Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 88 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Реставрация
AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2006, 09:58 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]45272|Rays|[/user]ko nozīmē konstruktors....sanāk ja tev auto nav kaut viena detaļa oriģināla tad nekā????

Konstruktors nozīme, ka tas ir vecs mersis, kurā ielikts GAZ motors.
Manuprāt arī W126 ar 124-tā dīzeļmotoru ietilpst šajā klasē.
Arī ja mazāk redzamās detaļas ir aizvietotas ar kaut kādām kreisajām, piemēram, kādi tur komforta gultņi W126 vai citas dārgas lietas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2006, 09:58 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]mhēē.tad jau manam 280 E vajadzētu paturēt to dzinēju :?

Paturi oriģināli, neesi auto pederasts ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2006, 12:53 
Lietotāja avatārs
nu jau pateici :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2006, 12:55 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 07:54
Atbildes: 2575
Atrašanās vietas: Latvija , Rīga
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]nu jau pateici :D

varu nopārdot tev savu dzinēju... :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2006, 12:56 
Lietotāja avatārs
Es apsvēršu tādu domu,Holo ;)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2006, 12:59 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]Es apsvēršu tādu domu,Holo ;)

padomā padomā, jo man viņš laikam nebūs vajadzīgs un likt viņu ar nav kur... :whistle: tākā ir visas iespējas... :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2006, 13:09 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Sorry... esmu 100% oriģināla beztjūninga/bezšķūninga atbalstītājs.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2006, 13:12 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]Sorry... esmu 100% oriģināla beztjūninga/bezšķūninga atbalstītājs.

pat ja piemēram kāds tieši to laiku atteljē kautko klāt ir pielicis... :whistle: tas tev liekas nepieņemams... :? piemēram mans W123 ar to laiku priekšējo spoileri un sliekšņiem... :(

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Februāris 2006, 13:23 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]630|Holokous|[/user]
Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]Sorry... esmu 100% oriģināla beztjūninga/bezšķūninga atbalstītājs.

pat ja piemēram kāds tieši to laiku atteljē kautko klāt ir pielicis... :whistle: tas tev liekas nepieņemams... :? piemēram mans W123 ar to laiku priekšējo spoileri un sliekšņiem... :(

Man bija balts W123 universālis ar līdzīgu spoileri priekšā. Tam vēl tikai bija lielā zīme pa visu radiatoru un nebija mazās zvaizgnes. Man patika. Izskats baigi krutais.
Tavs ir foršs, jo ir darīts ar mēru un gaumi. Bet arī bez jebkādiem spoileriem un pričendāļiem W123 izskatās ļoti labi. Galvenais, lai viss ir savās vietās un stāv taisni. Manuprāt, tas ir pats svarīgākais.
Tāpēc iesaku nepārcensties ar "uzlabojumiem". Citādi sanāks kaut kāds `pimp-my-ride` aparāts.
Tomēr, lai ko es te arī gudroju, izskats ir un paliek tikai gaumes jautājums. Man patīk oriģināls un perfekta izskata. Citiem patīk no MB uztaisīt betmeņa mobīli.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Februāris 2006, 20:31 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Būs Antīko transportlīdzekļu reģistrs
Dins Ziemelis

13. februārī notika Amerikāņu auto kluba, Antīko automobiļu kluba un Rīgas motormuzeja vadības tikšanās ar Ceļu satiksmes drošības direkcijas vadību saistībā ar antīkajiem transporta līdzekļiem. Jau gandrīz gadu tika strādāts pie noteikumiem, kuri attiecas uz šo transportlīdzekļu kategoriju un beidzot ir atrasts pieņemams risinājums. CSDD tika iesniegti projekti, kuri iepriekš bija guvuši atbalstu ministrijās un, pēc attiecīgiem ieteikumiem ieguvuši gala variantu. Kopīgās sarunās tika vēl pieslīpēti daži punkti un likumprojekts dosies uz apspriešanu Ministru kabinetā.

Kā atsevišķs punkts palika vēl tehniskās apskates prasības, bet tas vēl tiks papildināts vēlāk. Pašlaik svarīgākais ir sakārtot reģistru pirms stājas spēkā jaunās ikgadējās transporta nodevas likmes no 01.01.2007, kuras būtiski skar senās tehnikas cienītājus, jo neparedz atvieglojumus, kādi bija transportlīdzekļiem vecākiem par 20 gadiem. Tiklīdz reģistrs sāks darbu, tiks veiktas pārrunas Autoceļu direkcijā, Finanšu ministrijā un Valsts ieņēmumu dienestā par nodevu likmju samazināšanu transportlīdzekļiem, kuri ir vai tiks iekļauti antīko transporta līdzekļu reģistrā.

Īsumā par pašiem noteikumiem:

1 reģistrā tiks iekļauti transportlīdzekļi, kuru vecums ir 25 vai vairāk gadi (pēc FIVA nosacījumiem);
2 novērtēšanu veiks speciāla ekspertu komisija, kas tiks izveidota Rīgas motormuzeja paspārnē;
3 novērtēšanas aktu, kurā būs arī divas transporta līdzekļa fotogrāfijas, izsniegs tikai(!) tiem transporta līdzekļiem, kuri ir saglabāti oriģinālā izskatā un komplektācijā (pieļaujama neliela – apm. 15% pielaide);
4 novērtēšanas aktu neizsniegs pārbūvētiem un nerestaurētiem (izkomplektētiem) transporta līdzekļiem;
5 novērtēšanas akts ir pamatdokuments par antīkā spēkrata ierakstīšanu attiecīgajā reģistrā, nodevu atlaižu saņemšanai un atvieglotiem noteikumiem izejot ikgadējo tehnisko apskati;
6 šie transporta līdzekļi varēs saņemt atšķirīgas valsts numura zīmes ar sēriju VS, kuru izmēri atbilst pašreizējam motociklu numura zīmju standartam.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 88 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012