Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 106 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: MB 190d
AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2011, 21:50 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 10. Janvāris 2011, 13:47
Atbildes: 18
piekrītu, kad lielākais traucēklis ir lielā stūre, bet ne tikai stūre vainīga. Priekš manis, pareiza stūrēšana ir gandrīz neiespējama, jo grozot ratu, plaukstas atduras pret kājām un šeit nav jautājums par komfortu, bet par drošību.
Bet, nu labi, ja kāds aiz mīlestības pret auto, piedod atsevišķas neērtības, tas ir tikai cilvēcīgi;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2011, 21:58 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
uzliec mazaaku stuuri

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2011, 22:20 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 25. Aprīlis 2009, 21:35
Atbildes: 359
Mašīna: w203,w168
W201 nav ne vainas,nobraukaju vairak ka gadu ar tadu un menesi no ta ar lauztu labo roku,iegipsetu un iesietu kakla.Biju priecigs ka man ir MB un vel automats,lauzta roka atpusas uz padlakotnika,logu tiritajs uz viena sledza ar pagriezieniem,sturi baigi erti pieturet ar kaju kamer zvani vai uzvelc dumu,apstajoties sture tika atstata ar lielo caurumu pret aizdedzes atslegu lai ar kreiso roku butu ertak noslapet un pielaist.:):):)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2011, 22:28 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 12. Oktobris 2010, 13:47
Atbildes: 330
Atrašanās vietas: Latvia, Rīga
Mašīna: MB 190d
Par sēdpozīciju pie stūres, esmu jau apradis ar to trolējbusa stūri. Garajos gabalos liekas ērta. Pats es esmu apm 185cm garš ar 45 kājas izmēru un man nekādas problēmas nav, mugura nesāp ( arī mugura vidēja ), kājas netirpst, vardītē arī īsti neturu kājas.
Par foto, paldies, tas ir mans darbs, ja kādam sakārojas foto droši var griesties pie manis ! ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Augusts 2011, 22:33 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Ir pagājis kāds laiks, un šo vienu gadu kopš lietoju auto esmu nobraucis apm. 45 000 km.
Uz TA, vienīgie lielie bojājumi bija caurumi abos sliekšņos, kurus arī veiksmīgi aizmetināju un ieguvu savu apskati ! :)
Kad pirku auto, tad iepriekšējie īpašnieki, bija krietni padarbojušies gar auto kreiso sānu, bija pazaudēta mazā daļa no ļistvas, kas ir pie aizmugurējā riteņa, un abas pasažiera durvis bija saliektas, un esošā ļistva pievilkta ar skrūvēm, kā arī laika zobs bija skāris visas pārējas daļas,haube aprusējusi klasiskajā vietā, šofera puse abas durvis arī tādas ar dievu uz pusēm.. Skats baismīgs.. tā nu es sakrāju naudiņu un devos pie krāsotājiem uz www.piche.lv. Viņi man neatteica, un biju dzirdējis DAUDZ, DAUDZ labu atsauksmju.
Tātad pārkrāsoja man haubi, abas pasažiera puses durvis, šofera durvis, kreiso spārnu un aizmugurē to vietu, kur nummurs stiprinās klāt.
Protams pēc šī pasākuma neizpalika arī pa kadam niķim, un darba gaitā meistariem sanāca noliegt to slēdzi, kas ieslēdz lampiņu, mirklī, kad atver durvis, šī iemesla dēļ aķītis apm. 4-5 dienu laikā izlādējas sausāks par sausu. Piepīpēju auto un savā gaitā aizbraucu līdz servisam, tiesa bija diezgan amizanti, jo nevienas no gaismām nestrādāja, arī panelī daudz kas bija apstājies.. Bet nu pateicoties šai nelaimei, ģenerators tika pie jaunām oglītēm, tā teikt, ziemā visam jābūt kārtībā :)
nākošais rindas kārtībā, būs salons, esošais šofera beņķis ir ar lielu caurumu, vedīšu pie šuvējiem, lai to sataisa, un uzstāda nesen iegūto elkoņbalstu, tad iekrāšu naudiņu un domāšu ko tālāk darīt.. Itkā gribētos elektro logus priekšā un A/C uzstādīt..

Attēls

Attēls

Gribēju nostailot un šovakar biju izbraucis pabildēt, bet reāli ierāvu zarā, aizmirsu statīvu mājās :doh:

Pēdējo reizi laboja Sicram - 19. Augusts 2011, 22:34, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Oktobris 2011, 21:08 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Nesen biju nopelnijis brīvdiena. Un kā jau brīvdienai pieņemts, vajadzēja nomazgāt mašīnu. to arī sekmīgi izdariju un pie reizes ievaskoju stiklu, ja tā var teikt, lai lietus lāses pašas skrien prom :D
Ilgi jau tirdija doma, par to, ka vajadzētu padarīt bagažnieka vāku klusāku, jo ik reizi, kad bija tas, jāaizcērt ciet, sajūta bija tāda, ka ar kāju spertu pa skārda mucu :emo:
Parasti visi pako, ja tā to var saukt, ar bituma lentu, par 2lvl m2. SKan jau labi. Līdz DEPO neaizbraucu paskatīties :( Aizgāju līdz blakus mājā esošajam servisiņam, un tur viņi tirgo pakojamo materiālu, vai arī :hvz: nu es to saucu par pakojamo.
Tad arī viņu tur nopirku, beigās gan nopirku vairāk kā redzams bildē

