|
Lapa 2 no 3 |
[ 28 ieraksti ] | Aiziet uz lapu Iepriekšējais 1, 2, 3 Nākošais |
|
| Autors | Ziņojums | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| skeram |
|
|||||
Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15 Atbildes: 1053 Atrašanās vietas: Preiļi Mašīna: VAZ 2101 Karma: 0 |
|
|||||
| |
| Mizx |
|
|||||
Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15 Atbildes: 22073 Atrašanās vietas: On the road Mašīna: Šodien ar AMG Karma: 10 |
|
|||||
| |
| RIPS |
|
|||||
Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41 Atbildes: 2544 Karma: 0 |
|
|||||
| |
| einsteins |
|
|||||
Pievienojies: 25. Augusts 2005, 17:11 Atbildes: 43 Atrašanās vietas: Rīga, Ilūkste, Daugavpils Karma: 0 |
|
|||||
| |
| Viesis |
|
|||
|
|
|
|||
| Viesis |
|
|||
|
|
|
|||
| einsteins |
|
|||||
Pievienojies: 25. Augusts 2005, 17:11 Atbildes: 43 Atrašanās vietas: Rīga, Ilūkste, Daugavpils Karma: 0 |
|
|||||
| |
| einsteins |
|
|||||
|
|||||
| |
| Viesis |
|
|||
|
|
|
|||
|
Lapa 2 no 3 |
[ 28 ieraksti ] | Aiziet uz lapu Iepriekšējais 1, 2, 3 Nākošais |
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis
REKLĀMAS
| Sazināties ar moderatoru |
|

...man jau vairaakus gadus te dazhi labi sola 300td dzineeju ar kaarbu...kad saakaas runa ...blaava:... da tu ko, probleemas dabuut ??!!..da nekaadu ...riit buus!!...taa jau vairaaki gadi aizgaajushi...un dzineeja kaa nav taa nav...naakoshais piemeers....man arii tika mainiits dzineejs attieciigi tika veikti elektriskie darbi...protams pa leeto ...rezultaataa viss sagaaja deelii diezgan aatraa laikaa...atradu zoliidu firmu kuri ielika normaalu (kaa man vajag)elektriibu samaksaaju 400ls...dazs labs teica ...vai!!, tu nu gan paarmaksaaji ..re kaa man, pa 50 Ls super!!...tas jau nekas, ka vinsh ik pa briidim piemaksaa veel pa 20ls lai viss darbotos kaa vajag!!...atgriezhoties pie dzineejiem...tu pats esi pircis Ebay dzineeju??...tu vari preciizi pateikt cik maksaa piegaade??..tu vari dot garantiju ka dzineejs ir 100% labs??...domaaju ka nee!!
.gif)