Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 7 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: Parktronic vs. Camera
AtbildeAtbilde saņemta: 10. Jūlijs 2007, 12:42 
Lietotāja avatārs
Gribētu parunātie spar šo tēmu.
Esmu lietojis Parktronic un arī atpakaļskata kameru.
Ar Parktronic ir pagrūti iestumties tiešām šaurās vietās, jo sarkano joslu jau rāda tad,kad līdz šķērslim ir kādi 10-20 cm. Rīgā tas ir svarīgi, jo tieši dēļ tā,ka šos centimetrus neredz,vajag kādu elektronisku palīdzību.
Ar kameru gan vienu reizi sanāca pabraukties un nesanāca pilnvērtīgi izjust tās priekšrocības.
Var būt kādam ir pieredze?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Jūlijs 2007, 12:43 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

ir braukts ar Nissan Primera, kam tā kamera ir... nu tā....tāpatām īsti neverēja līdz galam būt 100% drošs, ka tur viss būs ok :lol:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Jūlijs 2007, 12:48 
Lietotāja avatārs
esmu atklājis,ka baigi ērti ir parkoties,ja redz gar māju logiem atspulgu. Uz manas ielas visām mājām ir pagraba logi ar normāliem stikliem. Var krietni ērtāk ieparkoties.
Bet ja tādu nav,tad jāmokās ilgāk, tomēr var ieparkoties tā,ka starp mašīnām nevar nemaz iziet nesasmērējot kājas.
Bet kamera,laikam, būtu lietderīgāka, jo var vizuāli redzētkas notiek.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Jūlijs 2007, 13:19 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2006, 05:19
Atbildes: 2188
Atrašanās vietas: Latvija, Jūrmala, Dzintari
Mašīna: Automobīli
Šodien manam uzlika šos pasākumus, :whistle: kā ir..., nu tā... Fīča...Pie visa ir jāpierod... Viņš sāk bļaut agrāk - ``0``, kad līdz šķērslim ir 20-30 cm, bet tas takš normāli... Ja esi uz pohām,..., kamēr saproti, kur kāds pedālis atrodas :D
Tā kā man ar to pieredzi, nu tā... Esmu ar mazliet braucis ar Nisanu, kuram ir tā kamera. Novērtēt nepaspēju, jo pieradums saka,-skaties spoguļos, un pagriez galvu... :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Jūlijs 2007, 15:07 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Visi šie nieki darbojas, kamēr ir tīri. Pēc tam labāk spoguļi... Tad labākais variants ir arpakaļskata kamera, kas iebūvēta salonā pie griestiem pie pakaļējā loga stikla un attiecīgi pieregulēta. Pārējais jau ir un būs roku veiklība, elektronika var tikai palīdzēt. Tad jau labāk tās sistēmas, kas pašas samāca stūri izgrozīt, nevis tikai stāsta par mistiskiem centimetriem.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Jūlijs 2007, 15:39 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 904
Atrašanās vietas: N57.0556 E24.0701
Mašīna: Jeep
es Jeepā ieliku, jo DVD bija atsevišķa atpakaļskata kameras ieeja. Pasūtīju krāsaino kameru ar infrasarkano staru diodēm, kas izrādījās figņa kā jau bija domāts. Kameras leņķis 90`-120`, uzstādīta salonā, aizmugurējā stikla augšpusē, gandrīz pa vidu. stikls tonēts melns, bet kameras bilde - it kā loga nebūtu. teikšu, ka ir ok, pārredzams viss loga platumā un ja kas vairs nav redzams ekrānā, tātad tulīt saskarsies ar buferi :D . Nu respektīvi, esmu apmierināts un pilsētā parkojoties vairs nejorzāju pa beņķi, īpaši, ja bagāžas telpa piekrauta.
Kameras dažādas - daļa no tām ir pinhole tipa (var iemontēt bagāžnieka slēdzenes vietā, noslēpt kauč kur, bet pārredzamības leņķis arī mazs (40grādi, teikšu tā). tad vēl kameras medz būt mitrumizturīgas, ko var montēt ārpus salona, piemēram zem bufera, bet mans uzskats, ka neizdevīgs risinājums - nošķiedīs pirmajā peļķē un ko tad?
Īsāk sakot domā. Parktronik ir laba lieta, bet uzticēties es negribētu :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Jūlijs 2007, 15:53 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Jau vairāk kā mēnesi braukājos ar oriģinālo MB PTS.
Nu tā. Man jau patīk tās tehnoloģijas, bet 100% uzticēšanos attīstīt nedomāju. Vispār nepatīk tā nervozēšana, kad sāk baigi bļaut, bet attālums ir kādi 25cm... Kaut kā padara nervozu vadītāju. Varbūt arī mazliet traucē attīstīt mašīnas izmēru izjūtu, ja tikai pēc PTS parkojies.
A kamera salonā laikam der tikai hetčbekiem vai Jeepiem. Jo pārējiem neredz pakaļas beigas.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 7 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012