Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 8 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: Atkal tuksgaitas apgreizini un serviss Artilerijas iela
AtbildeAtbilde saņemta: 12. Marts 2007, 16:20 
Lietotāja avatārs
Sievas W201 sāka peldēt apgriezieni, reizēm gadās, ka palaižot tukšgaitā, tas noslāpst. Droši vien vainas var but dazadas, sakot ar lambadu utt.

Es te dzirdēju, ka esot labs serviss Artileerijas ielaa, kur kiilee MB. Ir kada adrese vai talr.?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Marts 2007, 19:33 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Man tie apgrizieni tad peld, tad nepeld, karoče visu laiku, kopš es dabūju savējo W201. Jau gandrīz 2 gadi, agrāk nepieversu tam uzmanību, bet kad viņš sāka rīt 20l/100km, es sāku kaut ko taisīt un mainīt... Motors nomierinājās pēc sprauslu maiņas, un CO regulēšanas, bet vienalga dažreiz slāpst nost (īpaši kad auksts), apgriezieni krīt, un motors nespej viņus uzcelt augšā vai apturēt, tāpēc slāpst, un dažreiz pat pats uzreiz pielec! :D Nomainīju motora temperatūras dačiku, nu... pavisam nedaudz palika labāk, varētu teikt, ka nekas nav mainījies! Tagad, nākošais, ko mainīšu - būs Lambda zonde, pēc kuras nomaiņas ceru, ka viss nomierināsies un samazināsies degvielas patēriņš.
Veiksmi! Ja tiksi galā ar šo problēmu, uzraksti lūdzu te! Paldies! ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Marts 2007, 20:35 
Lietotāja avatārs
Sarunats, zinosu ;)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Marts 2007, 21:49 
Eksperts
Lietotāja avatārs

:handshake: Bet es domāju, ka sāc ar lambdu! ;) BOSCH - 78Ls!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Marts 2007, 17:29 
Lietotāja avatārs
Paslaik noskaidrojies, ka tuksgaitas relejam bija viens lodejums atnacis valjaa, ka rezultata peldeja apgriezieni. Lambda zonde vesela esot.

Citēt:
[user]26014|Roma|[/user]:handshake: Bet es domāju, ka sāc ar lambdu! ;) BOSCH - 78Ls!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Marts 2007, 17:54 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]26014|Roma|[/user]Man tie apgrizieni tad peld, tad nepeld, karoče visu laiku, kopš es dabūju savējo W201. Jau gandrīz 2 gadi, agrāk nepieversu tam uzmanību, bet kad viņš sāka rīt 20l/100km, es sāku kaut ko taisīt un mainīt... Motors nomierinājās pēc sprauslu maiņas, un CO regulēšanas, bet vienalga dažreiz slāpst nost (īpaši kad auksts), apgriezieni krīt, un motors nespej viņus uzcelt augšā vai apturēt, tāpēc slāpst, un dažreiz pat pats uzreiz pielec! :D Nomainīju motora temperatūras dačiku, nu... pavisam nedaudz palika labāk, varētu teikt, ka nekas nav mainījies! Tagad, nākošais, ko mainīšu - būs Lambda zonde, pēc kuras nomaiņas ceru, ka viss nomierināsies un samazināsies degvielas patēriņš.
Veiksmi! Ja tiksi galā ar šo problēmu, uzraksti lūdzu te! Paldies! ;)

pilnīgi aplama pieeja. meinīt detaļas vienkārši pointa pēc... nepārliecienoties vai viņas strādā...
Pizdec, Roma. neraksti vairāk par savu patēriņu!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Marts 2007, 18:42 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]91004|Karluco|[/user]Paslaik noskaidrojies, ka tuksgaitas relejam bija viens lodejums atnacis valjaa, ka rezultata peldeja apgriezieni. Lambda zonde vesela esot.

Citēt:
[user]26014|Roma|[/user]:handshake: Bet es domāju, ka sāc ar lambdu! ;) BOSCH - 78Ls!

A, to man jau laboja! :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Marts 2007, 19:45 
Lietotāja avatārs
Izmeginaju, pagaidam ok izskatas! :)

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 8 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012