Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 6 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: mercedes-benz 124 2.0 dizelis
AtbildeAtbilde saņemta: 03. Augusts 2010, 15:13 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Marts 2010, 01:01
Atbildes: 23
Ir tāda problēma, sāka tecēt sajūga cilindrs kas spiež sajugu pie kārbas. Nomainīju, sagaisoju sajugu leja pie tā cilindra adgaisoju atgriežot to skruvi. Sajugs ir, pastāv kadu pusstundu un sajuga nav atkal, bet pedālis spaidās. Kas par vainu vai es nepareizi gaisoju, vai kada cita vaina, šķidrums nekur netek garām.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Augusts 2010, 15:18 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
Tur ir gaiss. Es savam arī kādreiz nomocījos ar sajūga gaisošanu, vienīgais kā varēju atgaisot, bija caur gaisojamo štuceri iesūkt eļļu cilindrā ar sūkšanu, 5 min un kārtībā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Augusts 2010, 15:49 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: W124
Sajūgam šķidrumu ņem no bremžu bačoka, uz sajūgu tā sistēma ir nedaudz dalīta, respektīvi, var būt tā, ka bremžu bačokā šķidrums vēl ir, bet uz sajūgu vairs nenāk. Pamēģini pieliet pilnu līmeni un gaisot tad. Sajūgam man liekās vajadzēja atgaisoties pašam. Bet ja gribi atgaisot, tad dari tā, paspaidi līdz galam pedāli pāres reizes, tad nospied pedāli vēlreiz līdz galam un turi, otrs cilvēks atskrūvē nedaudz gaisojamo skrūvi un izlaiž spiedienu, gaiss vai šķidrums. Kad spiediens nogāja, skrūvi atkal aizgriež ciet un tikai tad atlaiž vaļā pedāli. Tā atkārto pāris reizes pat ja tek tikai šķidrums. :)

Pēdējo reizi laboja Benzman - 03. Augusts 2010, 15:50, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Augusts 2010, 18:00 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 25. Aprīlis 2009, 21:35
Atbildes: 359
Mašīna: w203,w168
Reiz es 124 ari meiginaju ar pedali atgaisot un neka,tad izlasiju gramata ka vajagot kaut kadu prispasobu nr... ,vai caur tuvako bremzu suporta atgaisotaju,karoce jaiedzen skidrums ar spiedienu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Augusts 2010, 20:49 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
Citēt:
03 August 2010 16:49:22 benzman rakstīja:
Sajūgam šķidrumu ņem no bremžu bačoka, uz sajūgu tā sistēma ir nedaudz dalīta, respektīvi, var būt tā, ka bremžu bačokā šķidrums vēl ir, bet uz sajūgu vairs nenāk. Pamēģini pieliet pilnu līmeni un gaisot tad. Sajūgam man liekās vajadzēja atgaisoties pašam. Bet ja gribi atgaisot, tad dari tā, paspaidi līdz galam pedāli pāres reizes, tad nospied pedāli vēlreiz līdz galam un turi, otrs cilvēks atskrūvē nedaudz gaisojamo skrūvi un izlaiž spiedienu, gaiss vai šķidrums. Kad spiediens nogāja, skrūvi atkal aizgriež ciet un tikai tad atlaiž vaļā pedāli. Tā atkārto pāris reizes pat ja tek tikai šķidrums. :)

Tur jau tā lieta, ka tā nesanāk..... nezinu kāpēc, bet nesanāk, vismaz man, tāpēc izdomāju ātru un efektīvu metodi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Augusts 2010, 21:26 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Marts 2010, 01:01
Atbildes: 23
Paldies!!!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 6 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012