Citēt:
[user]3727|didi|[/user]nesatraucies Bra4, esmu braukusi ar kartingu līdz baltām mielītēm, kā arī zinu par problēmām, ar kādām nākas saskarties kartinga čempionātā... F1 bolīdā arī esmu sēdējusi, tici man, nevaru iedomāties kā tādu monstru vispār var 2h valdīt, bet ne jau mans darbs tas ir.
F1 ir šovs, šovam ir nepieciešami aktieri (piloti, komandu vadītāji, pensionējušies piloti utt) un šova skatītāji. Pēdējie arī ir tie uz kuriem spēlē. Un man patīk šis šovs. Pēc tā, ko redzu, izlasu, dzirdu, es izdaru savus secinājumus par šo šovu kopumā,nevienam neuzspiežu savu viedokli. Un nevajag pazīt personīgi Alonso, lai izsecinātu, cik ļoti viņam nepatīk, ka pa priekšu viņam līderē debitants, gandrīz katrā intervijā tas spiežas uz āru. Pat vakar uz podesta tas bija skaidri redzams. Citi skatās seriālus, talantu šovus, es skatos savu šovu, kas ir F1. Un skatos pietiekami ilgi, lai varētu brīvi spriest, kas tur notiekas.
Ojā, vēl nopērc stūrīti no play station un pedāļus... jā, ķiveri arīdzan un 2 h + reklāmas sēdi pie TV rūcot stūrē

neņem galvā, jox