Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 126 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: w124 auksts negrib lekt
AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2008, 09:33 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Oktobris 2007, 18:08
Atbildes: 1252
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Audīsimts
ask! :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2008, 09:35 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
Citēt:
[user]326388|Jazznfunk|[/user]ask! :)

Pasts no UFAS līdz 30 dienām :?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2008, 10:39 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Aprīlis 2008, 17:56
Atbildes: 566
Atrašanās vietas: Latvija, Jelgava, Madona
Mašīna: w163

Man 280 mahāniskajai špricei k-kas lidz;igs... :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2008, 13:17 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

update:

noņemts 4kājainis pie iesiluša motora (panelī t nedaudz virs 40) "rausta" dzinēju. Apgriezieni vienmērīgi mētājās no .5 līdz 1k.. Uzspraužot atpakaļ stabilizējas uz defaultajiem.

Šorīt ar nenoņemtu nemaz nemēģināju startēt..

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2008, 13:31 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Nu tad aiziet, telefons rokā un pa šrotiem.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2008, 14:00 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Iestāsti nu vidēji ststistiskajam krievam, kuram LV un IQ līmenis ir tieši vienāds ar maizi, KURU dačiku es gribu!
+
Mans akcents uz RU nezināšana tā 4kāja ceņņiku sareizinās 2tik uz katru kājiņu! :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2008, 14:03 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]326388|Jazznfunk|[/user]Iestāsti nu vidēji ststistiskajam krievam, kuram LV un IQ līmenis ir tieši vienāds ar maizi, KURU dačiku es gribu!
+
Mans akcents uz RU nezināšana tā 4kāja ceņņiku sareizinās 2tik uz katru kājiņu! :)

:D
Pazvani Kristīnei.

Nu teicieni ar Tev :D :D :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2008, 17:20 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]326388|Jazznfunk|[/user]Iestāsti nu vidēji ststistiskajam krievam, kuram LV un IQ līmenis ir tieši vienāds ar maizi, KURU dačiku es gribu!
+

mosh man ir tev vajadzigais datchiks! :ninja:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Novembris 2008, 02:21 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Cik? :)

Man gan nav jausmas, kā noskaidrot indexus un cīparus manā motorblokā sēdošajam 4kājim.. Varbūt šiem ir vairākas pasugas..

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Decembris 2008, 01:55 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

update..

1) BTW, ar tikko pielaistu negaidot var braukt, neslāpst nost. Tik kautkā roka neceļas un kāja nespiežas aukstu mocīt. Cenšos "opiski" pasildīt vismaz bik virs 40 C. Ja izsalkums pēc komforta, tad, kafiju dzerot, līdz pat visiem 80 (lai salonā būtu ~20) It kā jau uz nelieliem apgriezieniem ar aukstu var braukt..

2) Vienu nakti pamanījos iluminēt salonu ar abām lampiņām griestos. Rīta rezultātā aķis sākumā grieza labi, bet labi būtu, ja tas pasākums lektu no 3. reizes.. Iespējams, novājinātajam Ah krājējam nepietiktu strāvas visam kopā.. Kaimiņa Škodas Fabias piepīpējums nelīdzēja nemaz :( (20 min nočakarējāmies ar Fabias gāzēšanām un gaidīšanām) Palīdzēja vien ar Ūdrīša_79 Citrona Berlingo 3x apkārt kvartālam ievilkšana. (3. reizē tik notika brīnums) Shame on You, MB!

3) Izdomāju, ka pie vainas būs 4kāju dačiks. (Tā arī netieku skaidrībā kas tas man par motoru.. no 190 vai?.. Varbūt tikai galva mainīta?.. no 190 2.3?..) Šrotā no 190tā 2.0 izskrūvēju 4kāji, pat MB nr sakrita ar googlē pēc bildēm, e.t.c sūri, grūti meklēto (0085423217)

Tas ir baigais! Apaļš, bez metkām, visas kājiņas vienādas! Sagūglētā ideja tāda: vienas 2 kājas - sūta uz ECU motora t, otras 2 - termo laika slēdzis. Pie maziem C uz konkrētām sekundēm ieslēdz starta forsunku. Krievos (oldmerin.net) uzgāju termodevēju pretestību pret C grādu skalu. Baudot ~0 (aukstā auto), ~20 (pabraukušā), ~40 (istabas radiators) rāda +/- precīzi. Multimeters tiek likts pie diagonālajām kājām. Gan tā, gan tā. Abi pāri "zvana" Tik netieku pie nomainīšanas. Un nav zināms, vai būs ieguvums. Tur vajag boxu, mani knaģi aukstumu netur..

Tāda pati purva mistika ir arī ar to štepseli, kas nāk šamajam virsū. Tāds pats apaļš, tik viena iekšejā mala taisna - kante. Tikko sācies saulrets :D Tiec nu gudrs, kurā no visām 4 uzspraušanas versijām šis paredzēts! Tā arī netiekot gudrs no rītiem (0 - 5 C) izņemu no kabatas, pielieku, pastartēju, pamainu pozīciju, pastartēju, pamainu... Pielec - uzmaucu motorā sēdošajam 4kājim virsū un miers.. Vēl nekādas kopsakarības neesmu samanījis.. Dažreiz lec pavisam noņemot nost, bet tad arī slāpst uzreiz nost, staigā abarots. :(

4) SZ uzreiz teica "aķis".. Lasu forumus un aizdomājos. Ar savu DETA (nezinu, cik Ah, rīt jāpaskatās, bet, liekas, bija vajadzīgās 62) aukstu griežu kā nākas, nav tā, ka 20sec un Nokia`s "pļi pļī pļī..." :) Un kad ir pagriezts kādu pusminūti, pie izpūtēja tā labi ož pēc E95 - tātad degviela tiek dota. Pēc laiciņa pielecot, motors nobubinās - pārlējies. Tātad tas elektrohidroakumo(&&^%$ atkrīt. Domāju, ka vasarā, pēc salona nakts iluminēšanas, lektu.. Ak jā, atceros, bija precedents vasarā - viss notikās!

SZ aizdomu pārbaudīšu: palikšu pie kāda pa nakti, no rīta mēģināšu uzreiz ar pīpvadiem startēt. It kā signalizācija vienkārša. (Bet patīk, ka iedarbinātam auto var izņemt atslēgu (MB gļuks) un ar pogu aizslēgt durvis :) ) Vēl aķi izēst varētu kāds neatklāts īsais. Ģeņģim ogles mainītas. A varbūt pats ģeņģis ārlaulības. Mums ar Ūdrītis_79 ogles nesader. Jā, BTW, sorry, man 1991, nevis 89... Zem ~900 abaroriem manāmi pazeminās lampiņu gaišums! Varbūt tā ir zīme. Bet neraustās. Tātad ogles ok.

5) Varbūt būs vērts braukt ciemos uz boxiem pēc svečatslēgas..

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 126 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012