Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 103 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Podiumi
AtbildeAtbilde saņemta: 16. Aprīlis 2007, 13:33 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]238909|aldigs|[/user]To Moskiits.

Cik noprotu tev ir sedans. Diemžel ir jāizvēlas prioritātes :) skaņa vai salons. Tā viņš ir, ja neliek basus priekšā, tad priekšā tos arī nedzirdēsi + vēl neadekvāts kopīgais skanējums. Ja neņem vērā neadekvāto skanējumu, tad basu trūkumu jākompensē ar baigo jaudu, bet vai tas ir lietderīgi? Ja tev ir 123, kā tu varēji tajā iebāzt 11 skaļruņus, nesagraizot paneli?

Varbut jaucu un priekshlai lika man 9es. Patiesiibaa ar to skanju nav tik traki - it kaa jau suudiigi ir ka priekshaa to basu maz bet nu taada bija mana izveele un to arii neesmu nozheelojis. T modelii vareetu buut krietni labaak jo vismaz no suba bagazhniekaa buus lielaaka jeega.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Aprīlis 2007, 13:59 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Man ir W123 universāls, šobrīd atkal pielabojams, lai spīdētu un laistītos, zaļā hameleona krāsā. Savulaik bijis ekskluzīvs eksemplārs ar ļoti labu aprīkojumu un viņam oriģināli bijusi kāda īpaša pasūtījuma stereosistēma (ar rūpnīcas aprīkojuma kodu). Skaļruņi pavisam citi, bet oriģinālajās vietās, šur tur kaut kādas pārejas, lai tie labāk ievietotos, nomaskētos utt.. Vienīgais – tā sistēma ir savu nokalpojusi, funkcionē(-ja) daļēji un nu var tikai nojaust par to, kas bijis no rūpnīcas – joprojām no visādiem stūriem zem paneļiem un apšuvumiem velku laukā visādas audiosistēmas daļas, pastiprinātājus, filtrus (???) un hvz vēl ko – viss nemaz nav atkosts. Bet morāle ir tāda, ka auto šis tas nopietns no audio agri vai vēlu tur nonāks atpakaļ, tāpēc būtu interesanti paskatīties. Tepat kaut kur arī ir galerija ar nopietnu audio sistēmu W123 universālā. Tas, ko man negribētos, ir to pašu kabatu maitāšana, bet šo to sataisīt vajadzēs.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Aprīlis 2007, 14:32 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Aprīlis 2007, 14:07
Atbildes: 392
Mašīna: A150 w169
To Vabo.
Bišķiņ citādāk. Sistēmā ir arī subiņš, bet nomainīts ir itin viss, a ceņņiku jau veido arī vibro un skaņas izolācija, vadi ar visiem uzgaļiem, drošinātaju bloki, filtri utt, ja neskaita pašu aparatūru. No oriģinālā 123 nekas nebija lietojams. 8)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Aprīlis 2007, 14:35 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Citēt:
[user]238909|aldigs|[/user]To Vabo.
Bišķiņ citādāk. Sistēmā ir arī subiņš, bet nomainīts ir itin viss, a ceņņiku jau veido arī vibro un skaņas izolācija, vadi ar visiem uzgaļiem, drošinātaju bloki, filtri utt, ja neskaita pašu aparatūru. No oriģinālā 123 nekas nebija lietojams. 8)

Nu ja par visu tad ja(sanāk ka parpratu).Gribētos izmest aci un ausi 8D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Aprīlis 2007, 14:46 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

