Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 14 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: W123 230 slaapst
AtbildeAtbilde saņemta: 11. Novembris 2007, 13:26 
Lietotāja avatārs
Probleema paraadiijaas, kad naktii bija -6C un mitrs laiks. Ja siltaaks, tad viss ok.

Pirms braukshanas dzineejs tiek uzsildiits, lec kaa pulkstenis, bet peec pusstundas saak raustiities un slaapt, ja staav korkjii vai pie luksafora (briivgaitaa). Dzineejs M115.954 2.3 L 1977.
Neesmu speciaalists, bet briivgaitas vaarstu atrast nevaru. Iespeejams, ka vaina karburatoraa (Stromberg 175CD), bet nevar dabuut remkomlektu (nav garantijas, ka derees). Varbuut mekleet citu karbuli? Varbuut pilniigi cita probleema?
Pieleeju ATF (bija maz), bishki paceelu apgriezienus (liidz 1000 apgr) - nekas nemainaas.

Nezinu ko dariit, ziemaa pabraukt nevarees...
Varbuut sheit atrodams cilveeks, kas saprot tieshi par shiem dzineejiem.
Paldies!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Novembris 2007, 14:10 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Augusts 2006, 10:59
Atbildes: 5249
Atrašanās vietas: Katlakalns (Ķekavas nov.)
Mašīna: Mercedes Benz Viano 3.0 CDI

Tev karborātors.... man tāda problēma ir bijus... vinīgi tas bija Hondai civic... BET... lieta tāda.. ir tāda lieta kā iekšējais cikls, un ir vārsts, kas verās vai laists iekšā aukstu gaisu, vai sasildītu, viņs jāatrodas kaut kur pirms gaisa filtra, nu hondai tas remots izmaksāja 3ls.... es nezinu kā tev tur viss ir, bet man golfam ir tāpāt kā civic`am!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Novembris 2007, 15:08 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]176832|SWATboy|[/user]Tev karborātors.... man tāda problēma ir bijus... vinīgi tas bija Hondai civic... BET... lieta tāda.. ir tāda lieta kā iekšējais cikls, un ir vārsts, kas verās vai laists iekšā aukstu gaisu, vai sasildītu, viņs jāatrodas kaut kur pirms gaisa filtra, nu hondai tas remots izmaksāja 3ls.... es nezinu kā tev tur viss ir, bet man golfam ir tāpāt kā civic`am!

Tas vaarsts arii ir paarbaudiits - straadaa un veras kaa vajag.
Ir citi ieteikumi?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Novembris 2007, 15:11 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Augusts 2006, 10:59
Atbildes: 5249
Atrašanās vietas: Katlakalns (Ķekavas nov.)
Mašīna: Mercedes Benz Viano 3.0 CDI

starpcitu, man W123 2,3 injektotoram ir parādijusies līdzīga kaite, lec labi, bet pabraucot 10min un pielaižot velreiz sāk rīstīties, bet tas uz pāris minūtēm, berot virsū tas pazūt... :? tas arī parādijās nesen...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Novembris 2007, 08:00 
Lietotāja avatārs
varbuut vel kaadi ieteikumi?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Novembris 2007, 09:16 
Lietotāja avatārs
man bij līdzīgi .....tieši tāds pats motors...vainas var būt dažādas....karbi nomainīt neko nelīdzēs, jo 99% ka lietots, ko ja vispār dabūsi fiziski labāks nebūs, viņi vienkārši ir nokalpojuši savu laiku.......var pajaukt patīrīt un tml moš palīdz...

bet vaina var būt arī svečvados, aizdedzē...un vēl šur tur tā kā visu pārbaudi.....man ir beigts kautkāds vārsts ieplūdes kolektorā, dēļ kura reizēm ir problēmas kaut gan ieprieks nevienā servisā to neatklāja.....ja galīgi čābīgi laid uz Bukultu ielu, tur ir sakarīgs vecis kurš to karbjus skrūvē....

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Novembris 2007, 10:19 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]45272|Rays|[/user]man bij līdzīgi .....tieši tāds pats motors...vainas var būt dažādas....karbi nomainīt neko nelīdzēs, jo 99% ka lietots, ko ja vispār dabūsi fiziski labāks nebūs, viņi vienkārši ir nokalpojuši savu laiku.......var pajaukt patīrīt un tml moš palīdz...

bet vaina var būt arī svečvados, aizdedzē...un vēl šur tur tā kā visu pārbaudi.....man ir beigts kautkāds vārsts ieplūdes kolektorā, dēļ kura reizēm ir problēmas kaut gan ieprieks nevienā servisā to neatklāja.....ja galīgi čābīgi laid uz Bukultu ielu, tur ir sakarīgs vecis kurš to karbjus skrūvē....

Paldies!
Par to karbuļa jaukšanu un patīrīšanu ir tā, ka sākot to darīt jābūt remkoplektam (blīvēm), ja gadījumā (50%) kāda blīve saplīst jaucot&tīrot. (Tā runā dzinēju masķeri).
Bet, kā jau rāktstīju, remkompektu neatradu.

Kā sakontaktēt ar bukultu ielu? Tur blīves neplīst? :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Novembris 2007, 10:28 
Lietotāja avatārs
man tā šķiet ka viņiem bij remkomplekti, kaut gan man, kad pats biju pajaucis visas blīves bij okey.....
7381148, 9188610 Voldis...krieviski

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Novembris 2007, 15:15 
Lietotāja avatārs
Šodien pielaidu, slāpst pat nesākot braukt. Apgriezieni krītas īpaši pēc gāzēšanas. Ja vienkārši brīvgaitā nespaidot gāzes pedāli, tad tik ātri nenoslāpst.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Novembris 2007, 11:18 
Lietotāja avatārs
refresh

problema veljoprojam aktuala.

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 14 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012