Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 1149 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 115  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: F1 mit McLaren Mercedes
AtbildeAtbilde saņemta: 05. Decembris 2004, 20:56 
Lietotāja avatārs
Tiešām ,jāsakārto video(esmu atpalicis un krāju videokasetes :P ), citādi raļļi šogad tika pamesti novārtā ,ierakstīti tika tikai Monte carlo un Zviedrija,vajag izķert apskatus un iekrāt .

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Decembris 2004, 20:58 
Lietotāja avatārs
Vēl jau tagad pat pa Motors TV pašlaik iet DTM (laikam kāds sezonas apskats ,vai kas tāds)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Decembris 2004, 21:02 
Lietotāja avatārs
labi būtu, ja man Motors TV rādītu :(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Decembris 2004, 21:04 
Lietotāja avatārs
Nu tad www.asport.ru

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Decembris 2004, 21:09 
Lietotāja avatārs
:) paldies.
baigi žēl, ka krievi klapē tos savus žurnālkantorus ciet, vot krievu formulu aizklapēja. Vienreiz redzēju,ka pārdod vecos žurnālus vienā kioskā pa zemāku cenu nekā tie bija jauni, bet kad 2reiz gāju, tad jau vairs nebij. Kaut kā neiet man ar to periodiku. gribu nopikrt grāmatu par Sennu, kas pāris gadus atpakaļ LV valodā iznāca, bet nekur tās nav :( pat būtu gatava atpirkt no kāda, kam to nevajag, bet visi daudz maz F1 fani no tāda būka nešķiras...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Decembris 2004, 21:15 
Lietotāja avatārs
Vai tad tas žurnāls Formula -1 krieviski vairs neiznāk? Es parasti iepērkos "Janusā", kas pie Elijas ielas baznīcas ,tur tie visi vecie stāv , vai jauni nāk klāt nezinu ,jo es tā kā vairāk par ralliju da močiem un pērku "Avtosport" ,"Moto".

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Decembris 2004, 21:23 
Lietotāja avatārs
bij tāds žurnāls ar uzrakstu krieviski F1 aplī (sarkans ar baltu , ja kaut ko nejaucu), nu tas vairs nav...maksāja parasti 1.95 Narvesenā...bet man jau liekas, ka ir vēl viens žurnāls krievu valodā par F1, bet tas nav Narvesenos

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Decembris 2004, 21:26 
Lietotāja avatārs
Nu tad paskaties "Janusos",tur krievu prese diezgan plašā klāstā ,arī visādi tuninga un t.t.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Decembris 2004, 21:29 
Lietotāja avatārs
vari precīzi pateikt kas tā par baznīcu...to apkārtni token neparzinu, tas ir tuvāk Ctirgum?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Decembris 2004, 21:36 
Lietotāja avatārs
No tirgus ārā pa Elijas ielu līdz baznīcas aplim ,drusku pa labi uz krastmalas pusi ,ārā uz ielas ,no stūra ,žurnālu veikaliņš ,iekš brūnas koka būdas, pagalmā grāmatas un t.t. ,baznīcas aplis tas ir tā koka baznīca ,kas redzama čut ne no tirgus.

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 1149 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 115  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012