Citēt:
23 January 2012 20:41:44 Sick rakstīja:
Citēt:
23 January 2012 09:58:03 benzman rakstīja:
Domeniksā pilnā auto daignostika maksā 60 LVL un tā ilgst 4 stundas. Katrā ziņā ir iespējams tur veikt arī daļējo diagnostiku, piemēram tikai elektronikai.
Bezjedzigaka vieta kur veikt pirmspirksanas diagnostiku nemaz ne tik jaunam auto!Mans viedoklis!
Domeniksam ir īpaša pieeja lietām, es jautāju kas tad reāli no šiem ieteicējiem ir ko labojis pa garantiju vai veicis diagnostiku tur nu?:doh:
Laikam atkal sanāk: Не знаю но мнение имею.
"Tad man uzreiz ir jautaajums cik taada spole viena maksaa aptuvnei?"

Sorry bet šie jautājumi un teksti man uzdzen smieklus, tam auto ir vēl 101 cita lieta kas var nolīst kaut vai SBC (nu zin kas tas ir vai kur var būt ar šo problēma?).
A te par kaut kādam sūda svēcem iet runa 8 vai 16, kas neko nemaksā priekš auto vērtības.
Ja tu baigi pa servisu ņēmtos zinātu ka ir 101 cita lieta svarīga ko pētīt. Un vispār būtu sen to w211 aizdzinis uz diagnostiku, kas kā. Nevis forumā zilējis-savādāk kaut kā nenopietni.
Es nezinu vai krīze ir beigusies un vai ir gigantiskas rindas uz diagnostiku rīgā, bet nesen nebija problēmas tai pat dienā vai uz nākošo dienu sarunāt diagnostiku.
Un vispār apskaties +/- vidējo tirgus cenu ja ir zem tirgus cenas tad parasti nekas labs nevar būt. Ne viss ir zelts kas spīd.