Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 88 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Eļļas
AtbildeAtbilde saņemta: 06. Jūnijs 2009, 13:44 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Decembris 2006, 15:31
Atbildes: 2588
Atrašanās vietas: Rīga
ah...
man pirms kāda laika gar garažu vilkās urļiks sak tipa eļlas nevajag ...100 reizes labākas par Xado ...ražo tur tipa kautkāds "čerepaveckkijs trudovojs zavods" ...kurš agrāk visas savas piedevas ir testējis krievu militārajā kompleksā konkrēti helīšos ...lai tie ar sasprāgušu dzinēju vēl varētu davilkt līdz bāzei bez eļlas... ļa ā ļa... pienāk kaimiņš oi bļa eto že tot zavod kotorij masla dļa žiguļei delal v sovetskoje vremja, mi igo ne to čto v žiguļi zaļivaļi mi jego toļko v lonžeroni ļiļi potrjasnaja drebedenj bila :D
Un šitādu mītu ir katram štruntam ...tipa a mēs kurpju šņores neparastas ražojam ...redz venecuēlas armijas resoram piegādājam...pipec

ja nešaubos pat krievi sākuši šitos SAE un pārējos likt uz savām eļlām tā ka uidi ot greha podaļše...

Davai testus un beidz vipendrivatsa ar savu swiss quality...
Un pasaki atklāti kurā ražotnē to bačoku no kura tu izlej pa 5ls litrā ražo..

P.S. štats saucas Džordžija nevis Grūzija kad pats iemācīsies saburtot englešh tajs kursos tad sapratīsi atšķirību.
par brendingu ar tevi laikam vispār nav ko runāt...
:doh:

P.S.S. ko domā ko domā klauns domā, tik ir tāda maza patiesība- ko nevar pateikt galmenieks to klaunam pasakot neviena galva neripo :P

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Jūnijs 2009, 13:52 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
aBsurD, tirgo eļļas, bet lūdzu nerunā muļķības par standartiem, standartizāciju un to, kā kuri autoražotāji ko pieņem par savu, kas kam atbilst un blablabla. Es neorientējos eļļās, bet standartu padarīšanās Tu noteikti neorientējies. Sāksim ar to, ka standartizācija visā pasaulē ir brīvprātīga. Jebko vari iet un censties sertificēt pēc jebkā, ja ir tāda vēlēšanās un tas pats par sevi nenozīmē pilnīgi neko. Attiecīgi tā iespējams sertificēt kaut ko pēc "augstākajiem standartiem", kaut neviens visā pasaulē to pat netaisās lietot.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Jūnijs 2009, 13:54 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Marts 2005, 11:56
Atbildes: 46
Atrašanās vietas: Riga
Vel reiz tev rakstu, vairs neatkartosu, jau ka pavisam mazinjam, SAE, API , ACEA un autorazotaju sertifikacija ir visvarigakais un ta jau ir tests, ja tu to nesaproti, man zel tevis.
P.S man interesanti ko par tadu tavu stulbumu cilveki doma, joko tu raksti ir pavisam BRED:shura:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Jūnijs 2009, 13:59 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Citēt:
06 June 2009 14:52:11 Mizx rakstīja:
aBsurD, tirgo eļļas, bet lūdzu nerunā muļķības par standartiem, standartizāciju un to, kā kuri autoražotāji ko pieņem par savu, kas kam atbilst un blablabla. Es neorientējos eļļās, bet standartu padarīšanās Tu noteikti neorientējies. Sāksim ar to, ka standartizācija visā pasaulē ir brīvprātīga. Jebko vari iet un censties sertificēt pēc jebkā, ja ir tāda vēlēšanās un tas pats par sevi nenozīmē pilnīgi neko. Attiecīgi tā iespējams sertificēt kaut ko pēc "augstākajiem standartiem", kaut neviens visā pasaulē to pat netaisās lietot.

