Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 41 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Priekšējās tumbas.
AtbildeAtbilde saņemta: 21. Februāris 2007, 14:06 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Baznicās ielā ,,KENWOOD,, veikals,piezvani 26344768-Vigo,ir 2.varianti letakas(49.00ls) labi skan no,,galvas,, un dargākas(ap70.00ls) iesaku ar pastūzi.Nekas nav jagraiza,speciali ražotas priekš ,,MB,,preikšeja paneļa štata vietām.No savas pieredzes-pac liku muziku 525BMW.Priekša durvis podiumi(bez vibro un skaņas izolacijas) 16cm midbasi,uz paneļa pikstuļi,krosoveri zem paneļa(180W)+aizmugurejā plauktā 3.joslu elipses(220W)+subs(800W) azmugurejā sedekļi(free air)+pastūzis.Kopa tika istereti 3.gab putas,5.gab silikona,finieris 20mm 3*5m loksne,pie 200 gab. skruves+laiks kautkur 2.mēneši.Kopejas izmaksas materials+muzika ap 700 ls divi 2gadi atpakaļ.Par skaņu-zemas un vidjas frekvences skaneja labi,bet ar scēnas izvietojumu un akgšām cinijos ļoti ilģi(nevareja dabūt pareizo izvietojumu/grādus prekšā gan pikstuļiem gan midbasiem,man ieteica likt procesoru par150 ls).Bet grabēja viss kas vien var grabēt un vēl kā grabēja!!!Pirmajā izmeiģinajumā ataisijās bagažnieks!!!Ja ir jauna mašina tad var ieguldīt naudu mūzikā,bet ja taisies mainīt ik pec gada tad gan nē.Bembi nevarēju pardot ar muziku,rāvu visu ārā.Tagat MB kopejas izmaksas muzīkā ap 400 ls.Skan labi, bet gribās jau labāk.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Februāris 2007, 14:08 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

šausmas....

nedēļas nogalē lieku savam Kenwood CD Romu iekšā...šis ievelk un sāk nenormāli raustīties, spēlēt....es šokā spiežu eject, disks tā negribīgi nāk ārā- izņemu, pēc tam skatos, otrs CD Roms VĒL iznāk pēc tam :D:D:D:D:D:D:D

ārprāts, bet viss iet pagaidām 8D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Februāris 2007, 14:51 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Šausmas būtu ja viņš ispļautu vel arī 3! :jawdrop:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Februāris 2007, 14:54 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Pirms kāda laika viens elektronikas fans spļaudījās, ka tik sliktus pastiprinātājus, kā ražo Kenwood, jau sen neviens neražojot. Ka trokšņu līmenis tiem esot tik augsts, ka pēc šī parametra varot konkurēt tikai ar vecajām Radiotehnikām un tie ir oficiāli dati, ko viņi paši norāda savai produkcijai. Pats pārbaudījis un salīdzinājis neesmu, bet man nav bijis iemesla viņam neticēt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Februāris 2007, 15:05 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Tejau nejiet runa par`,,KENWOOD,,.Tajā veikala tirgo dažadus variantus.Pašam stav pastuzis ,,PIONEER,, bet galva gan ,,KENWOOD,,7serijas ļoti esu apmierināts.Protams var jau ielikt ,,NAKAMICI,, bet cena-KOSMOS ap 650 ls bet labajs!!!Un pietam vel kādi mazgadiģie narkomani lai izdauza stiklus.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Februāris 2007, 15:09 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Pirms kāda laika viens elektronikas fans spļaudījās, ka tik sliktus pastiprinātājus, kā ražo Kenwood, jau sen neviens neražojot.

lietoju tikai un vienīgi Kenwood.....bažām nav pamata, viss skan ļoti labi ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Februāris 2007, 15:29 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Pirms kāda laika viens elektronikas fans spļaudījās, ka tik sliktus pastiprinātājus, kā ražo Kenwood, jau sen neviens neražojot. Ka trokšņu līmenis tiem esot tik augsts, ka pēc šī parametra varot konkurēt tikai ar vecajām Radiotehnikām un tie ir oficiāli dati, ko viņi paši norāda savai produkcijai. Pats pārbaudījis un salīdzinājis neesmu, bet man nav bijis iemesla viņam neticēt.

