Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 8 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: Meistari 110 motoram
AtbildeAtbilde saņemta: 14. Decembris 2004, 09:29 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Aktualizēšu jautājumu par vietām, kur meklējami 110 motora speciālisti. Nav nekādu aktuālu problēmu, bet, kā jau tas notiek, pa šiem ilgajiem gadiem eļļa vairs tik labi tajos iekšā neturas un tādas lietas. Dažas vietas man ieteica, dažas esmu apskatījis, dažas ne, bet varbūt parādījušies jauni varianti. Ar šo motoru problēma tāda, ka vajadzīga īpaša atslēga tā vaļā dabūšanai, kas attiecīgi maksā labu naudiņu un ne katram pieejama, tāpat neesot sevišķi ērti uztaisīts un pēdējā posmā ciet skrūvējot arī esot ko nopūlēties, lai viss izdodas. Attiecīgi ne tuvu ne katrs meistars ir gatavs ar to krāmēties un vēl mazāk tādu, kam esmu gatavs uzticēt šādu pasākumu, bet varbūt ir kāds ar vislabākajām atsauksmēm -- vai ir kāds, kam šis motors ir taisīts un tiešām labi sataisīts?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Decembris 2004, 09:42 
Lietotāja avatārs
Vai esi mēģinājis painteresēties pie Domenika servisa večiem Abrenes ielā, ne oficiāli, bet no sētas puses?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Decembris 2004, 10:01 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Tu nopietni? Man kaut kā bail... OK, viens vadītājs viņiem tur tiešām sakarīgs un atsaucīgs, vismaz bija prieks aprunāties par veciem MB, bet tā reize, kad šie man vienu W107 izrādīja... un man viņiem bija jāmāca, kas ir kas un ka rokasbremzes atbrīvotājs nav salauzts čoks... Nu, nav man arī tās pieejas no sētas puses + uzrauties šādiem "speciālistiem"... Var jau būt, ka tādu motoru tur kāds ir taisījis + instrumentiem viņiem būtu jābūt...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Decembris 2004, 10:16 
Lietotāja avatārs
Nevajag baidīties, pamēģini atrast tādu Ivaru Švarcu, normāls meistars (savulaik gadus 5 atpakaļ, manā garāžā šamais kārbu pārlika pāris stundās, kura funkcionē vēl šobrīd), arī vecie merši jamam nav sveši. Sliktākajā gadījumā jamiem ir speciālie instrumenti.
Vēl ir variants Ogrē, tur neliela firmiņa nodarbojas ar galvas un bloku remontiem-restaurāciju, tur ir speciāli stendi, instrumenti un puišiem rokas arī no pareizās vietas aug. :whistle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Decembris 2004, 10:40 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Jūnijs 2004, 14:39
Atbildes: 1296
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Electra Revil 1
Man ir meistars kam ir pilnīgi vienalga kādu motoru skrūvēt. Tādu ģeniju es neesmu redzējis. ( 8D kastē sabērtu v12 motoru viņš salika kopā un pat izdevās pielaist starp citu - MB v12 8D ). Domāju ka viņam tas nesagādātu nekādas problēmas pārlasīt 110.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Aprīlis 2006, 22:24 
Lietotāja avatārs
Man šī tēma kļūst dikti aktuāla,tādēļ meklēju meistarus un lasu visādu info pa netu.Uzdūros vienam forumam,palasiju un sapratu,ka ir labas idejas.Ja kādam interesē... :whistle:
http://www.mercedesshop.com/shopforum/s ... p3?t=92305

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Aprīlis 2006, 07:49 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Jūlijs 2005, 15:36
Atbildes: 10
Atrašanās vietas: Latvija,Jūrmala
Mašīna: MB 280(S211); MB280(W114)
110-tais dzinējs ne ar ko būtiski neatšķiras no jebkura cita. Pirms savējā remontēšanas biju skrūvējis tikai krievu auto.
Vajag tikai informāciju (remonta katalogu konkrētajam dzinējam vai attiecīgu failu smadzenēs), instrumentus, naudu rezerves daļām un gribēšanu to visu realizēt. Par instrumentiem- neatceros, ka būtu vajadzīgs kas baigi specifisks tieši šim dzinējam.

P.S. Pēc remonta dzinējs darbojās, pie kam ļoti labi.
Veiksmi darbā!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Aprīlis 2006, 08:27 
Lietotāja avatārs
kaut kādā 80. vai 81. gadā mainijās skrūvju veidi galvai no seškantēm uz divpadsmitkantīgaj;am. Tādēļ vecākiem dzinējiem tā sāpe nav aktuāla

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 8 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012