Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 1149 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 115  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: F1 mit McLaren Mercedes
AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 12:22 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

labs video, var aptuveni iedomāties, ar kādu ātrumu Kubica ielidoja sienā...nereāli..... :cry:

pievēršat uzmanību tam cilvēciņam baltā apģērbā bildes apakšā, viņa reakcijai :D

http://www.youtube.com/watch?v=dWZ7iKXf ... %3D4849534

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūnijs 2007, 12:42 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Februāris 2007, 14:40
Atbildes: 395
Atrašanās vietas: Riga
Mašīna: C124 E320 Sportline

TVNET teikts, ka aptuveni 280 km/h... :whistle:

Auto aplīmēšana, signalizācijas, Xenon, parkošanās sensori, auto pulēšana u.c.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Jūnijs 2007, 18:57 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Hamiltons rullez ! 8)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Jūnijs 2007, 20:40 
Lietotāja avatārs
un kā vēl viņš rulzz!!! :woohoo: nebija ilgi jāgaida pēc jaunas F1 zvaigznes :girl:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Jūnijs 2007, 21:38 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
He he, 5Ls vinnēju derībās. Hamiltons ne tikai pats tagad labi pelna, bet palīdz arī man tikt pie vieglas naudas :P All hail Hamilton!!! 8D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Jūnijs 2007, 21:48 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]3727|didi|[/user]man nekad tas Alonso nav paticis un nekad nepatiks un tieši šī iemesla dēļ - ja kas nav labi, tad sāk čīkstēt, un vainīgi jau ir citi. Otra negatīvā lieta - viņš nav cīnītājs.
Alonso nekad nav bijis līdzvērtīgs komandas biedrs, kas spēj turēt viņam līidzi, un tagad, kad viņam tāds ir, viņš sāk pieļaut sev netipiskas kļūdas, tad, kad komandas biedrs viņu sasit lupatās, kaut vai Kanādas GP murgainais brauciens....

es :clap: par šo komentāru. :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Jūnijs 2007, 06:35 
Lietotāja avatārs
un kas tavuprāt liekas :clap: vērts? :blink: taisnība vien ir

bet antifanot ir kruta :D šī ir otrā sacīkste manā must-have kolekcijā, un ceru, ka tādas būs vēl. Man jau bija iekrātas GP2 Hama sacīkstes, kur viņš taisa brīnumus, ik pa laikam var paskatīties, zemenes ar putukrējumu autosporta faniem.

Ne tikai Alonso paliek neizteiksmīgāks uz Hamja fona, bet arī visas pārējās komandas, ieskaitot Ferrari, kas acīmredzami ir nespējīgi sasniegt tik pat lielu progresu kā Maki. Žēl 4-cīņa būtu bijusi laba...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Jūnijs 2007, 06:51 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]3727|didi|[/user]un kas tavuprāt liekas :clap: vērts? :blink: taisnība vien ir

bet antifanot ir kruta :D šī ir otrā sacīkste manā must-have kolekcijā, un ceru, ka tādas būs vēl. Man jau bija iekrātas GP2 Hama sacīkstes, kur viņš taisa brīnumus, ik pa laikam var paskatīties, zemenes ar putukrējumu autosporta faniem.

Ne tikai Alonso paliek neizteiksmīgāks uz Hamja fona, bet arī visas pārējās komandas, ieskaitot Ferrari, kas acīmredzami ir nespējīgi sasniegt tik pat lielu progresu kā Maki. Žēl 4-cīņa būtu bijusi laba...

Cienītā, DiDI!
Nopērciet kartingu - starpcitu ss.lv viens stāv pie motorolleriem- un sāciet braukt. Braukšana ar kartingu atnes veselu buķeti ar neaizmirstamām un fantastiskām emocijām.
Tas ir pilnīgi pretēji tai bezjēdzīgai vairāku stundu dirnēšanai pie TV. Kuras noslēgumā Jūs garlaicīgi vāvuļojat, prersonīgi nepazīstot Alonso un neredzot ar kādām problēmām saskarās tehniķi saliekot auto pirms sacīkstēm.
F1 bolīdu sagatavošana braucienam - tas ir smalks aprēķins, kas balstās uz bagātīgu pieredzi.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Jūnijs 2007, 08:11 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Bpa4

DIDI par F1 un bolīdiem zin vairāk kā mēs visi kopā..... ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Jūnijs 2007, 08:17 
Lietotāja avatārs
nesatraucies Bra4, esmu braukusi ar kartingu līdz baltām mielītēm, kā arī zinu par problēmām, ar kādām nākas saskarties kartinga čempionātā... F1 bolīdā arī esmu sēdējusi, tici man, nevaru iedomāties kā tādu monstru vispār var 2h valdīt, bet ne jau mans darbs tas ir.
F1 ir šovs, šovam ir nepieciešami aktieri (piloti, komandu vadītāji, pensionējušies piloti utt) un šova skatītāji. Pēdējie arī ir tie uz kuriem spēlē. Un man patīk šis šovs. Pēc tā, ko redzu, izlasu, dzirdu, es izdaru savus secinājumus par šo šovu kopumā,nevienam neuzspiežu savu viedokli. Un nevajag pazīt personīgi Alonso, lai izsecinātu, cik ļoti viņam nepatīk, ka pa priekšu viņam līderē debitants, gandrīz katrā intervijā tas spiežas uz āru. Pat vakar uz podesta tas bija skaidri redzams. Citi skatās seriālus, talantu šovus, es skatos savu šovu, kas ir F1. Un skatos pietiekami ilgi, lai varētu brīvi spriest, kas tur notiekas.

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 1149 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 115  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 11 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012