Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 201 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Logu toneesana.
AtbildeAtbilde saņemta: 14. Marts 2008, 10:12 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Decembris 2006, 13:57
Atbildes: 2784
Atrašanās vietas: LV, Vlm.
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]pat pašu caurspīdīgāko vairs nevar? Tas dēļ tā, ka stikls jau rūpnīcā tonēts?

Var līmēt tā saucamo bruņplēvi, tā ir galīgi caurspīdīga! Domāta tam lai stikls pie plīšanas nesabirst! Ir tā ka pati gaišakā no melnajām plēvēm ir redzama tādā apmākušā dienā, kad saule spīd nemaz neredz ka plēve iekšā! bet TA cauri netiek tik un tā!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Marts 2008, 10:12 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Visu kas ripo
līmējot labas plēves, var mierīgi panākt efektu, ka no iekšpuses ir ideāla caurredzamība.
es personīgi esmu par plēvēm divu apsvērumu dēļ - 1) neviens man nemetīs ķieģeli logā lai paņemtu telefonu 5Ls vērtībā (un tieši tā man notika pirms laika, kad noplēsu priekšējās plēves), 2) mašīna daudz labāk izskatās, jo es neciešu šitos puskropļus kas tagad ir pilnas ielas.
pats braucu tikai ar tonētiem logiem ļoti ilgi, un ne reizi nebija situācija ka es kaut ko nepamanītu dēļ viņiem.
vel jau var runāt par UV un IR filtrēšanu, bet tas tā.

P.S šīs plēves par ko runājat ir jau mirstoša vakardienas tehnoloģija. varu apsolīt ka pienāks laiks kad svilpodami varēsiet braukt pilnīgi melniem logiem :ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Marts 2008, 10:13 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]2|SZ|[/user]iespējams, Jokerz palabos, stiklam jau no rūpnīvas ir ap 10% tonējums?

un ja uzliec visgaišako plēvi 25 vai 25 % , tad kopā sanāk daudz.

tā nu viņš ir! skarb bet patiesība!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Marts 2008, 10:14 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]1447|MBex300|[/user]līmējot labas plēves, var mierīgi panākt efektu, ka no iekšpuses ir ideāla caurredzamība.
es personīgi esmu par plēvēm divu apsvērumu dēļ - 1) neviens man nemetīs ķieģeli logā lai paņemtu telefonu 5Ls vērtībā (un tieši tā man notika pirms laika, kad noplēsu priekšējās plēves), 2) mašīna daudz labāk izskatās, jo es neciešu šitos puskropļus kas tagad ir pilnas ielas.
pats braucu tikai ar tonētiem logiem ļoti ilgi, un ne reizi nebija situācija ka es kaut ko nepamanītu dēļ viņiem.
vel jau var runāt par UV un IR filtrēšanu, bet tas tā.

P.S šīs plēves par ko runājat ir jau mirstoša vakardienas tehnoloģija. varu apsolīt ka pienāks laiks kad svilpodami varēsiet braukt pilnīgi melniem logiem :ninja:

Jap plēve aaiztur kautkādus ap 99% UV un IR, kas arī pasargā no salona bojāšanas u.t.t!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Marts 2008, 10:15 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
sāksim kautvai ar to ka parastam stiklam gaismas caurlaidība ir tikai ap 80 %.
Tas ir arī viens no iemesliem kapēc priekšējiem lukturiem izmanto PMMA plastmasu - tās caurlaidība ir ap 95 %.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Marts 2008, 10:27 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]Ok, bet tad jāaizliedz pilnīgi VISUS logus tonēt...

jo, ja vietās, kur apgriežās, gadās kāds universālis, kam aizmugures sānu logi ir 99,9999% melni, tad ir vienalga vakars :!

tāpēc neizprotu, kāpēc tieši priekšējiem tikai aizliegums un par to arī dusma!

ja nē, tad nē visiem logiem

TA plēvēm piesienas ne jau tāpēc, ka nevar iekšā redzēt, bet tāpēc, ka šoferim ir jāredz uz āru! Pa pakaļējiem sānu logiem neskaties – drīksti tonēt kaut 100%. Pakaļējo logu? Atceramies teoriju, kā jābrauc atpakaļgaitā – 1) orientējoties pēc kreisā spoguļa (tam jābūt obligāti), 2) orientējoties pēc labā spoguļa (drīkst nebūt) 3) orientējoties pa pakaļējo logu (daudziem auto tāda iespējas nemaz nav). Tāpēc plēves ir aizliegtas tikai obligātajā minimālajā šofera redzamības zonā.

P.S. Tiem, kas nelasa visu, bet tikai jaunākos ierakstus – vieni līmē plēves, lai neredz, kas salonā, un tāpēc kāds neizsistu logu, otri nelīmē plēves tāpēc, lai redz, ka salonā nekā nav un nav vērts sist logu. Jo daļa izsit tikai lai apskatītos. Pēdējais pārbaudīts uz savas ādas!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Marts 2008, 10:29 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Februāris 2006, 15:34
Atbildes: 1230
Atrašanās vietas: riga
Mašīna: VW E-up
ja ir tonēti stikli, obligāti jābūt labajam spogulim- pēc noteikumiem...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Marts 2008, 10:42 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]136786|intars|[/user]ja ir tonēti stikli, obligāti jābūt labajam spogulim- pēc noteikumiem...

Nezināju. Bet ļoti loģiski un pamatoti!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Marts 2008, 10:47 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Februāris 2006, 15:34
Atbildes: 1230
Atrašanās vietas: riga
Mašīna: VW E-up
Ministru kabineta 2004.gada 29.aprīļa noteikumi Nr.466
punkts 103.1.1. vieglajam automobilim - ārējais spogulis kreisajā pusē un iekšējais spogulis salonā vai ārējais labajā pusē, bet, ja [akaļējie stikli ir pārklāti ar gaismas caurlaidību pzeminošu materiālu vai aizkariem (žalūzijām), transportlīdzeklis jāaprīko ar ārējiem atpakaļskata spoguļiem abš pusēs;

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Marts 2008, 17:52 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Novembris 2007, 02:39
Atbildes: 779
Atrašanās vietas: Latvia, Riga
Mašīna: MB C 124

Citēt:
[user]2|SZ|[/user]Ok, bet tad jāaizliedz pilnīgi VISUS logus tonēt...

jo, ja vietās, kur apgriežās, gadās kāds universālis, kam aizmugures sānu logi ir 99,9999% melni, tad ir vienalga vakars :!

tāpēc neizprotu, kāpēc tieši priekšējiem tikai aizliegums un par to arī dusma!

ja nē, tad nē visiem logiem

soglasen! togda nada zapetitj peredvigatsa po na6im dorogam vsem gruzovim busam, gruzovikam, avtobusam i dr. transportnije sredstva, 4erez kotorije ne vidna naskvoszj!!!! :x
ni odin razumnij argument v poljzu netonirovannix stekol, i imenna perednix ja ne sli6al!
kto nitj mozhet takoj privesti? 4tobi posle takova argumenta serjozna zadatsa voprosom, ezditj s tonirovannimi steklami ili net!????
a to 4to voditelju ploxa vidna no4ju iz tonirovannix.... polnij bred!!!! budet ploxa vidna, opu6ju steklo! a v kakom nitj tjomnom dvore, gde ni odnojlampo4ki net i bez tonirovki ni4e ne vidna!!!! u menja imenna takoj dvor, to4na mogu skazatj!!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 201 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012