Attēls

Pirms darbiņu iesāku, izskatijās šādi :

Attēls

Darba rezultātā, ievēroju vairākas lietas, kuras ja būtu zinājis, darbs būtu sanācis krietni vienk. un labāks, bet ar pašreizējo esmu ļoti apmierināts.
Lūk bildē var redzēt, ka virs melnās daļas, kas ir pret salonu, ir tāda kā plēve virsū.. nu lūk to ar gudru ziņu noplēsu, un jebatorijs rokā :emo: Tā plēve to materiālu tur kopā, lai viņu varētu locīt un ieriktēt vietā :emo:
Attēls
Nākošais, ko vajadzēja uzreiz darīt.
Es ar gudru ziņu, domāju, ka 50cm platu un kādi 40 cm garu viengabalainu daļu, es brīvīti varēšu novietot tur , kur man vajag. ņifiga, pielipa mazliet par ātru :emo: Tad nākošajā reizē līmēju apm 25x40 cm un ar to bija salīdzinoši viegli. Viss lielākās grūtības sagādāja bagažnieka iekšpusē esošās "ribas" , jo es to materiālu cītīgi bīdiju cauri, un tas arī sekmīgi izdevās. Vienā pusē gan mazliet pabojāju tur esošo orģinālo porolonu, bet nu nekas.
Kopskat bagažnieka vākam:

Attēls

Par cik uz bagažnieka vāku izlietoju 50 x 80 cm materiāla, aizskrēju uz bodi, un nopirku vēlvienu 25 x 50 cm loksni un pielīmēju bagažnieka sānos, atlikušās daļas salīmēju gan aiz Nr. palikņa, gan tur pie sāniem.

Attēls

Kad pakoju sānus, ievēroju, ka tur bagažnieka viena daļa ir ar dubltu sienu un viena daļa ar viendaļīgu.. tb bildē var redzēt tādu kā kanti, un tur metāla biezumi atšķiras.. katra no šīm daļām skanēja savādāk.

Iegūtais efekts:
- Bagažnieka vāks taisās ciets pats ( tur arī pie vainas noregulētā slēdzene :emo: )
- uz āru subi dzird krietni mazāk ! :cool:
par šīm trijām loksnēm , 3 x 50 x 50 cm , iztērēju 15 lvl.

Ja šo lasa, kāds gudrinieks auto pakošanas jomā, tad lūdzu visu uztvert pieklājīgi un ar sapratni. :kiss:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Oktobris 2011, 21:12 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pēdējās dienās biju sašausminājies par sava auto tīrību, biju nonācis tik tālu, ka bija kauns braukt, un jutos neerti.
Tā rezultātā vakar nomazgāju savu mersīti, un jau jutos labāk, bet šodien nolēmu, ka salons arī ir jāiztīra, to arī izdariju :aiwa:
Savācu visu, ko biju uzkrājis, un nomainiju bagažnieka saturu.
no šāda :

Attēls

uz šādu:

Attēls

Ja pareizi atminos, tad modelis ir šis :
http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=625 ... +auto+sabv

Kāpēc šādi:
- ieguvu + 20 litrus pie bagažnieka tilpuma
- ieguvu patīmāku skaņu.

Tāad arī atminējos, ka salonu bildēs neesmu iemūžinājis. Tad arī to izdariju.
Kad iegādājos auto, tad jau pirms manis bija kāds ļoti intesīvs sēdētājs bijis, un šofera beņķī bija divi caurumi, tad nu tos nesen aizlāpiju un ieguvu orģinālo elkoņbalstu. Tagad pacēlās jautājums par to, vai var dabūt ārī aizmugurējo beņķi ar elkoņbalstu ?
Caurumus man aizlāpija kantoris http://www.mixauto.lv, Ventspils ielā. Viens caurums neatkarīgi no izmēra 20 lvl, man noveicās, un es dabuju orģinālo audumu. Viņi nomainija visu to daļu, un apakašā parolonu smukiņi ielika vietā, tas, kas tur trūka.

Attēls

orģināli tur bija tāds pretīgs gumijas sūcs, bet tagad ir smuks mākslīgās ādas prezītis :shura: Maksāja 5lvl.
Nākošais rindā droši vien, ka būs kloķis, jo šis ir jau 1x salīmēts un atkal sāka plīst :?

Attēls

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Oktobris 2011, 23:47 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Biju rudeni pameklēt izbraucis :)

Attēls

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Oktobris 2011, 08:19 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Acīm tīkams W201 :super: tā turēt !

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Oktobris 2011, 09:07 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Oktobris 2007, 18:08
Atbildes: 1252
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Audīsimts
Smuks! Priekā! :super:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 106 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012