Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 98 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Degviela - gorju4eje
AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2005, 12:54 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 07:32
Atbildes: 302
Atrašanās vietas: Latvija, Tukuma rajons
Mašīna: 2148 ccm
Lai arī kādus maisījumus netaisa, šķiet, ka vispārējā dīzeļdegvielas kvalitāte ir cēlusies salīdzinot gadus 5 atpakaļ, jo neesmu motoram nekādus fudamentālus remontus veicis, bet dūmainība manam dīzelim ar katru gadu apskati ejot zemāka. :scratchchin:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2005, 13:34 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]374|Eximer|[/user]
Citēt:
[user]630|Holokous|[/user]Degviela 90% tiek lieta Neste! ;)

es arī uz nesti jau pusgadu 95% gadījumos braucu. bet visu laiku 98 leju. tagad otro nedēļu braucu ar 95, cheto sūdīgi iet...

Benzīna selektors pareizi stāv?
Man ir jūtama atšķirība, kad ir uz N vai S. Uz S iet labāk, jo pēc grāmatas tas ir 95. Esmu iedomājies, ka 95U kaut cik atbilst tam 95, ko domāja vācieši 1988. gadā. Ja ar to pašu 95U uzliek uz N - iet daudz vājāk...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2005, 13:42 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 495
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Citēt:
[user]622|dzieburs|[/user]Lai arī kādus maisījumus netaisa, šķiet, ka vispārējā dīzeļdegvielas kvalitāte ir cēlusies salīdzinot gadus 5 atpakaļ, jo neesmu motoram nekādus fudamentālus remontus veicis, bet dūmainība manam dīzelim ar katru gadu apskati ejot zemāka. :scratchchin:

nenoliedzami palika labāk.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2005, 13:47 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Benzīna selektors pareizi stāv?
Man ir jūtama atšķirība, kad ir uz N vai S. Uz S iet labāk, jo pēc grāmatas tas ir 95. Esmu iedomājies, ka 95U kaut cik atbilst tam 95, ko domāja vācieši 1988. gadā. Ja ar to pašu 95U uzliek uz N - iet daudz vājāk.

Stāv pareizi (S=super), es uzreiz kā izlasīju lietotāja sidraba grāmatu paskatījos.

Bija brīdis, kad es domāju, ka N=Nord, S=South, un 1 un 2 nozīmē vācijas GDR un FRG puses :-)

Interesnts eksperiments Renoir, ilgi mocījos ar domām kas notiks. a rokturīša pozīcijas ir nekas vairāk nekā "aizdedzes el.paātrinājuma uzstadīšana" (avots: zila grāmata par MB teh.apkalpošanu)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2005, 13:58 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

A vot bil zmachatelnij sluchaj.
Jezdil ja znachit v 2001 godu na Ukrainu na svojem Ford orion 1.3 benzin. bak tam malenkij = 40l. potrebljajet po trasse okolo 7l/100km.
V ukraine nado bilo zapravljatsa, no tolko chtobi do litvi dotjanutj. ja znal, chto gorjuchka tam hrenovaja, no chtobi nastolko....
voobshem do litvi ja jele jele dojehal. klapana postukivatj nachali. prikinjte.
zalival 98 na TNK v Kijeve (tipa samij krutoj togda schitlsa). kak tolko granicu s litvoj peresekli srzau etu zarazu zatushevla 30 litrami litovskim 95im.
mashina jeshe km 100 koprjakala, a potom dvizhok prosto zapel. perestali klapana postukivatj.

Vot takoj vot istorij. tak chto greh nam zajevshimsja burgeram zhalovatsa na gorjuchku. O!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2005, 14:02 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]374|Eximer|[/user]

Interesnts eksperiments Renoir, ilgi mocījos ar domām kas notiks. a rokturīša pozīcijas ir nekas vairāk nekā "aizdedzes el.paātrinājuma uzstadīšana" (avots: zila grāmata par MB teh.apkalpošanu)

Tā jau arī domāju. Bet starpība ir. Kad es nopirku šo MB, stāvēja uz N. Vienā servī arī teica, ka Super esot 98 benzīns... lohi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2005, 14:13 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Točna pridurki. varēja dzinēju sačakarēt.
98, he, he.
N ir uztaisīts uz 93 vai 91 (es precīzi neatceros). tas ir ieraksīts sudrabainā grāmtiņā. vai tavam tādas nebija. manā mesrī bija pat talons, kuru pistiprina rupnīcā likot mašīnu kopā... varbūt esmu izņēmums... eu, cool, būs jāpačeļ cena savam auto...es redzu visu vēsturi no 87.gada. servisa grāmatiņa beidzas 98 gada, kad nomira tas nabaga vecis... es arī to grāmatiņu mēģinu aizpildīt ar čekiem un paša pierkstiem (ko darīju, kur darīju, cik maksāja) tikai uz ieliekmām post-it lapiņām. lai vēstures mantojumu nebojātu... viss tas stāv mājās`oriģinālā paciņā ar MB logo viss no pagājušā gadsimta.
Cool.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2005, 14:29 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Man ir visas grāmatiņas. pēc tās arī skatījos, tomēr vāciski visu nesaprotu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2005, 14:33 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Es vispār vāciski tikai "Hende hoh un gitler kaput" māku pateikt.
tācu 1) paņēmu vārdnīcu unn nometu viņu, jo 2) nopunpēju no gdtm.ru sudrabaino grāmatu krievu valodā :-)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2005, 14:35 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Mašīna: CDI
Es arī izteikšu savas domas... :whistle: :) Labākais 95 ir STATOIL`ā!!! Un nevis parastais 95 (par to nezinu), bet Ultima... vot tas ir laba degviela, uzreiz autiņš labāk brauc, ātrāk uzņem ātrumu utt. Tā ka... 95 Ultima, ņemiet, nenožēlosiet!!! ;) :)

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 98 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 4 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012