Nu teiksim tā, es arī esmu nedaudz uzlabojis savu W 201 auto audio, ar domu, lai būtu labāk par oriģinālo, jo $$$ līdzekļi bija ierobežoti....(tomēr students un citas vajadzības

)
Varu nedaudz padalīties, kā es izdarīju....
CD:

Nopirku Vācijā pa 55 Ls - latvijā 100,-
Priekšējā panelī pirmdien būs:

Priekšējās durvīs pirmdien būs:

Aizmugurē jau ir:

Bagažniekā ir 600 W 4 kanālu pastiprinātājs, pie kurā ir pieslēgtas tumbas un subs (saslēgts tiltā)!!!
Subs bagažniekā - jaudu nezinu, bet kad iedod dirsās, tad viss auto trīc - sēdekļi, pakaļējais logs, bagāznieka vāks dreb....pat priekšējie spoguļi trīc...subim jaudu varu regulēt no galvas, tāpēc tagad viņš tikai uz pusjaudu strādā...
+ labs vadu komplekts ar visiem drošinātājiem - 20 Ls!!!
BET.....darbs aizņēma kādas 8 stundas....mašīna pilnīgi izārdīta, viss salons, jo bija jāmeklē, kā labāk vadus salikt un lai būtu smuki...pēc tam dabūju izravēt visu bagažnieku, jo grabēja visas malas....
.gif)
Tika izņemts laukā aptieciņas vieta, kas pastiprināja subja klātbūtni par procentiem 30 uzreiz salonā....
Kopumā esmu apmierināts, jo tas viss nekas jau šiks nav, bet skan samērā labi...šis pasākums paņēma aptuveni 200 latus, neskaitot subi, jo to man uzdāvināja....
P.S. Vācijā visas šīs lietas ir daudz lētākas un kvalitatīvākas...tā kā par to vajag padomāt!!!