To Mizx.
Tev ir interesants eksemplārs, neesmu tādu redzējis. Varbūt vari pastāstīt, kurā vietā šim aparātam ir štatnije skaļruņi, vai tas atšķiras no parastā 123? Interesanti kāda ir bijusi akustiskā kencepcija? Ja gribās saglabāt to vēsturisko, tad varbūt tiešām nav ko tur jaukties.
Savam T uztaisīju subiņam kasti "custom made" tā teikt, aiz labā pakaļējā riteņa, tā paneļa vietā, kur glabājas aptieciņa un domkrats. Kastes tilpumu izdevās izvilkt uz apm. 25l ar portu. Pastūzi iebāzu zem grīdas instrumentu kastē, nav nekas redzams un vieta bagāžniekā arī praktiski nesamazinājās. To finiera vāku no instrumentu kastes nomainīju ar diviem atsevišķi atveramiem alumīnija vākiem un pārvilku ar jaunu tepiķi. Tā kā kaste ir divadaļīga, tagad ir divas atsevišķas kastes ar atsevišķiem vākiem Bišķiņ nācās paurbt arī caurumus vadiem.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Aprīlis 2007, 15:02 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Man skaļruņi oriģinālajās vietās priekšējā panelī, gumijas membrānām, nevis papīra. Parametrus nezinu. Aizmugurē virs 5-tām durvīm abos stūros augšā zem paneļa ir vietas oriģinālajiem skaļruņiem, man ar tādu izbīdījumu tie izvirzīti vairāk uz āru, izmērs – mazs, bet kopumā skaļums (klausoties bez kropļojumiem) bija pietiekams, labus basus gan vajadzēja mazliet piedomāt, bet tuctuc arī netika klausīti. Daļa sistēmas bija amputēta jau to iegādājoties, tāpēc var tikai nojaust, kas kur un kā ir bijis, tagad vācu kopā tās atlikušās daļas, šaubos, vai viss vēl strādā. Jebkurā gadījumā skaņu varēja regulēt priekša / aizmugure / labā / kreisā puse un tam kalpoja ne tikai tradicionālās balansa pogas, bet kaut kāds pastiprinātājs vai hvz kas sistēmai pa vidu. Man ir sajūta, ka no vecā ir atlicis tik maz, ka nav vērts ķēpāties. Ir doma, ka varbūt savākt citas vecas to gadu daļas un tā sataisīt to visu pēc iespējas labu, nu, tā, atrakcijai – šādi tādi ekvalaizeri un mazi pastiprinātājiņi kaut kur mētājas, bet nezinu.

Par suba vietu bagāžniekā nojautu un zem grīdas tiešām ir ērta vieta visiem pastiprinātājiem u.c. štruntiem, jo neko citu tur glabāt arī nav īsti prātīgi. Tikai tad jājautā – kā tiec klāt kaut vai pakaļējā loga mazgāšanas sistēmai? Vai subs ir relatīvi vienkārši atverams?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Aprīlis 2007, 08:42 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Subiņš apakšā vienkārši ieliekas, bet augšā tiek pievilkts pie virsbūves ar divām skrūvēm (bez štrumenta palīdzības). Mašīna var visādi gāzelēties, bet subiņš arā nekrīt, noņemt uzlikt 5 sekundes.
A tev es iesaku padomāt labi, vai tiešām gribi subiņu, ja nebūs t.s. midbasu. Ņemot vērā to, ka 123jam štata vietās uz paneļa 10cm, bez graizīšanas prakstiski iebāzt nevar, būs jāliek 9 vai pat 8cm skaļruņi. Skaņas diapazonā būs baigais robs, subiņš nosegs, pieņemsim, no 20 līdz 100Hz, pēc tam no 100 līdz kādiem 500 tukšums un no 500 kaut kas sāks parādīties.
Bet tur tālu aizmugurē, točna nekādus skaļruņus labāk nevajag, tie tikai maitās akustisko vidi salonā. Starp citu, vai tev nav septiņvietīgais T (esmu dzirdējis, ka tādi arī esot, ar divām papildvietām bagāžniekā, bet redzējis neesmu, tad varētu būt, ka tie divi pakaļējie skaļruņi domāti, lai iepriecinātu tos divus papildpasažierus).

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Aprīlis 2007, 10:17 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Man nav, bet ir redzēti 7vietīgie. Populārāki valstīs, kur šīs 7vietas aktuālākas, piemēram, lielajās fermeru ģimenēs tālākās valstīs.
Protams, vidējus skaļruņus arī vajag, tikai negribu lai tie rēgojas acīs, tāpēc durvju kabatu žēl. Tas arī viss.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Aprīlis 2007, 10:26 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Man nav, bet ir redzēti 7vietīgie. Populārāki valstīs, kur šīs 7vietas aktuālākas, piemēram, lielajās fermeru ģimenēs tālākās valstīs.
Protams, vidējus skaļruņus arī vajag, tikai negribu lai tie rēgojas acīs, tāpēc durvju kabatu žēl. Tas arī viss.

Pievienojos. Originalitates delj nakas sho to upuret - shoreiz labaku skanju :(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Aprīlis 2007, 10:48 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Negribu Mizx tevi gruzīt. Labāk vispirms nomaini tikai priekšējos skaļruņus, tad pabraukā un paklausies. Taisīt uzreiz iekšā subu tās ir jau lielākas investīcijas un, ja negribēsi tomēr tās durvis bišķu pašņikāt, var gadīties, ka kopējais skanējums ar visu subu arī diez ko nepatiks. Starpcitu ir skaļruņi ar neodīma magnētiem, plāni bet ļoti jaudīgi, lai gan krietni dārgāki par parastajiem.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 103 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012