Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 65 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: w211 2002 e500 AMG
AtbildeAtbilde saņemta: 24. Janvāris 2012, 00:30 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Janvāris 2012, 10:16
Atbildes: 20
Citēt:
23 January 2012 23:40:10 DEALER rakstīja:
Citēt:
23 January 2012 20:41:44 Sick rakstīja:
Citēt:
23 January 2012 09:58:03 benzman rakstīja:
Domeniksā pilnā auto daignostika maksā 60 LVL un tā ilgst 4 stundas. Katrā ziņā ir iespējams tur veikt arī daļējo diagnostiku, piemēram tikai elektronikai.

Bezjedzigaka vieta kur veikt pirmspirksanas diagnostiku nemaz ne tik jaunam auto!Mans viedoklis!

Domeniksam ir īpaša pieeja lietām, es jautāju kas tad reāli no šiem ieteicējiem ir ko labojis pa garantiju vai veicis diagnostiku tur nu?:doh:
Laikam atkal sanāk: Не знаю но мнение имею.

"Tad man uzreiz ir jautaajums cik taada spole viena maksaa aptuvnei?"
:banme: Sorry bet šie jautājumi un teksti man uzdzen smieklus, tam auto ir vēl 101 cita lieta kas var nolīst kaut vai SBC (nu zin kas tas ir vai kur var būt ar šo problēma?).
A te par kaut kādam sūda svēcem iet runa 8 vai 16, kas neko nemaksā priekš auto vērtības.
Ja tu baigi pa servisu ņēmtos zinātu ka ir 101 cita lieta svarīga ko pētīt. Un vispār būtu sen to w211 aizdzinis uz diagnostiku, kas kā. Nevis forumā zilējis-savādāk kaut kā nenopietni.
Es nezinu vai krīze ir beigusies un vai ir gigantiskas rindas uz diagnostiku rīgā, bet nesen nebija problēmas tai pat dienā vai uz nākošo dienu sarunāt diagnostiku.

Un vispār apskaties +/- vidējo tirgus cenu ja ir zem tirgus cenas tad parasti nekas labs nevar būt. Ne viss ir zelts kas spīd.

Da laab, es tik taa pasmejoties :D Vnk. biju izbriiniits, ka divas sveces uz cilindra un par pashaam sveceem nemaz negaaja runa! Taakaa nevajag sashuumeeties! Es zinu, ka tas ir siikums, bet nu intereses peec gribu zinaat! A ja tu gribi kaut ko zinaat, tad tas noziimee, ka saac iesit kapeiku? Es nestraadaju servisaa, lielaakaa dalja ten tikai bljauj, pashi pat nemaz dziivee nav redzejushi utt. Forumaa varbuut var uzzinaat ko interesntu un ne tik interesantu :D

Ps. Par SBC vinjsh man uzreiz teica, ka nomainiits, jo esot bijis noklaajies! :D

Pēdējo reizi laboja viirus - 24. Janvāris 2012, 00:32, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Janvāris 2012, 00:38 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Ja kas tad neesmu no Riigas un varbuut Juus kaads varat ieteikt to labo vietu diagnostikai? Viens foruma lietotaajs jau man pieteicaas uz paliidziibu :)

Pēdējo reizi laboja viirus - 24. Janvāris 2012, 00:38, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Janvāris 2012, 09:11 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Oktobris 2006, 22:00
Atbildes: 1988
Atrašanās vietas: Latvija
Mašīna: Baigais dampis!

Citēt:
24 January 2012 00:38:04 viirus rakstīja:
Ja kas tad neesmu no Riigas un varbuut Juus kaads varat ieteikt to labo vietu diagnostikai? Viens foruma lietotaajs jau man pieteicaas uz paliidziibu :)

Es brauktu uz to pašu Domeniksu. Cik pats tur esmu bijis šo to labot, tad nekādu lielo problēmu ar servisu nav bijis. Kad man dānis pirka AMG mersi, tad šis dzina tam taisīt diagnostiku tur. Pateica visus sīkumus, ko zināju un vēl pāris lietas, kas man pašam bija pārsteigums, jo tehnisko apskati tieši pirms tam izgāju pa 0. Uzrakstīja detaļu sarakstu, kas vēl nebija jāmaina, bet tuvākajā nākotnē jau būtu. Pircējs protams dēļ tā nokaulēja cenu, bet pats diez vai to visu vēlāk steigā mainīja. Domāju, ka elektrodiagnostiku tur arī pietiekami labi uztaisīs. Iespējams, ka Domenikss arī nav vislabākais serviss pasaulē, bet tomēr ir viens no Latvijā esošajiem, kam es šajā ziņā uzticētos vairāk.

Pēdējo reizi laboja Artūrs - 24. Janvāris 2012, 09:13, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Janvāris 2012, 20:16 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 28. Februāris 2007, 22:12
Atbildes: 224
Mašīna: e55
Citēt:
23 January 2012 23:40:10 DEALER rakstīja:
Citēt:
23 January 2012 20:41:44 Sick rakstīja:
Citēt:
23 January 2012 09:58:03 benzman rakstīja:
Domeniksā pilnā auto daignostika maksā 60 LVL un tā ilgst 4 stundas. Katrā ziņā ir iespējams tur veikt arī daļējo diagnostiku, piemēram tikai elektronikai.

Bezjedzigaka vieta kur veikt pirmspirksanas diagnostiku nemaz ne tik jaunam auto!Mans viedoklis!

Domeniksam ir īpaša pieeja lietām, es jautāju kas tad reāli no šiem ieteicējiem ir ko labojis pa garantiju vai veicis diagnostiku tur nu?:doh:
Laikam atkal sanāk: Не знаю но мнение имею.

