Citēt:
[user]4979|abrakadabra|[/user]ahhhh
gandriz jau flamefests sakas.
ja - kaut kas skaidraks man tapa bet ne lidz galam attieciba uz to kur un ko varetu darit. cita vieta man ieteica
www.spidola3.lv - vai par tadu ir kas zinams? varbut ir atsauksmes?
Krāso jau šie it kā labi, bet par lielo mārketingu arī labi nāksies pašam samaksāt, tas ir tas pats, kas krāsot Auto Paletē -- zem 1000 Ls pat zaparu šie nenokrāsos, bet kvalitāte gaidāma perfekta... Par Spīdolas cenām nezinu, bet domāju, ka ver būt līdzīgi. Izdevīgāk ir pameklēt sakarīgu vietu ārpus Rīgas, sarežģītāk ar transportu, bet cenas ziņā noteikti atmaksāsies. Kā jau saku: pašam tūlīt arī pamatīgi virsbūves remonti būtu veicami, esmu atradis cilvēkus, kam ir vietas ar labām atsauksmēm un kvalitāti, sīkāk gan pagaidām painteresējies neesmu, jo visi metināšanas un detaļu nomaiņas darbi ir pietiekami pamatīgi, lai krāsotāju meklētu, kad šis process jau tuvojas finišam. Man painteresēties? Pats laikam izvēlēšos šos, ar ko pagaidām vēl runājis neesmu... Iepriekšējā vieta krāsojuma ziņā man bija ļoti laba, bet nevaru piedot to, ka viņiem bija slinkums pateikt par šo to vēl metināmu, ko tāpat pamanīt nevarēja...