Citēt:
06 June 2009 01:54:01 plashs rakstīja:
Eh jautri!
Nu pirmām kārtām pirms mani sūtīt angļu valodas kursos iemācies ģeogrāfiju.
Midland ir pilsēta Teksasā, kura ir pa vidu visiem lielākajiem naftas krājumiem tur.
Visi Shell, BP u.t.t. ir radušies tur un arī Midland oil kurš ir principā uzņēmums, kas apvieno sevī dažādas tamējās kompānijas kam vajag pārstrādāt savus labumus.
Principā Midland oil ir tā reālā rūpnīca, no kuras nāk ārā eļla ko lejam autiņos visā pasaulē ar dažādām uzlīmītēm.
Midland ir fucking brends -maļava uz iepakojuma, kas ražots tiek kautkur bijušajās padomju republikās aļa čehija u.t.t....
Ar Swisss qualitāt tur sakars tik tāds kā ķīnas notbukiem ar IBM piemēram.
Neesi nekad aizdomājies par tēmu eļla un Šveice.... varu reāli iedomāties ...šveices gans jodelē un pumpē pussintētiku no alpiem pa taisno uz savas aitas, kas nogādā to visu tieši Latvijā, laimīgajiem pircējiem.
Par tām sertifikācijām vari vispār nesatraukties katrs sevis cienošs naftas magnāts atnāk uz MB, BMW u.t.t. iedod žūksni un pasaka – klau veči man no tās muciņas taga ir jauns brends izdomāts davai sadrukājiet papīrīšus lohainajiem pircējiņiem muca ta viena loģiski, ka sertificēts tiek viss.
To subāru un spoooortu vispār vari mazgāt smadzenes kādam citam.... Lukoilu arī gāž iekšā visādos agregātos i nekas... paredzētajai slodzei atbilst i labi tikai brends tāds nekāds.
Ir viena patiesība –visas modernās eļlas ir pietiekami labas ikdienas auto, sportam lieto specifikācijai atbilstošas eļļas kuras meklē nevis pēc sertifikātiem bet pēc konkrētām ražojošām rūpnīcām. (daļēji tāpēc ka uz letiju sūta pēdējos mēslus)
Es nesaku, ka konkrētā eļla ir slikta vai laba es saku, ka viņa ir dārga priekš apšaubāmas izcelsmes brenda, kas kopē kvalitatīvas eļļas nosaukumu, tiek ražota no krievu visdrīzāk izejvielām by sļipije kitajci kautkur čigānu pagrabā un tirgota tiek letiņu modē –mums ir pats garākais vau taga visi stāvam rakom!
Par tādu oel brack AG jau nu toč neviens i dzirdējis nav...
Taga vēl palielies ar to ka tā refinērija tur šveicē ir izveidota kautkad 1880 gadā ...kad vēl naftu īsti nepazina... ko viņi tur refinēja lampu eļlu no vaļiem?
Tas ir tas pats kas Aldara reklāmās vecākā alus darītava Latvijā ...tas nekas ka ražo čuras da vēl polijā. Tradīcijas vadzi zini
Aj labi būtu gribējis izcelties ar kaut ko gudrāku par mums ir sertifikāts būtu labāk salīdzinošos testus konkrētām eļlām ielicis...
Izpaliktu vesela kaudze rakstīšanas.
Tu esi tads gudrs vai tikai telo?:doh:
Ko tu gribi pieradit? Ka ASV ir vel viens Midland? Es tev vairak pastastisu vel ir simti registreti zimoli visa pasaule "midland". Midland pat razo vislabakas racijas. Un? Ari abibas? "ASV midland" nerazo nekadu ellu ar nosaukumu midland. Bet ellas nosaukumu MIdland SWISS zina pasaules vadosie auto razotaji, sportisti. vot tas ir svarigi.
Un mazliet vestures, agrak Oel brack AG sava rupnica razoja Quaker State Ellu, kuru lietoja ASV militarie, un Nato, kas runa par petijuma kvalitati un vispar par ellu.
Vai tu zinaji kas ir visvarigakais lai spriestu par ellas kvalitati? es tev pastastisu piedevas un ka vinjus samaisija ar pamatu. Tatad visvarigakais ir nevis pamats kurs sastava ir tikai 20& bet piedevas kurus izgudro rupnicas. Castrol ari nedabu ellas pamatu- naftu? abibas? Var nopirkt pasaules vadosus auto razotajus lai apcakaret lohus?

tu vispar saproti ko tu raksti? Tu vispar zini kads proces ta ir? tu zini cik tas maksa? Tadu var izdarit var but Krievija vai Latvija, bet Vacija pie oficialiem razotajiem?
Midland SWISS samaksaja Subaru, lai vini apcakaretu lohus pa piecuku?

un nopirka sportistu atsauksmes, un tikai mums nepaliek naudas lai samaksatu tev un tavam kulibinam, jo JUs prasat padaudz, jo jusu spriedums mums ir vajadzigs.
Testu? Vai tu zinaji ka vigrutakais tests ir sertifikacija (ACEA, API, SAE, Autorazotaju sertifikacija) bet par ko tu runa? mums nevajag tavs kulibins, kurs stastis ka musu ella ir laba. Visa pasaule cien sertifikatus.
Atgadinasu ka visus sertifikatus dabuja rupnica OEL BRACK AG. Midland SWISS.
LUdzu neraksti vairs savu stulbumu par tiek ražota no krievu visdrīzāk izejvielām by sļipije kitajci kautkur čigānu pagrabā un tirgota tiek letiņu modē, ja tev nav nekadus faktus, ir tikai smirdi no tevis un viss.
P.s ASV ir tads STATS Gruzija? un ko tas nozime? pets taviem vardiem sanak ka Valsts Gruzija ir abibas, un pata Gruzija atrodas ASV.
P.P.S interesanti ko doma citi par plasha uzrakstito stulbumu:shura: