Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 32 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: W140 600 SEC Automāta problēma
AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2008, 08:50 
Lietotāja avatārs
Lūgums palīdzēt.
Zinu, ka jau aprakstīta problēma, taču es visus topikus izlasīju un īstu atbildi neatradu :(

Mana problēma:
1) Atpakaļgaita čakarējās - lai uzsāktu R jāgaida vairākas sekundes, un tā neiet uz pilnu jaudu. Pretslīpumā ar R uzsākt braukt nav iespējams.
2) Braucot D, ja spiež no 0 līdz galam, tad pie ~ 100 km/h apgriezieni turpina kāpt, bet ātrums nē. Palaižu gāzi vaļā un iespiežu no jauna - tad aiziet tālāk.
3) Auto neiet ātrāk kā 200 km/h. (iepriekš gāja 250 km/h, no problemo).

Mans auto 1993.gada W140 kupeja 600 SEC. Auto nobraukums 125`000 km.
Mašīnu uz vasaru gribu savest ideālā kārtībā, tādēļ vēršos pēc palīdzības, kur Jūs ieteiktu remontēties?
Pašreizējie varianti:
1)RAAP
2)Zolitūdē serviss
3)Biķernieku 17 a
4)Viktors Jelgavas 8

Varbūt kābam ir bijusi līdzīga problēma?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2008, 08:55 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Jūlijs 2006, 17:24
Atbildes: 1153
Mašīna: autobusu
es ieteiktu Bikerniekus

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2008, 09:06 
Lietotāja avatārs
būs jāmaina diski. šķiet, ka tam daudzi izgājuši cauri.
Viktoru Jelgavas ielā neieteiktu tādēļ vien, ka viņš vienmēr uzskata, ka diski jāmaina. Pat tad,kad tie ir nomainīti :D
Biķernieku ielā ir +/- normāli, zinoši čaļi. Varētu ieteikt.
RAAP-konveijers ar visām izrietošajām sekām. Izdarīs visu standartprocedūru. Ja kaut kas nebūs kā parasti, šaubos,ka piesprings...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2008, 09:06 
Lietotāja avatārs
Zolitūdē? Vinss? laikam jau neieteiktu :D Kaut gan, auto Tev ir pietiekai kruts, moš saņemsi labu attieksmi :D
Bet vai viņi labo kārbas?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2008, 09:21 
Lietotāja avatārs
Paldies RICHY par atbildēm. Par zolitūdi esmu tikai dzirdējis.

Lūk kā man izgāja RAAP - iebraucu servisā, īsumā izstāstīju problēmu - viņi uzprasīja kāds tev auto, kāds motors un teica, ka bez 1500 Ls te nav ko darīt.
Tāda "attieksme" mani galīgi neapmierina. Gribu saņemt reālu spečuka vērtējumu problēmai, tādēļ braukšu uz biķernieku ielu.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2008, 09:25 
Lietotāja avatārs
RAAP man arī teica, ka tā ir standarta vaina lielajiem motoriem. Vai tā verētu būt?

Kad pirms gada pats dzinu auto no vācijas noskrējiens bija 115 tūkst. Kad CSDD gāju apskati vecis teica, ka auto esot ideālā kārtībā, daudz tādi vairs pa ielām nebraukājot.

Vai tā kārba tomēr neliecina par krietni vien lielāku nobraukumu? Varbūt varat arī ieteikt kādu labu vispārēju diagnostiku? Gribētu visu autiņam pārbaudīt pirms lieku salīdzinoši lielas naudas kārbas remontā.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2008, 09:27 
Lietotāja avatārs
man arī viss ir +/- ideāli, bet diskus mainija. laikam jau viss dēļ lielā sjaudas vai eļļas nemainīšanas. hvz :? :whistle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2008, 09:52 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Pasākums būs dārgs un ar jaudu tur mazs sakars, nobraukums nevar būt īsts, jo pirmā eļļas maiņa var būt pat tikai pie 150 tk km. Tas nozīmē, ka kārbai sliktākajā gadījumā vajadzētu būt aiztiktam tikai eļļas līmeņa rādītājam. Ja kāds ir kaut vienā vietā piedūris pirkstu -- aizmirsti par nobraukumu odometrā! Pēc lietotāju pieredzes šādi simptomi parādās ne ātrāk kā pie 250 tk, man ir mazliet bojāta kārba, bet tai pāri par 300 tk, tavējā jau tāda, ar ko būtu bail kur tālāk aizbraukt.

Šādus auto bieži pieskata un tāpēc arī vizuālais var būt OK, nedomāju, ka tas ir tikai dragreisos braucis, domāju, ka attālumi bijuši citi. Viņiem taksis 1/2 gada laikā nobrauc 300 tk km. Ja tas tiešām būtu oriģinālais nobraukums, tad faktiski visām piekares detaļām būtu jābūt vēl no rūpnīcas. Turi acis vaļā un skaties, kad tās ražotas!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2008, 10:01 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
...Iesaku Bikernieku ielu!!...man labi patika.. laigan neko nevajadzeeja dariit :lol: ...noskreejienam neticu ne par vienu grammu!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Marts 2008, 10:02 
Lietotāja avatārs
A kur Jūs ieteiktu pārbaudīt noskrējienu 100% droši?

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 32 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012