Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 69 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Automātiskā ātrumkārba.
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Februāris 2008, 21:15 
Lietotāja avatārs
Rīgā, biķernieku 17a (gudri sakarīgi cilvēki)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Februāris 2008, 22:46 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Augusts 2007, 07:59
Atbildes: 287
Atrašanās vietas: Rīga
Liekas, ka šim topikam jau ir putekļu kārta, bet tomeer gribējās uzskribelēt...

Man arii ir probleema atpakaļgaitu, bet tas veerojams tikai kad auto ir auksts, lidzko uzsilis aiziet. Daži viennozīmigi to saista ar eļļas līmeni kārbā, bet ne vienmeer taa izradaas taisniiba, jo nav daudz cilveeku, kas speej vainu noteikt argumenteeti un pareizi.

Kaa arii ir otra probleema: izspolee parsledzot no 2. uz 3. robu ( apgriezieni kāpj, bet auto uz priekšu nekust), kur esot vainigs bliiveejums ( tas jāmaina) un tikai regulaacija īsti nepalīdzēs.

Piebildīšu: kārba pirms gada ir remonteeta RAAP ( bija cirtiens paarsleedzot no 2. uz 3.) par 1000Ls!!!! un kad es nesen tur ierados, lai parunaatu ar profinjiem un konstateetu defektu, šie lietas buutiibaas iedzilinaajaas vispaarinaati vai arii neiedzilinaajaas vispaar un teica: viss jāmaina - 1200 Ls. Nodomaaju: chaljiem galvaa, laikam, sakapis, turpmaak shai vietai ieshu ar liikumu.

Tagad esmu pierakstiijies pie meistara, kursh aatri pateica kas jaamaina ( un to apneemaas izdariit 5x leetaak kaa ieprieksheejie) un no kura klientiem esmu dzirdeejis labas rekomendaacijas.

Peec divaam nedeeljaam vareeshu nozinot kaads buus rezultaats un meistaru, varbuut, ieteikt ari citam, kaut gan pieraksts pie vinja ir jaagaida meenesi.

:whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Februāris 2008, 23:02 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Februāris 2006, 21:56
Atbildes: 180
Atrašanās vietas: Cirencester, United Kingdom
gaidīšu rezultātu! lai tev veicas! man ar vajadzēs.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Februāris 2008, 08:35 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Jūlijs 2006, 17:24
Atbildes: 1153
Mašīna: autobusu
Es jau raksrtīju, ka RAAP nav tā vieta kur braukt, vismaz pēdējo 2 gadu laikā - ne attieksmes, ne kvalitatīva darba vairs nav palicis...

A par to meistaru gan pasaki, laikam šeit ir vairāki, kas meklē labus karbiniekus ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Februāris 2008, 08:37 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
[user]282118|matrix|[/user]Piebildīšu: kārba pirms gada ir remonteeta RAAP ( bija cirtiens paarsleedzot no 2. uz 3.) par 1000Ls!!!! un kad es nesen tur ierados, lai parunaatu ar profinjiem un konstateetu defektu, šie lietas buutiibaas iedzilinaajaas vispaarinaati vai arii neiedzilinaajaas vispaar un teica: viss jāmaina - 1200 Ls. Nodomaaju: chaljiem galvaa, laikam, sakapis, turpmaak shai vietai ieshu ar liikumu.

bēdīgi, šis jau kāds 10ais piemērs par šiem.......

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Februāris 2008, 08:41 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Jūlijs 2006, 17:24
Atbildes: 1153
Mašīna: autobusu
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]
Citēt:
[user]282118|matrix|[/user]Piebildīšu: kārba pirms gada ir remonteeta RAAP ( bija cirtiens paarsleedzot no 2. uz 3.) par 1000Ls!!!! un kad es nesen tur ierados, lai parunaatu ar profinjiem un konstateetu defektu, šie lietas buutiibaas iedzilinaajaas vispaarinaati vai arii neiedzilinaajaas vispaar un teica: viss jāmaina - 1200 Ls. Nodomaaju: chaljiem galvaa, laikam, sakapis, turpmaak shai vietai ieshu ar liikumu.

bēdīgi, šis jau kāds 10ais piemērs par šiem.......

skumji, ka cilvēki tik un tā uz turieni brauc, raksti/neraksti...
laikam daudzi vēl atcerās laikus, kad tie strādāja godām... :face:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Maijs 2008, 11:51 
Lietotāja avatārs
Privetstvuju.
U menja na 124-om 91 goda 5-stup. avtomat (300E-24). Zadnjaja skorostj vklu4alasj vsegda s zaderzhkami. V4era vobshe vklu4atjsa otkazivalasj. Teperj vopros:
Ot kakih mersov mne podojdet avtomat? (vsjo ravno kakoj, mozhno 4-h stup.)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Maijs 2008, 09:57 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 10. Aprīlis 2005, 20:45
Atbildes: 881
Mašīna: pimp ride
Citēt:
[user]377815|Unknown|[/user]Privetstvuju.
U menja na 124-om 91 goda 5-stup. avtomat (300E-24). Zadnjaja skorostj vklu4alasj vsegda s zaderzhkami. V4era vobshe vklu4atjsa otkazivalasj. Teperj vopros:
Ot kakih mersov mne podojdet avtomat? (vsjo ravno kakoj, mozhno 4-h stup.)

VIN kodu uzraksti :sleep:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Maijs 2008, 10:16 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]282118|matrix|[/user]

Kaa arii ir otra probleema: izspolee parsledzot no 2. uz 3. robu ( apgriezieni kāpj, bet auto uz priekšu nekust), kur esot vainigs bliiveejums ( tas jāmaina) un tikai regulaacija īsti nepalīdzēs.

Piebildīšu: kārba pirms gada ir remonteeta RAAP ( bija cirtiens paarsleedzot no 2. uz 3.) par 1000Ls!!!! un kad es nesen tur ierados, lai parunaatu ar profinjiem un konstateetu defektu, šie lietas buutiibaas iedzilinaajaas vispaarinaati vai arii neiedzilinaajaas vispaar un teica: viss jāmaina - 1200 Ls. Nodomaaju: chaljiem galvaa, laikam, sakapis, turpmaak shai vietai ieshu ar liikumu.

A tev kāda kārba? 722 5?
Tas cirtiens bija visu laiku?

Kādreiz senos laikos šie man stāstīja, ka līdz 1998. gada elektroniskās kārbas esot ļoti nepatīkamas un mēdz baigi nelāgi un dārgi mirt. Viss sabirstot iekšā un kas tur vēl ne.
Vispār RAAP ir vērojama kopējā LV tendence. Resursu trūkums. Nav spējuši noturēt labākos darbiniekus, pieņēmumši darbā visādas atbiras, kas laikam jūtami atšķaida kopējo kvalitātes līmeni. Un visam pāri milzīga aizņemtība un nespēja iedziļināties problēmas būtībā...
tā ir ne tikai pie viņiem.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Maijs 2008, 10:20 
Lietotāja avatārs
hmm, ja tāda tendence - jāizjauc kāda kārba un jāpalūr, kā šī remontējās :D

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 69 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012