Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 143 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: MB C36 AMG Palīdziet!
AtbildeAtbilde saņemta: 07. Decembris 2005, 02:37 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
Vo, Edzul, pacēli man interesējošu tēmu - patreizējā M3 cenas. Es te mobilee skatijos, un nevarēju saprast - kā tas var būt, ka viņiem cenas sākas jau zem 20k Eur? Un masveidaa!!! Viņi ko, tiešām ar laiku tik ļoti zaudē vērtību? No sākuma likās ka kāds lohs drukas kļūdu ielaidis, bet peč tam paskatijos, ne viens vien tur pa 20-25Eur mētājas. Ko tā?

un par Porsche - līmenis varbūt arī nav cits (MB, pat BMW M seerijas ir tajā pašā cenu kategorijā), bet tā tomēr ir domāta kā tīra sporta mašīna, kamēr BMW ir sportisks auto. Tāda lieta kā Cayenne vispār man nav saprotama. Nafig Porsche dzhips? Pie tam, ne sūda(atvainojos par izteicieniem) nav labāks par konkurentiem. Pat Touaregs testos ir labāks...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Decembris 2005, 02:55 
Lietotāja avatārs
Tie līdz 25k ir fake sludinājumi! Mēs tos saucam par DINAMO :) Uzmetēji. Tieši nesen ar to saskārāmies.

Kaut cik reāli ir jāskatās no 25-30k eur. Tieši paziņa viens tagad skatās un dzīs vienu šajā cenu aplitūdā.

Bet, jā, lietots M3 ir lētāks nekā 911.

Ja ir nopietna interese par tādu, jāskatās ļoti uzmanīgi. Nedrīkst pirkt atsevišķu mēnešu ražojumus dēļ sūdiem ar mazjaudīgu eļļas sūkni, bet tas ir cits stāsts.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Decembris 2005, 03:00 
Lietotāja avatārs
ha, ja tu man saki, ka Porsche ir īsts sporta auto, bet M3 tikai tāds sportisks, tad man jājautā - kas tieši tev tā liek domāt? Pilnīgi identiski auto, ja neskaita to, ka BMW ir jaudīgāks un 100x labāku salonu. Mani vienkārši tracina 911 salons un tizlie beņķi bez jebkādām sānturēm. + vēl iespēja iegūt 911 ar automātu :)))

Nudien tu brauc auzās ar to tīro sportiskumu ;) Zemapziņa par porsche tevi ir apsēdusi :lol:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Decembris 2005, 03:07 
Lietotāja avatārs
Tiko pabrowsēju google un jāsecina, ka cilvēki domā līdzīgi kā es. Un posti pie topikiem M3 vs 911 parasti sākas ar "probably I would take beamer" bla, bla.

Arlabunakti!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Decembris 2005, 03:33 
Lietotāja avatārs
Vēl tomēr jāapsveic MB ar godpilno 1. vietu! 8D

http://auto.delfi.lv/news.php?op=article&sid=2776&s=2

Ja ieskatamies tabulā, redzam ko saka par Porsche un kādēļ tas ir tik augstu :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Decembris 2005, 09:10 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]20554|Edzulis|[/user] Kāds var pateikt, kādēļ es starp viņiem abiem izvēlētos tieši M3, nevis 911? 911 taču ir citā līgā un megasupercārs...

Edzul, un tu vēl uzdod mums šito jautājumu... atbilde tak tāpat ir skaidra. BMW uber allles! :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Decembris 2005, 09:21 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Jūnijs 2004, 14:39
Atbildes: 1296
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Electra Revil 1
kaut kur lasīju par bumeristiem, ka nevajagot šos tramdīt, jo tik daudz "atsal...ņu" vienuviet reāli novērš globālās sasilšanas draudus tādai mazai valstij kā Latvija.

Par lielu Latviju!!

:D :D :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Decembris 2005, 09:29 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]20554|Edzulis|[/user]Varbūt tagad tomēr kāds mani pārliecinās, ka Porsche ir citā līgā? (un kurā?) :)

Edzul, tā kā esi BMW pārstāvis un tavs principā viedoklis šajā salīdzinājumā ir neobjektīvs tā paša iemesla dēļ, ka tev BMW ir uber alles, tad pamēģināšu dabūt otras ierakumu puses (Porsche) subjektīvo viedokli. Redzēs kas sanāks :D man jau sāk liela ziņkārība mesties virsū :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Decembris 2005, 09:52 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Te jau pa vidu saspraucies subjektīvisms -- salons, benķi un kārbas... Mani personīgi tracina salauzītais BMW panelis, 3 sērijā man vietas par maz -- benķis līdz galam, bet, lai būtu ērti, gribētos vēl robus divus atpakaļ un mazliet zemāk, 5-tai sērijai jau labāk. Bet benķos vairāk par 600 km negribētos bez pārtraukuma sēdēt (tiesa, tas ir pietiekami daudz, bet ir manā skatījumā arī labāki varianti...). Kaut vai roku balstu parodijas BMW, kas vairāk traucē, kā palīdz / noder, atšķirībā no MB tālakos braucienos. Ātrumkārba... Esmu automātu fans un par tādu palikšu. Visos autosporta veidos tiek izmantotas arī automātiskās ātrumkārbas, tās ne ar ko neatpaliek no parastajām un nav, ko varētu izdarīt ar vienu, bet nevarētu ar otru. Un man ļoti patīk MB automātiskās ātrumkārbas (amerikāņiem un VW/Audi tās gan ir pēdējie mēsli...), par MB automātiskajām ātrumkārbām labu runā tas, ka visos dārgos un lielmotoru MB jau kopš seniem laikiem likti automāti tikai tāpēc, ka tie tehniski labāk tikuši galā ar attiecīgajiem motoriem, ne velti MB ir pirmie WRC vēsturē, kas ieņēma pirmās vietas ar automātiskajām ātrumkārbām un V8 motoriem, piedevām, sacensībās izmantotas tika tieši tās pašas ātrumkārbas, kas uzstādītas ielas versijām.

Vai subjektīvisma gana? Vienkārši ievēroju kopējo stilu...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Decembris 2005, 12:22 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
.....da MINI COOPERS S jebkuram BMW,MB ieliks...un salons eerts un vispaar iista kulta masiina!! :D .....bet ja nopietni tad nevar saliidzinat tiirasinu sporta masiinu(PORSCHE) ar uzlabotu tautas vaagi (BMW- M,APLINA utt,MB-AMG,BRABUS utt.)

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 143 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012