Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 37 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Fm transmitters (usb modulators)
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Augusts 2007, 10:12 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
Citēt:
[user]219649|lincis|[/user]man staav pie patstaviga 12V car droshinataju utt.,pec vajadzibas tik ierubiju pashu aparatu. ta jau nav ne vainas 4GB flash un bliez muzonu cik uziet - tik viena nelaime ka katru reizi sak skanet no pirmas dziesmas un tam pleijerim vajadzetu pieslegt tv,bet ta var pieciest

Mans gan atceras kur palika, vienīgi dziesmu gan sāk no sākuma :), bet tā viņš ņem no vietas kur palika.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Augusts 2007, 17:32 
Lietotāja avatārs
man gan liekās, ka tāds nekāds tas fm transmiteris. Modulējot skaņas frekvences radio vilņos un laižot to caur stereokoderi, kur dalījums kanālos labi ja 40 decibeli, plus tiek izgriezts vesels frekvenču loks. Jo tādam mazam sūdā vienkārši nevar būt iebūvēts kvalitatīvs vairāku frekvenču limiteris. (tas vienkārši aizstāts ar filtru, kurš daudz ko nahrenizē, lai izejā nebūtu totāls kroplis. Katram atskaņojamajam failam ir noteikta sava kompresija, devācija, vairāk vai mazāk izcelts kāds no frekvenču diapazoniem) Vopšem beigās sanāk šis ne tas. Mana izvēle normālam aparātam, kur var iespraust usb atmiņas karti. vai arī aparāts kas lasa dvd matricas.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Augusts 2007, 19:36 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
Es ar par viņu šaubijos, bet ir tīri normāli, kā jau MP3, no viņa nevar prasīt audio diska kvalitāti.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Augusts 2007, 19:42 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]187512|Udritis79|[/user]Es ar par viņu šaubijos, bet ir tīri normāli, kā jau MP3, no viņa nevar prasīt audio diska kvalitāti.

ir dažādi kompresēti audio faili 128 kbs, 254 kbs, 320 kbs... principā pieņemama kvalitāte sākās no 254 kbs.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Augusts 2007, 08:52 
Lietotāja avatārs
ir man cheingera izeja.....varu arī kaseti nopirkt.....tātad...varbūt varētu kāds man ieteikt konkrētu risinājumu....kāds ir pašam vai citam,lai pie oriģinālā kasešnieka pieslēgtu kādu mp3 vai usb....

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Augusts 2007, 08:55 
Lietotāja avatārs
Ceindzeri ar MP3

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Augusts 2007, 09:03 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]170456|sienis|[/user]ir man cheingera izeja.....varu arī kaseti nopirkt.....tātad...varbūt varētu kāds man ieteikt konkrētu risinājumu....kāds ir pašam vai citam,lai pie oriģinālā kasešnieka pieslēgtu kādu mp3 vai usb....

Principā normāli dara tā, ka tie, kas grib paturēt oriģinālo aparātu, tad tam izveido lineāro ieeju un slēdz klāt ko grib un kā grib. Piemēram, vienu pogu, vienu radio stacijas pogu pārveido lineārās ieejas ielēgšanai. Tā tas notiek ārzemēs. Vai un kur to var izdarīt pie mums – nezinu. Jādomā, ka gan jau pie mums arī veikli meistariņi ir palikuši un ir, kam patīk šādas aktivitātes ar elektroniku.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Augusts 2007, 09:51 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Pro zapaiku lineinih vihodov uznaval-vimanivanie deneg.Esli aparat neduman ispolzovat ka resiver ni4ego tolkovogo tam nepolu4itsa,esli ho4etsa +/- normalnij muzon nado menjat golovu,a to ļudi ekonomjat na golovah stavjat dorogie kolontasi a potom ,,A po4emu u menja nezvu4it?,,Niktoze ne pokupajet LCD televizor 4tob smotret s komnatnoj antenoj. :ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Augusts 2007, 10:06 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]173655|vabo|[/user]Pro zapaiku lineinih vihodov uznaval-vimanivanie deneg.Esli aparat neduman ispolzovat ka resiver ni4ego tolkovogo tam nepolu4itsa,esli ho4etsa +/- normalnij muzon nado menjat golovu,a to ļudi ekonomjat na golovah stavjat dorogie kolontasi a potom ,,A po4emu u menja nezvu4it?,,Niktoze ne pokupajet LCD televizor 4tob smotret s komnatnoj antenoj. :ninja:

Esli 100% uveren, sjto hocit originaljnuju golovu dlja vida a nje zvuka, togada edinstevnij normaljnij vihod -- linija. A tak -- menjat golovu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Augusts 2007, 21:32 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]173655|vabo|[/user]Pro zapaiku lineinih vihodov uznaval-vimanivanie deneg.Esli aparat neduman ispolzovat ka resiver ni4ego tolkovogo tam nepolu4itsa,esli ho4etsa +/- normalnij muzon nado menjat golovu,a to ļudi ekonomjat na golovah stavjat dorogie kolontasi a potom ,,A po4emu u menja nezvu4it?,,Niktoze ne pokupajet LCD televizor 4tob smotret s komnatnoj antenoj. :ninja:

glupasti, patamu shto apart gde pajajim vhod (kstate u neadnavo bitavova aparata netu linejnova vhoda i vihoda - eta prosta ekonomicheski nevazmozhna) rabotajet kak uselok dlja nizkačestočnava istochnika zvuka.

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 37 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012