ja viņš skatās tikai pēc trokšņu līmeņa, tad tas ir galīgi garām, jo pat pašiem sliktākajiem trokšņu līmenis ir zem 0,1 %, a reāli ar ausi pat 1 % nevar saklausīt...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Februāris 2007, 17:38 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Cilvēki tāpat lieto Radiotehnikas, jo arī tām ir daži plusi, salīdzinot ar lētā gala ārzemju analogiem. Tāpat no tumbas skaņas nāk laukā. Problēma ir tehnoloģiskā attīstība kopumā un tur kenvudu pastiprinātāji vismaz bija atpalikuši no faktiski visiem konkurentiem. Ja tumbas dūc, tad tam ir miljons citu iemeslu, pirms skrūvēt vaļā pastiprinātāju un sūkstīties, ka tas nekam neder, tas tiesa!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Marts 2007, 22:49 
Lietotāja avatārs
Ja runa ir par MB 124 tad priekseja paneli nak 4" skalruni ar mazo magnetu, tos pat ja nomainisi nekas dizi labaks nebus, 13cm tur ieksa bez parbuves nedabusi jo skalrunu magnetam tur nav vietas, stiprinajumi tad vel butu mazaka beda.
Vispratigakais variants ir taisit durvis no gredzeniem konusveida izbidijumu (podus), pakot durvis un tos podus stiprinat caur apsivku metala. Ja ir laiks un kaut nelielas iemanas to var izdarit ari pats.
Gatavo pusfabrikatu tad var iedot viriem lai smuki apvelk ar adu vai dermi un liec durvis. Neliec aizmugure neko, bet uztaisi normalu prieksu un aizmugure ari neko nevajadzes. Velak bus liekas finanses iemet pastuzi ar subi un viss notiks! :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2007, 13:03 
Lietotāja avatārs
Nu man rezultāts bija tāds:
Par cik nebūvēju neko durvīs, tad liku skaļruņus stocka vietās. Tātad priekšā tika ievietotas kenwood 13 cm komponentes (49Ls), tās gan tika ievietotas pie profiem "Odeon" siguldā, kas izmaksāja 35Ls, aizmugurē pats ieliku kenwood 32 Ls bez īpašiem pārbūvējumiem tajos pašos orģinālajos plastmasas turekļos, nokniebjot skaļrunim vienkārši stiprinājuma austiņas, un biš pagriežot metālu plauktā, lai magnēts ietu iekšā. Plus tam visam ievietoju aktīvo subu Vibe nom. jauda 300w salonā. Subu ievietoju aimugurējā viena beņķa vietā, to likvidējot un uztaisot normālu saplākšņa plauktu.
Par cik subs un galva man jau bija pašam, tas viss šitais prieks man izmaksāja 120Ls (iekļauts arī vadu komplekts).
Ja nebūtu man suba, tad vēl + 150Ls.
Par cik nēsmu nekāds super duper audiomāns, man jau liekas ka skan diezgan mežonīgi, un kvalitāte arī ir OK. Tas protams ir mans subjektīvais viedoklis.
Runājot par podiumiem durvīs, grūti spriest, jo nēsmu klausījies kā tas skanētu, bet tas ko es pats izveidoju man likās ļoti labi, ņemot vērā ieguldītos līdzekļus.
Pluss visam tāds, ka neviens neredz, ka kaut kas būtu mainīts. Un nav nemaz tik slikti kā citi teica, ka ieliekot stocka vietās normālus jaunus skaļruņus nebūšot dižas jēgas. Ja ņem vērā ka orģinālie bija izdauzīti un vispār knapi deva kaut kādu troksni, tad arī ar jaunajām tumbām bez visa suba, skanēja KRIETNI labāk ;)

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 41 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012