Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 27 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Autors Ziņojums
 Tēma: slk ellas maina
AtbildeAtbilde saņemta: 03. Jūnijs 2008, 21:16 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Oktobris 2006, 17:19
Atbildes: 190
Atrašanās vietas: Latvija,Ventspils
v domenikse estj specinstrument dlja takih filjtrov , a to mozno i zalamatj krizecku.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Jūnijs 2008, 07:16 
Lietotāja avatārs
aizbrauc uz jebkuru normālu servisu, tur viņiem ir... domāju,ka par eļļas maiņu reduktorā vairāk par 3Ls neuzprasīs+eļļas cena... Tā šprices ir divejādas - viena, kuras galu uzskrūvē uz eļļas kanniņas un tad lej iekšā, bet otra ir tāda kā nariku špricīte, tik liela no metāla un ar līku galu :D Pašam tev to būs diezgan neerti darīt, ja vien tev nav estekāde vai pacēlājs... jo tā ielejamā skrūve ir sānā augšpusē reduktoram a mašina ta zema utt...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Jūnijs 2008, 08:19 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Jūnijs 2004, 12:26
Atbildes: 433
Man pēc nopirkšanas bija tā, ka nevarēja atskrūvēt eļļas filtru, jo kāds pirms tam bija norāvis vītni un vairāki "sjomņiki" griezās apkārt, bet vāks neskrūvējās. Nekas neņēma. Tad mēģinājām ar lentu - nekā, ar ķēdi - nekā. Bija tupo jālauž. Domeniksā uz sitienu paņēmu ar visu elementu par Ls 14.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Jūnijs 2008, 11:31 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]1066|mersovod|[/user]Man pēc nopirkšanas bija tā, ka nevarēja atskrūvēt eļļas filtru, jo kāds pirms tam bija norāvis vītni un vairāki "sjomņiki" griezās apkārt, bet vāks neskrūvējās. Nekas neņēma. Tad mēģinājām ar lentu - nekā, ar ķēdi - nekā. Bija tupo jālauž. Domeniksā uz sitienu paņēmu ar visu elementu par Ls 14.

tapec es neriskeju, un pasutiju no anglijas orginalo atslegu, sonedel bus lv tad meginasim darisim ;)

p.s. man ir bedre kur to darit :) ta ka ellu varesu mierigi pats nomainit ;)
var jau vest uz ellas servisiem, bet:
1. ja laiks atlauj, ir interesantak pasam iemacities un ko apgut, izdarit ;)
2. un domaju ka bus lidzigi ka man prasa pa subaru apkopi, vispirms kada jums masina un tad pasaka cenu ;) un kad paskaties rekinu tad ellas filtrs kas grosa maksa 1,25ls rekina ielikts par 10,20 un utt ;)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Jūnijs 2008, 12:53 
Lietotāja avatārs
tā jau arī ir... man viens pazīstamais,kurš strādā Domeniks jau stāstija kā notiek servisa stundas likmes noteikšana... atkarīgs no modeļa nevis darāmā darba :D

Vienam savam paziņam palīdzēju nopirkt C280 Sport 2000 gada un vins visu remontē vienkāršā servisā un nav pilnīgi nekādas vajadzības pēc Domeniksiem... eļļu nomainīt ir tikpat sarežģīti kā xenon spuldzīti :P

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Jūnijs 2008, 21:26 
Lietotāja avatārs
sodien atslediznu dabuju :)

mm izskatas pa smuko

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Jūnijs 2008, 23:16 
Lietotāja avatārs
nu jopc, tagad esi zarā...

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 27 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012