"Tad man uzreiz ir jautaajums cik taada spole viena maksaa aptuvnei?"
:banme: Sorry bet šie jautājumi un teksti man uzdzen smieklus, tam auto ir vēl 101 cita lieta kas var nolīst kaut vai SBC (nu zin kas tas ir vai kur var būt ar šo problēma?).
A te par kaut kādam sūda svēcem iet runa 8 vai 16, kas neko nemaksā priekš auto vērtības.
Ja tu baigi pa servisu ņēmtos zinātu ka ir 101 cita lieta svarīga ko pētīt. Un vispār būtu sen to w211 aizdzinis uz diagnostiku, kas kā. Nevis forumā zilējis-savādāk kaut kā nenopietni.
Es nezinu vai krīze ir beigusies un vai ir gigantiskas rindas uz diagnostiku rīgā, bet nesen nebija problēmas tai pat dienā vai uz nākošo dienu sarunāt diagnostiku.

Un vispār apskaties +/- vidējo tirgus cenu ja ir zem tirgus cenas tad parasti nekas labs nevar būt. Ne viss ir zelts kas spīd.

Sausmigi ipasa pieeja:D13 gadigam auto uzrakstit tami uz 8000eur:D:DKur realie remonti sastada max 500,un gandriz viss hadene,kuraa pec domeniks diagnostikas pat nebija neviena punkta! :super: R18 riepas pa 600ls/gab ir tiesam ipasa pieeja:super:Tas pat galigi nav vinigais piemers,kad ko nevajag vini redz,bet realas un acimredzamas lietas neviens nesaskata!Jo pat ja nedeg nummura apgaismojuma viena lampinja ir jamaina viss moldings,kura cena ir ap 200ls:D:D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Janvāris 2012, 20:30 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Jūlijs 2007, 10:58
Atbildes: 845
Citēt:
24 January 2012 20:16:15 Sick rakstīja:
Sausmigi ipasa pieeja:D13 gadigam auto uzrakstit tami uz 8000eur:D:DKur realie remonti sastada max 500,un gandriz viss hadene,kuraa pec domeniks diagnostikas pat nebija neviena punkta! :super: R18 riepas pa 600ls/gab ir tiesam ipasa pieeja:super:Tas pat galigi nav vinigais piemers,kad ko nevajag vini redz,bet realas un acimredzamas lietas neviens nesaskata!Jo pat ja nedeg nummura apgaismojuma viena lampinja ir jamaina viss moldings,kura cena ir ap 200ls:D:D

Par šo jau var pat neteikt tas tur default.
Bet runa gāja mana teiktajā tanī, ka salabos VISU par klienta naudu. Viņi nevērtē objektīvi kas ir garantijā taisās pa free un kas par $.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Janvāris 2012, 20:49 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
24 January 2012 20:30:11 DEALER rakstīja:
Citēt:
24 January 2012 20:16:15 Sick rakstīja:

Par šo jau var pat neteikt tas tur default.
Bet runa gāja mana teiktajā tanī, ka salabos VISU par klienta naudu. Viņi nevērtē objektīvi kas ir garantijā taisās pa free un kas par $.

Nesalabos vini gandriz neko,samainis-tas gan!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Janvāris 2012, 20:51 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Dealer, es atvainojos, ko Tu bļausties ? Tāds agresīvs tonis pēdējā laikā :)

No šejieniešiem diezgan daudzi brauc uz Domenikss servisu, tikai par to nekliedz forumā, protams. Ir lietas, kuras tur prot un var.

Un, cik ir dzirdēts kluba pasākumos no šiem cilvēkiem, pārsvarā atsauksmes ir labas un viņus viss apmierina.

Pēdējo reizi laboja ZV - 24. Janvāris 2012, 20:53, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Janvāris 2012, 15:47 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Nu tad taa! Iegaadaajos to eksemplaaru, visaa visumaa ir labaa staavoklii, biju uz MB buss diagnostiku! Ir eljas nopluude no labaa vaarsta vaaka un viens siksnas rulliitis beigts taakaa nedaudz Lvl buus jaaieliek, elektronikaa nebija nevienas kljuudas, nodiagnosticeejaam un tad izgaazaam pie ielu un tad atkal veelreiz nodiagnosticeeja, kljuudas nebija!

Ta jau Mersiitis smuks, dziivee izskataas 4x labaak nekaa bildes! Virsbuuvei nav sashviikaata un arii buktes nemaniiju, tieshaam zoliids auto un prieksh tiem, kuri ten "bljaustiijaas" ir ar orgjinaalajo AMG paku un diskiem! :)

Pēdējo reizi laboja viirus - 29. Janvāris 2012, 15:49, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Janvāris 2012, 16:11 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

Diskiem iekšā ir AMG kodi ?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Janvāris 2012, 17:11 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
29 January 2012 15:47:57 viirus rakstīja:
Nu tad taa! Iegaadaajos to eksemplaaru, visaa visumaa ir labaa staavoklii, biju uz MB buss diagnostiku! Ir eljas nopluude no labaa vaarsta vaaka un viens siksnas rulliitis beigts taakaa nedaudz Lvl buus jaaieliek, elektronikaa nebija nevienas kljuudas, nodiagnosticeejaam un tad izgaazaam pie ielu un tad atkal veelreiz nodiagnosticeeja, kljuudas nebija!

Ta jau Mersiitis smuks, dziivee izskataas 4x labaak nekaa bildes! Virsbuuvei nav sashviikaata un arii buktes nemaniiju, tieshaam zoliids auto un prieksh tiem, kuri ten "bljaustiijaas" ir ar orgjinaalajo AMG paku un diskiem! :)

Apsveicu!:super:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 65 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012