Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 126 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: w124 auksts negrib lekt
AtbildeAtbilde saņemta: 04. Novembris 2008, 11:48 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
Jā, izklausās pēc elektr4ohidrauliskā diferenciālspiediena regulatora.
Nenotiek degmaisījuma bagātināšana aukstam dzinējam. Bet vēl iespējams ka dzesēšanas šķidruma temperatūras devējs nedod kompim signālui ka ir auksti. Nejaukt ar devēju kas rāda T panelī!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Novembris 2008, 11:52 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Decembris 2006, 15:31
Atbildes: 2588
Atrašanās vietas: Rīga
Citēt:
[user]83747|pinguin|[/user]Jā, izklausās pēc elektr4ohidrauliskā diferenciālspiediena regulatora.
Nenotiek degmaisījuma bagātināšana aukstam dzinējam. Bet vēl iespējams ka dzesēšanas šķidruma temperatūras devējs nedod kompim signālui ka ir auksti. Nejaukt ar devēju kas rāda T panelī!

jā tas štrunts - melna kastite aiz inžektora vai ari starta sprausla.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Novembris 2008, 12:53 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Septembris 2008, 17:47
Atbildes: 234
Atrašanās vietas: Alsunga
Mašīna: W201, W202
Man 190am ar ta bij un pie vainas bija un ir vel joprojam tempreturas devejs! Es vinu atvienuju un tad iet normali, kad pievieno tad atkal nevar pielast un ja pielaiz tad jagaze lai nenoslaptu un motors raustas! Cik tads devejs maksa?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Novembris 2008, 02:00 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Oktobris 2007, 18:08
Atbildes: 1252
Mašīna: Audīsimts
Paldies par domu graudiem! :)

Tikko uzsāku šo tēmu, bij jābrauc. Šodien (vakar) 3x dabūju darbināt aukstu auto. No rīta (11:00) un 2x (19:00 un 23:00) vakarā.

No rīta, domāju, aķi sausu izgriezīšu! :! Līdzēja sekojoša metode: (arī abas reizes vakarā)

Griežot, ieliku atpakaļgaitā un bik (1-1,5m) pabīdījos pa pagalmu. Pieleca! un uzreiz apgriezieni bija uz normālajiem tukšgaitas ~0.75, tipa, pa to laiku, kad vienkārši griezu, šamais būtu sildījies!

Abas reizes vakarā startējot uzreiz sāku mocīt starteri ar ātrumiem! 20-30 sec un pieleca! Tipa motoram startējoties slodze nāca par labu..

Auto spīdzināšana jau baigā.. :(

Par t devējiem..

Bloka priekšgalā ir daudz vietas ar 17 un 19 atslēgu skrūvējamiem dačikiem. Man bija viens ar 3 galiem. viens gals uz paneļa t, otri divi - slēdzis, pie noteiktiem grādiem slēdz propellera elektromagnētisko sajūgu (manā gadījumā ir uzmakgaiverots elektropropellers) slēdzis nestrādāja, nopirku tipa tādu pašu, bet izrādās, ka šim paneļa t nerāda, nu štrunts, tagad abi divi katrs savu darbu dara :)

Tad tur ir viens tāds ieskrūvēts ar 4 galiem. Štepselis, kas nāk viņam virsū, ir gan par 0, gan par 90 grādiem uzspraužams.. Tā nedrīkstētu būt.. Varbūt kāda drošības ķepiņa kirdik.. Un tad tur ir vēlviens ar 2 vakuuma trubiņām..

Master! Lūdzu noraksturo savu vaininieku, cik galu un tā..

Elektrohidrauliskais spiediena regulators (EGR)? Hmm.. tātad tam ir jāiet cauri benzīnam un jāpienāk klāt vadiņiem.. Neko tādu ap šprici nemanīju..

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Novembris 2008, 08:12 
Lietotāja avatārs
ja kas man w 124 230 uz izjaukshanu! :ninja:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Novembris 2008, 08:42 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
Tātad atliek temperetūras devējs (to nebiju iedomājies), jo šprici uzliki tak visu no mana.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Novembris 2008, 10:47 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Labrīt, Ūdrs! :)

Tūliņ pat jābrauc, pamēģināšu atvienot 4-galu dačiku pie startēšanas, redzēs, kas būs.. Tas vakuumnieks jau diezvai..

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2008, 01:36 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Septembris 2008, 17:47
Atbildes: 234
Atrašanās vietas: Alsunga
Mašīna: W201, W202
Citēt:
[user]326388|Jazznfunk|[/user]Paldies par domu graudiem! :)

Tikko uzsāku šo tēmu, bij jābrauc. Šodien (vakar) 3x dabūju darbināt aukstu auto. No rīta (11:00) un 2x (19:00 un 23:00) vakarā.

No rīta, domāju, aķi sausu izgriezīšu! :! Līdzēja sekojoša metode: (arī abas reizes vakarā)

Griežot, ieliku atpakaļgaitā un bik (1-1,5m) pabīdījos pa pagalmu. Pieleca! un uzreiz apgriezieni bija uz normālajiem tukšgaitas ~0.75, tipa, pa to laiku, kad vienkārši griezu, šamais būtu sildījies!

Abas reizes vakarā startējot uzreiz sāku mocīt starteri ar ātrumiem! 20-30 sec un pieleca! Tipa motoram startējoties slodze nāca par labu..

Auto spīdzināšana jau baigā.. :(

Par t devējiem..

Bloka priekšgalā ir daudz vietas ar 17 un 19 atslēgu skrūvējamiem dačikiem. Man bija viens ar 3 galiem. viens gals uz paneļa t, otri divi - slēdzis, pie noteiktiem grādiem slēdz propellera elektromagnētisko sajūgu (manā gadījumā ir uzmakgaiverots elektropropellers) slēdzis nestrādāja, nopirku tipa tādu pašu, bet izrādās, ka šim paneļa t nerāda, nu štrunts, tagad abi divi katrs savu darbu dara :)

Tad tur ir viens tāds ieskrūvēts ar 4 galiem. Štepselis, kas nāk viņam virsū, ir gan par 0, gan par 90 grādiem uzspraužams.. Tā nedrīkstētu būt.. Varbūt kāda drošības ķepiņa kirdik.. Un tad tur ir vēlviens ar 2 vakuuma trubiņām..

Master! Lūdzu noraksturo savu vaininieku, cik galu un tā..

Elektrohidrauliskais spiediena regulators (EGR)? Hmm.. tātad tam ir jāiet cauri benzīnam un jāpienāk klāt vadiņiem.. Neko tādu ap šprici nemanīju..

Man ir W201 un tas daciks kas bija pie vainas nak ieskruvets motora galva ar 22 atslegu, pie vina pievienojas vads ar diviem kontaktiem! Kad es to vadu atvienoju motors leca i silts i auksts un ta es braukaju bez ta dacika!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2008, 09:23 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Master, paldies!

Es savam parāvu nost to 4kājaino - jā, 10 sec laikā griezās bez startera palīdzības! Un, kad liku klāt atpakaļ to 4kāji, mainījās abaroti (es viņu tā, pieliku, noņēmu)

Tātad - dačiks saka ECU (kompim), kad motors ir auksts, kad silts. Sanāk, ka dačiks ir saplīsis, "iestrēdzis" siltajā režīmā. Un nez kāpēc manam ir 4 kājas..

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Novembris 2008, 09:25 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
Mikas?

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 126 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012