot uz toleti patēriņš būs mazāks :znaika:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Maijs 2011, 14:10 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2009, 10:14
Atbildes: 4370
Atrašanās vietas: Varakļāni
Mašīna: W202 un C124
Atbildi meklē jaunākajā AutoBild numurā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Maijs 2011, 14:28 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Septembris 2010, 18:48
Atbildes: 172
Citēt:
24 May 2011 11:25:49 igorchiks rakstīja:
Tatad nespamoshu, linku nenoradishu, atnaca man uz meilu links kura ir noradita tada lieta ka Aktivator, ta ir magnetiska ierice kuru piestiprinot pie degvielas caurules, rodas kautkada magnetiska reakcija un lidzarto degviela pareizak sadeg un rodas ekanomija, palielinas jauda u.t.t, kaa jus domajad tas ir sviests, ir kads megjinajis, man jau liekas ka tas ir kartejais naudas piepelnishanas veids uz tiem shtruntiem, gazat visu ko ziniet!!!:)

Kautkados 60 mitajos ?? gados.. petijumu rezultata tika secinats ka - Efekts nekads

Lidzigu metodi ar magnetiem izmantoja lai apstradatu udeni tvaika bileri no kura darbina tvaika dzineju. Rezultats - neveidojas tur kautkadi nosedumi utt.

Gribi nelielu ekonomiju.. liec shitadu -

http://www.greenfuelh2o.com/59_Plate_Plug_in_HHO_Generator_p/120v-59p.htm

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Maijs 2011, 16:26 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Decembris 2010, 20:09
Atbildes: 194
Atrašanās vietas: Riga
Mašīna: Fordu
Citēt:
24 May 2011 11:32:24 Misters X rakstīja:
Igor, dzēs to E-mailu ārā un aizmirsti :)

P.S. Vai Tu domā, ka, uzliekot sporta stūri, autiņam acumirklī rodas papildus 50 PS ?

Ne nu es ta ari sapratu ka razvods, redz kaa cilveki megina uz tiem sudiem nopelnit naudu!:D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Maijs 2011, 20:16 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2006, 05:19
Atbildes: 2188
Atrašanās vietas: Latvija, Jūrmala, Dzintari
Mašīna: Automobīli
Runājos ar vienu cilvēciņu, kuram nav sveša faktiskā fizika u.t.t. Tas varētu darboties, kā Renoir te minēja.
Cik liela tā ekonomija (?), grūti teikt precīzi. Es uzliku sievas a/m, ne gluži pirku, bet ....., uzliku, ... Vispār uz laukiem , un atpakaļ,( 300km) kundze atbrauca ar 4,9l/100km. Parasti ir ~ 6.5l/100km, bet tas arī mazliet pa pilsētu. Domājiet ko gribat :) Es to,tīri eksperimenta pēc ;)

Ir arī citas alternatīvas, piemēram , -jonizētājs.
Savam ,dīzelim uzliku. Notestēju. Uzrāviens labāks, daudz patīkamāk braukt, kaut parādās apmēram pēc 5 km nobraukuma. Patēriņš 8,6l/100km. Tur gan, - apmēram 60/40-šoseja/ pilsēta.

Pašlaik , ( no šodienas), sāku testēt HHO (Brauna gāze). Uzrāviens liekas tāds pats kā ar jonizātoru, varbūt mazliet labāks. Patēriņš, - protams vēl nezinu. :)

Kāds patēriņš bija bez visiem pričendāliem, nezinu. (W140 S350 td) Neesmu testējis, .. man līdz šim ne labāk ne sliktāk... lai cik tas auto ēstu. :( Tik un tā jālej.... :( sevis mierināšanai , vai kacināšanai skaitīt, labāk nepaliks, mazāk neēdīs. Tāds es dīvainītis. :)

Tagad esmu ķēries pie eksperimentiem ( cenas jau nu galīgi nedraudzīgas degvielai) :D

Domājiet ko gribat :D
TO, - ka tas nevar būt, jo nevar būt, esmu izlasījies krustu- šķērsu pa internetu. :D Fakti ir fakti. ;)

Kaut kā tā.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 81 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012