Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 134 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Jautājumi par tūningu
AtbildeAtbilde saņemta: 15. Decembris 2004, 01:24 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
:scratchchin: Nu jā... Vispar es jums visiem piekrītu!!! Nu es domāju ja taisīt, tad taisīt "ar galvu", nevis pašam, bet lai to dara speciālisti!!! (ja tomēr izdomāšu) :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Decembris 2004, 13:05 
Lietotāja avatārs
Nuu es savam 201 esmu uzmaucis virsuu konisko sporta filtru. rezuultaats ir taads, ka tonis motoram ir palicis patiikamaaks, sportiskaaks it seviskji kad palaid paari 3000rpm. bet ja pieiet no tehniskaas puses tad nekaadu uzlabojumu iipashi nejuut. Ja gribi, lai visam tam buutu rezuultaats un buutu jaudas pieaugums tad buus jaaieguulda krietnas investiicijas. Viss buus jaapaarbuuvee, izpluude gaisa padeve dzineejam, aizdedze, pauris jaaseedina utt. Bet rzultaats buus tikai taads ka jauda pieaugs, bet dzineeja resurs samazinaasies, kaa visaam sporta mashiinaam. :(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Decembris 2004, 13:53 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Augusts 2004, 19:29
Atbildes: 153
Te būs mani komentāri. Uz labot autiņam daudz ko var! Nesaku, ka MB inženieri ir muļķi, un kāds cits ir gudrāks par viņiem. Vienkārši ražojot masveida produkciju, tiek ņemti vērā ļoti daudzi faktori, un daudzas detaļas ir kompromiss starp ražošanas izmaksām, ilgmūžību, lietošanas īpašību piemērošanu max lielam useru skaitam u.c. Piemēram lietojot zemas pretestības filtru, plusi ir izrietoši no nosaukuma: zema gaisa caurplūdes pretestība. Ieguvums ir ļoti minimāls jaudas pieaugums (ja pareizi ir uzstādīts), un skaņa. Mīnusi: dārgāks par oriģ., citam tā pati skaņa var nepatikt. Tikai uzstādot ir jaņēm vērā, ka tas filtrs ir jāizole no motortelpas karstā gaisa, citādi efekts var būt pretējs (par jaudu).

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Decembris 2004, 14:02 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Es gan norādīju, ka ne vienmēr tas ir dārgāks par oriģinālo... viss atkarīgs no konkrētā automašīnai paredzētā filtra... Nu, ja konkrēti, tad W201 gadījumā šis varētu būt mīnuss...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Decembris 2004, 16:28 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]967|sapieris|[/user]Nuu es savam 201 esmu uzmaucis virsuu konisko sporta filtru. rezuultaats ir taads, ka tonis motoram ir palicis patiikamaaks, sportiskaaks it seviskji kad palaid paari 3000rpm. bet ja pieiet no tehniskaas puses tad nekaadu uzlabojumu iipashi nejuut. Ja gribi, lai visam tam buutu rezuultaats un buutu jaudas pieaugums tad buus jaaieguulda krietnas investiicijas. Viss buus jaapaarbuuvee, izpluude gaisa padeve dzineejam, aizdedze, pauris jaaseedina utt. Bet rzultaats buus tikai taads ka jauda pieaugs, bet dzineeja resurs samazinaasies, kaa visaam sporta mashiinaam. :(

