[user]209392|plashs|[/user]
Citēt:
[user]466795|Bpa4|[/user]nu liec volgas šales un volgas gredzenus

virzuļi, kā virzuļi.. protams štatos var pasūtīt virzuļu komplektu par 800$ un domāt, ka baisi labāk ies

Nu vispār cilvēks kas nodarbojas ar dragiem savam opelim nopirka par ~1000Ls ... nez kāpēc viņš tā darīja nez nez... varbūt tādēļ ka šie jaukumi no Latvijas nobeidzās....
Starp citu vecajiem meršiem, amerikāņiem u.t.t. tā arī darīja un viss bija čiki tā kā nerunā to ko nezini lūdzu.
Tas ka tev liekas ka ja tu nesamaksāsi par detaļu 600ls tā nebūs tik pat laba ir ļoti labs mīts ko cenšas ieviest visu brendu mārketingi.
T krekli ar nike uzlīmi maksā 30ls ....bez 2ls .... nez nez ...kā tas var būt... abi krekli valkājas vienādi....
Ir jāskatās tikai uz izstrādājuma kvalitāti lējuma kvalitāti ... jo man nevajag 20 gadus vecam mersim original spare part. Man vajag lai būtu tehnoloģiski atbilstošs analogs. Ar ļoti līdzīgu izturību.
Varat pagaidām paņirgt par mani, pēc pāris dienām sākšu meklēt cik pie vairumniekiem eiropā šīs lietas tiešām maksā.
Vēlu veiksmi ar iedomu ka ja tev nav iegrūsti 600ls dzinējā tad tavi pirksti nestāvēs tik labi izlocīti braucot.
Cerēju uz kautko jēdzīgu padomos, bet nu kas ir tas ir....
Plash, ja gribi nr.1 dragā, iedod piķi un motoru + transmisija, - būsi Nr. 1....