Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 21 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: E 220 CDI diagnostika
AtbildeAtbilde saņemta: 26. Augusts 2007, 20:36 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Es jau neko. Ir savas problēmas visiem auto. Man čoms nesaprot, kā var auto servisā atstāt uz vairāk kā 2 dienām. Toties uz vienu dienu servisā viņš piebraukā faktiski pēc grafika. Auto -- Honda. Es labāk atstāju MB uz pāris dienām, pastāvu rindā uz servisu, bet nākamais apmeklējums tikai pēc, teiksim, 1/2 gada. Tur jau tie subjektīvie +/- savācas. Ja palīdzība tālu un ar tāda ne visai, ja grūti uzzināt "ko darīt", tad loģiski, ka auto var tikt mainīts. Tā jau tas visur pasaulē -- ja tuvumā ir liels specifisks un, galvenais, labs autocentrs, tad (ja vien var atļauties), tuvumā dominē attiecīgi auto. Citādi jau viss kārtībā, viedoklim kopumā nepiesienos. Dārgas tās programmas, mācības un viss pārējais, tāpēc ārpus Rīgas ar to visu tā pašavaki. Kad visiem būs jauni auto un vajadzēs modernus servisus, tad pieprasījuma dēļ tie paši parādīsies!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Augusts 2007, 22:12 
Lietotāja avatārs
a kas tik sarežģīts, cdi diagnosticējās jebkurā servisā kur ir carsoft vai jekurš cits diagnostikas portāls. Drīzāk konkrētais aparāts pārlej, vai arī jāmaina degvielas un pārējie filtri

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Augusts 2007, 22:14 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Es jau neko. Ir savas problēmas visiem auto. Man čoms nesaprot, kā var auto servisā atstāt uz vairāk kā 2 dienām. Toties uz vienu dienu servisā viņš piebraukā faktiski pēc grafika. Auto -- Honda. Es labāk atstāju MB uz pāris dienām, pastāvu rindā uz servisu, bet nākamais apmeklējums tikai pēc, teiksim, 1/2 gada. Tur jau tie subjektīvie +/- savācas. Ja palīdzība tālu un ar tāda ne visai, ja grūti uzzināt "ko darīt", tad loģiski, ka auto var tikt mainīts. Tā jau tas visur pasaulē -- ja tuvumā ir liels specifisks un, galvenais, labs autocentrs, tad (ja vien var atļauties), tuvumā dominē attiecīgi auto. Citādi jau viss kārtībā, viedoklim kopumā nepiesienos. Dārgas tās programmas, mācības un viss pārējais, tāpēc ārpus Rīgas ar to visu tā pašavaki. Kad visiem būs jauni auto un vajadzēs modernus servisus, tad pieprasījuma dēļ tie paši parādīsies!
Carsoft diagnostikas portāls mb maksā līdz 100 euro. Un katrā servisā pieejama autodata, ar katras kļūdas koda precīzu aprakstu.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Augusts 2007, 10:05 
Lietotāja avatārs
Visur strādā cilvēki :)

Jaunākas automašīnas, manuprāt, ir labāk dzīt pie oficiālā dīlera. Tas, vai Tev to auto paņems uzreiz, kā iebrauc, vai mašīna nostāvēs 2-3 dienas ir vairāk atkarīgs, cik precīzi var prognozēt nepieciešamo laiku un vajadzīgos speciālistus, ja nav precīzi zināms, kas jāizdara, protams, servisam labāk, ja auto stāv tās 2 dienas un izdevīgakajā brīdī tas tiek "apstrādāts". Šobrīd pieprasījums pēc būtības ir lielāks nekā esošo servisu resurss, tāpēc līdzīga situācija būs visur, protams, jautājums, cik optimāli šie resursi tiek izmantoti.

Tas pats par detaļu nomaiņu - pie mūsu augošajām cilvēku cenām tas vienkārši, ja nav, tad tūlīt būs lētāk, pie tam auto komponentes paliek aizvien sarežģītākas un ražošanas pašizmaksa tām būs zemāka nekā remonta pašizmaksa. Mani vienkārši fascinē tauta, kas var atļauties tērēt laiku un degvielu braukājot paši vai servisa meistari pa šrotiem - es to nevaru.

Vēl - ja 50 lati, kā te dažās diskusijās esmu novērojis dažiem šķiet liela summa, tad daudz praktiskāk ir ņemt svaigu japāni - brauksiet 3 gadus maksājot tikai līzingu un apkopes, jo lietotas, it īpaši ekskluzīvu brandu auto ir dārgas - ne jau par velti eiropā liela daļa brauc ar jaunām un mazām kastītēm - viņi vienkārši to nevar atļauties un drīz arī šeit nevarēs atļauties.

Nu jau braucu ar kādu 5 vai 6 jaunu/zem 2-3 gadi auto un cik esmu novērojis zināmas bērnu slimības ir visiem, tajā pašā laikā tā pati 6tā mazda tāpat biežāk par pusgadu nebija jādzen servisā uz lielākiem darbiem. Pa to laiku var izmantot vai nu servisa maiņas auto, īrētu auto vai otru ģimenes auto - protams tas maksā, bet ar to ir jārēķinās un tas ir normāli.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Augusts 2007, 16:37 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]
Tad varbūt padalīsies tajā slepenajā informācijā, kurām auto markām ar servisiem problēmu nav, visi visos servisos visu zina un taisa visu diagnostiku? Jā, un jaunas oriģinālās detaļas var Rimi nopirkt, tikai jāzina pareizais plaukts. Domāju, ka Latvijā visiem ir +/- vienādi un visi cenšas turēties vienā līmenī. Atliek tikai izvēle starp dažādām izmaksām, servisu apmeklējumu biežumu, ilgumu, rindām un kaut kādiem tādiem subjektīviem faktoriem.

Kaa piemeru var minet BMW - servisu zina situacija ir STIPRI labaka.
Ir vairaki pieteikami augsta limena servisi, kas spej atrisinat praktiski jebkuru problemu. Piemeram - Permalat, Latbema, Senson, Basse + 2 autorizetie Wess Select un BM auto.
Sobrid braucu ar MB, tacu servisu (ne)pieejamiba, liek domat par atgriesanos pie BMW :(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2007, 09:33 
Lietotāja avatārs
Denj dobrij Kollegi. :)
plz skazite, kak bi vijasnitj xotj kakuju to info po win kodu???
thnx
AL

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2007, 09:36 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
[user]273844|AaaVee|[/user]
Kaa piemeru var minet BMW - servisu zina situacija ir STIPRI labaka.
Ir vairaki pieteikami augsta limena servisi, kas spej atrisinat praktiski jebkuru problemu. Piemeram - Permalat, Latbema, Senson, Basse + 2 autorizetie Wess Select un BM auto.:(

:iagree:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2007, 09:38 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]256475|Alex-GT|[/user]Denj dobrij Kollegi. :)
plz skazite, kak bi vijasnitj xotj kakuju to info po win kodu???
thnx
AL

http://www.mbclub.ru/mb/vin/

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2007, 09:59 
Lietotāja avatārs
2 Doberman
thnx...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2007, 10:00 
Lietotāja avatārs
hmm, a 4ego pishet 4to poisk poka ne dostupen ?

A mozet kto iz sdesj prisutstvujushix zelaet prodatj svoj w211 cdi po sxodnoj cene?

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 21 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012