[user]195004|Kidmaster|[/user]Nu šodien biju Sportechaa, un mani tur apbēdināja :cry: Karoc izrunājāmies ar to chali, un beigās sanāca tā - vai nu liec 500Ls uz augšu, un taisi nopietnu un kvalitatīvu mūziku(cena bez paša maģa), vai arī nepārtaisi neko, ieliec tikai normālākas tumbas vecajās vietās un skanēs bišku labāk
Nu nezinu cik tas pagaidām viss ir reāli, bet nu man štuks ir priekšā ielikt 12cm skaļruņus (nu ne pa 10Ls), aizmugurē kvalitatīvus 13cm skaļruņus, un ziedot vienas puses aizmugurējo beņķi, lai smuki tur iestādītu subu (ne īpaši lielu), cik pēc konsultācijām sapratu, šāds meistarojums protams nebūs nekāds ūber krutais un nenormāli kvalitatīvais, bet nu 10reiz labāk par orģinālo toč skanēšot
Nu un projekta orientējošās izmaksas
50Ls priekša
60Ls aizmugure
120Ls subs
20Ls vadi
=250Ls
Nu nezinu, domājams, ka būs OK
Protams zinu, ka normāli čaļi mani biš nesapratīs, bet nu situācija tāda, ka negribu neko jaukt un mainīt plauktus, atvadīties no elektriskā aizkara, podgolovnjikiem utt. Ja nu vienīgi alternatīva ir priekšējās durvīs likt podiumus.
Es uzdrošināšos ekspermentēt, pēcāk varēs diskutēt, kā labāk, bija vai nebija vērts

:iagree: :handshake: :headbang: ja tebja ponemaju, potomu chto togozhe mnenija, nenado nichego rezatj i izvrashatsja nad panelju, imho mercedes eto mercedes a made in japan
P.s. Kogda zdelajesh vse, budu obrashatsja za sovetami :whistle: