Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 4 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: No rīta nevar pilaist.
AtbildeAtbilde saņemta: 11. Februāris 2007, 12:31 
Lietotāja avatārs
Labdien. Varbūt kāds man var palīdzēt.
Notika tāda liet. Pēc lieliem saliem (-25), no rīta neizdevās pielais savu auto. Bija tā: pielece parūsca pus minūti uz mazajiem apgriezieniem, tad noslāpa un vairāk neleca; griež pat "uzsit", bet nelec. Aizvilku uz servisu, tur konstatēja, ka viss kas var būt ir pārliets ar degvielu. Visu iztīrīja, t.sk. sveces. Vakar atgrieza man auto, dienu nobraucu bez problēmām. Šorīt no rīta atkal tieši tas pats - nelec, tādā pašā veidā! Cienītie, kas Tas ir?!
Es jau sāku domāt, ka varbūt jāpieregulē tas slēdzis griežamais! ?!

Man ir MB190, 2,0l benzīns, 1989.g.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Februāris 2007, 13:02 
Lietotāja avatārs
Mosh baaku vajag iztiiriit... Iespeejams ka kondensaats sakraajies un tas uudens lien ne tur kur vajag :whistle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Februāris 2007, 13:09 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 1053
Atrašanās vietas: Preiļi
Mašīna: VAZ 2101
Es lielos salos cenšos pieturēties pie sekojošiem principiem:
1) Cenšos visu laiku pildīt bāku līdz lūpai- palīdz izbēgt no kondensāta veidošanās bākā.....
2) Regulāri mainu degvielas filtru- ar mūsu degvielu tas ļoti ātri aizdiršās un sala laikā vēl tā stāvokli pasliktina sasalušās kristāla daļiņas......
3) [Dotais punkts vairāk attiecas uz dīzelistiem] Iesaku pildīties vienas uzpildes firmā (Ja Statoil, tad Statoil, ja Lukoil, tad Lukoil utt.), jo katrs no viņiem izmanto savādākas degvielas piedevas, bet tās ne vienmēr pozitīvi reaģē uz citām piedevām un mēdz būt nevēlamas ķīmiskas reakcijas.....
4) Pēdējā laikā, pēc nakts stāvēšanas lielos salos, es pirms darbināt auto uz apm. 20 sek. Ieslēdzu tālās gaismas un vairākas reizes uzsildu kvēlsveces....... tas palīdz pamodināt aķīti un darbinot auto, starterim ir labāks starta griezes moments, jo aķītis ir atmodies un ir labāka elektrības atdeve (a kas dīzelītim vēl ir vajadzīgs pilnai laimei)- sākumā neticēju tādam faktam, bet, kad pāris reizes pamēģināju, tad konstatēju, ka tas tiešām strādā.....

PS. No personīgās pieredzes varu pastāstīt sekojošo- Pagājušā ziemā, kad braukāju vēl ar C-klasi, man bija līdzīgi simptomi, kā tev [No rītiem bieži nevarēja pielaist auto, bet, kad pēc ilgiem laikiem maita pielaidās, tad visu dienu varēja bez problēmām močīt...... un no rīta viss sākās no jauna........ Problēma bija pavisam vienkārša- degvielas padeves sistēmā caur blīvīti pavisam drusku rāva iekšā gaisu un, kad auto pastāv nakti, tad visa degviela bija atplūdusi atpakaļ uz bāku un, kamēr sūknis degvielu nepiepumpē, auto pielaist nevarēja (Nomainīju blīves un vis palika štokos).....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Februāris 2007, 13:48 
Lietotāja avatārs
No personīgās pieredzes varu pastāstīt sekojošo- Pagājušā ziemā, kad braukāju vēl ar C-klasi, man bija līdzīgi simptomi, kā tev [No rītiem bieži nevarēja pielaist auto, bet, kad pēc ilgiem laikiem maita pielaidās, tad visu dienu varēja bez problēmām močīt...... un no rīta viss sākās no jauna........ Problēma bija pavisam vienkārša- degvielas padeves sistēmā caur blīvīti pavisam drusku rāva iekšā gaisu un, kad auto pastāv nakti, tad visa degviela bija atplūdusi atpakaļ uz bāku un, kamēr sūknis degvielu nepiepumpē, auto pielaist nevarēja (Nomainīju blīves un vis palika štokos).....

Var būt ka gaisu rauj iekšā.
Jo velkot auto arī nevar pielais.

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 4 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012