Nu bet sliktāk nav ar to filtru? Ja vienkarši uzstādīt standarta vietā (smukuma pēc). :)
Es tik nesaprotu no kā ir tas sportiskāks tonis motoram? Tas tak ir tikai filtrs!? :)
Un vēl man tev ir tāds jautājums: Kur tu to filtru uzliki? Tu to kasti (no standarta filtra) atstāji, vienkarši tās trubas galā uzliki to filtru vai kā? Pastāsti lūdzu par to uzstadīšanu!!! :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Decembris 2004, 16:51 
Lietotāja avatārs
Sliktaak protams nekas naf, tikai vaig regulaari paarbaudiit vinja netiiriibas pakaapi, vienmeer vaig laiciigi vinju izmazgaat. Un kas ir saistiits ar uzstaadiishanu, ir taa. piemeeram man ir 2litriigais motoriits vinjam naaca taa apaljaa filtra kasta, liidziiga kaa karburatora dzineejiem. Es vinju nahrenizeeju un shrotaa piemekleeju no audii gaisa iepluudes gofru, kas uzstaadaas shpricei virsuu kur gaisa padeves vaarst, tai gofrai galaa, kur buutu jaanaak filtra kastei ieliku klaat pagarinaajumu(puleetu alumiinija trubu) kaa galaa tika pievienots pats gaisa filtrs un savienojuma vietas tika novilktas ar metaala hamutiem. Bet, kas ir saistiits ar tavas gaisa iepluudas siteemu tad tev jaanorauj nost tikai pati filtra kaste, bet noteikti tev arii buus nepiecieshama pagarinaajums, lai pats koniskaisfiltrs normaali ieguultos briivajaa vietaa kur vinjsh maximaali daudz varees savaakt auksto gaisu vieniigais, kas vareetu sagaadaat nelielas probleemas uzstaadiishanas mirklii ir sastaavdalju diametri vai vinji sakritiis argaisa filtra stiprinaajuma caurules diametru, bet katraa zinjaa to var vienkaarshi atrisinaat piemekleejot atieciigaa izmeerapaarejas. Jaa un veel, kas es nezinu kaada tev ir degvielas iesmidzinaashanas sisteema, jaaskataas vai tev ir gaisa meeriitaajs, ja ir taad nekaadaa gadiijumaa nedriikst vinju anuleet, tad ir jaataisa taalai vinjsh vareetu normaali funkcioneet. (parasti giasa meeriitaaji ir uzstaadii tuuliit pat aiz gaisa filtra kastes). Un ja ir veelaashanas, lai tieshaam motoriits maksimaali daudz uznjemtu auksto gaisu, tad ir nepiecieshams filtru norobezot no paareejaas motora telpas ar starpsienas palidziibu. Jo kad motors uzsilst tad arii filtrs rauj iekshaa karsto gaisu un kaa zinaams karstaa gaisaa ir krietni mazaaks daudzums skaabeklja kursh savukaart ir nepiecieshams lai veidotos degkameraas pareizais degmaisiijums. Jo vairaak skaabeklja jo labaak sadeg degviela un liidz ar to palielinaas motoriisha jauda. Apmeeram taa......

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Decembris 2004, 19:33 
Eksperts
Lietotāja avatārs

wow!!! Nu liels tev paldies!!! Par to meriitaaju es nezinu, es tikai zinu ka man pie taas filtra kastes ir veel viena maza trubinja!!! Nezinu kas tas taads ir! Bet tec nav foto, kaa tas viss izskataas? Ja ir, nevareetu man vinju atsuutiit uz epastu vai te pat forumaa ielikt? Ja kas: roma_g@inbox.lv Paldies!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Decembris 2004, 09:47 
Lietotāja avatārs
Taa trubinja uz filtra kasti ir kartera ventilaacijai. Un ja tu saki, ka vairaak nekas pie taas filtra kastes nenaak, tad vispaar taa lieta ir ljoti vienkaarsha. Un runaajot par bildeem tad sorry...man vinju naf, bet es domaaju ka driizumaa vareetu safocheet un paraadiit apluukoshanai plashaakai auditorijai :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Decembris 2004, 13:03 
Lietotāja avatārs
8) Cik es saprotu no motoriem, tad tas varētu ietekmēt degvielas patēriņu. Degvielas maisījums mainās. Protams tas atkarīgs no braucēja kurpes zoles biezuma, jeb braukšanas stila. :)) Bet man jautājums vai kāds zina, kāda firma nodarbojas ar MB tūninga(vizuālā) elementu izgatavošanu?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Decembris 2004, 13:40 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
... apkari var jau nopirkt originaalo( ja naudas daudz) ,var pasuutiit, tev izgatavos(tas ir leetaak ...katram jau arii ir savs uzskats par leetumu )...kaadai masiinai ...ko tiesi utt.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 134 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012