JA? tu gribi pateikt ja produkts neatbilst sertifikacijas prasibam, tad vins var to dabut? Velesanas var but visiem, bet nauda un produkta kvalitate nav, tapec ari nevisiem ir tadisertifikati. es varu atbildet uz jebkuru jautajumu, bet ko jus seit rakstat...:doh: ir pienemti standarti, kurus izgudro veselie instituti, piem. j300, un pec tiem standartiem var pateikt kadas kvalitates prodkts. vai ne?:O

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Jūnijs 2009, 14:10 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Citēt:

Un smiekligs jautajums cilvekam kurs labi orintejas standartos, kas tad nozime kaut-ko, ja ne standarti un sertifikati? Plasha un tava atsauksme?:shura: Gudrinieki, ko jus man gribat seit vteretj?:doh:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Jūnijs 2009, 14:11 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
06 June 2009 14:59:08 aBsurD rakstīja:
Citēt:

JA? tu gribi pateikt ja produkts neatbilst sertifikacijas prasibam, tad vins var to dabut? Velesanas var but visiem, bet nauda un produkta kvalitate nav, tapec ari nevisiem ir tadisertifikati. es varu atbildet uz jebkuru jautajumu, bet ko jus seit rakstat...:doh: ir pienemti standarti, kurus izgudro veselie instituti, piem. j300, un pec tiem standartiem var pateikt kadas kvalitates prodkts. vai ne?:O

Viņš grib pateikt ka es esmu kā vienmēr pārrunājies un to ka starptautiskie standarti ir pietiekami zemi lai zem tiem palīstu gan Lukoils gan Shells...
Un mersim arī tas pats... samaksā tikai džunguru un tiksi tur iekšā ... ja tev nav galīgā atrabotka.
A par to ka standartus var izdomāt kādus grib ...tas jā daudzi arī tā dara.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Jūnijs 2009, 14:13 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Gribu pateikt to, ka tie standarti norāda tikai uz noteiktu īpašību esamību produktam, ne tā labumu. Tas attiecas uz VISIEM standartiem. Jā, vari pasmelt ūdeni savā tualetē un, ja tas atbildīs noteiktām prasībām, sertificēt kā motoreļļu. Kādas piedevas jāpieliek, kas vajadzīgs, lai to ūdeni dabūtu atbilstošu, jau ir katra ražotāja problēma. Un varu derēt, ka to ūdeni pamatīgi apstrādājot varētu sertificēt kā motoreļļu! Bet tik un tā iegūtajā eļļā būs procents attiecīgā ūdens.
Kamēr produkts neizpilda noteiktas prasības, tas nav pārdodams ar attiecīgiem tehniskiem rādītājiem. Tāpēc nespēju iedomāties, ka kādai no eļļām nebūtu sertifikātu. Tas normāli nav iespējams. Tāpēc tos var nevienam degunā nebāzt, jo tie paši par sevi neko nenozīmē. Tikai pierāda, ka tualetes ūdens pēc noteiktas apstrādes izrādās izmantojams motoru eļļošanai.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Jūnijs 2009, 14:14 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Nē vecīt tā kuļibina atsauksme it sevišķi sportā ... kur tiešām tām eļlām ir jāstrādā uz robežas...un kur neliela novirze no temperatūras izraisa galvas atvēršanos.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Jūnijs 2009, 14:22 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Mlja....Gudrinieki palasiet ludzu par ellas standartiem seit http://avtomaslo.info/ , jums kaut ko skaidrot neispejams, tur uzrakstits ka pec siem sertifikatiem var spriest kadas ellas kvalitate, tu dabuj ACEA, API, SAE vai ka jus sakat pat krievijas dabuja to, bet kadu? jus skatijaties? pec tiem standartiem var spiest kada ir ellas kvalitate. Un ari mersim katru gadu ir jaunie sertifikati, un ja ella atbilst viniem un ellu parbaudija rupnica tikai tad bus sertfikat MB.
Palasiet ludzu, jo es vairs nevaru jums skaidrot, kad jus pat negribat klausities.
Ja jus abi tik gudrie esat, kapec nav "PLASHS" standarts? jums pasaules pitnieciskie instituti neko nenozime, jus abi esat tik gudrie....
P.s ja nezini labak nerakstit:doh:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Jūnijs 2009, 14:27 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

aBsurD, iepazīsiemies: esmu pēc profesijas kvalitātes vadības speciālists, šobrīd varu atļauties apgalvot, ka ar šī brīža autoindustrijas standartiem un standartizāciju Latvijā nevienam nav tik cieša saistība, kā man. Un pats rakstu rakstus profesionālos žurnālos par šiem standartiem. Tāpēc lūdzu nerunā, ko nezini.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 88 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012