Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 257 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 26  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: W211 E270CDI
AtbildeAtbilde saņemta: 16. Novembris 2011, 16:57 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Novembris 2011, 15:09
Atbildes: 116
Citēt:
16 November 2011 11:05:51 Clansman rakstīja:
Dari tā, bet paralēli uzliec pa nullēm resetu, lai varētu salīdzināt ar reālo. Nekas nebūs jāpieraksta, tikai paskaties uz odo rādījumu resetā un veica aprēķinu. Tad redzēsi gan reālo, gan to, cik precīzi rāda kompis.

Vsp jau tas patēriņš laikam ir saprāta robežās....noliku pa nullēm un arī pielēju bāku līdz lūpai lai faktisko redzētu...tātad maršruts atkal bija Mārupe, cauri visam centram uz Siguldu, no sākuma auksts motors rādija 16l vid. tad jau pamazam kritās, tā lūk visu šo posmu turp šurp izbraucu, itkā jāsaka ka norm, braucu ekonomiski, bet vidējais šajā posmā sanāca 8,8l/100km, noteikt jau tas termostats arī bija vainīgs!
P.S stūlbs jautājums, kā tas stūlbais kruīza kontroles kloķis strādā, čakarējos nesanāca ieslēgt kruīzu!
Un kādam ir bijusi tāda problēma, ja to vsp par tādu var uzskatīt, ka man pārbaudīja autiņu, aizmugurējais ritenis nedaudz ķīlē, precīzāk sakot nedaudz bremze neatlaiž, salīdzinoši minimāli, pēcbrauciena arī nekas traki nav uzkarsis, bet tomēr...ko tur varētu izdarīt?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Novembris 2011, 17:15 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2007, 23:45
Atbildes: 5723
Atrašanās vietas: Rīga, Vangaži
Mašīna: sīkmotors

Kruīzs it kā elementāri - pakustini kloķi uz augšu vai leju un auto nofiksē konkrēto ātrumu. Protams, kustinot uz augšu, vari palielināt kruīza ātrumu, bet, kustinot uz leju - samazināt. Pret kalnu auto pats mēģina turēt noteikto kruīza ātrumu, lejā pa kalniņu pieļauj biš vaļības. Izslēgšanu es neatceros :D laikam bija uz vai prom no sevis.

un imūns tas pēc velna.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Novembris 2011, 18:00 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
16 November 2011 17:15:50 C180 rakstīja:
Kruīzs it kā elementāri - pakustini kloķi uz augšu vai leju un auto nofiksē konkrēto ātrumu. Protams, kustinot uz augšu, vari palielināt kruīza ātrumu, bet, kustinot uz leju - samazināt. Pret kalnu auto pats mēģina turēt noteikto kruīza ātrumu, lejā pa kalniņu pieļauj biš vaļības. Izslēgšanu es neatceros :D laikam bija uz vai prom no sevis.

Nu vot es nočakarējos, paspiežot uz iekšu tur var ieprogrammēt ātruma limitu, tad uz sevi pavelkot itkā ieslēdzas bet nekas nenotiek, tieši nesapratu ar ko viņš nofiksē to ātrumu, būs jāpamēģina uz augšu vai uz leju, nu tur jā ir + un - bet es biju domājis, ka ar to vnk palielina vai samazina ātrumu!
Grāmata arī visa vācu mēlē, neko nevar izlasīt! :P

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Novembris 2011, 18:58 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 25. Augusts 2010, 09:51
Atbildes: 2304
Atrašanās vietas: Rīga,Lavija
Mašīna: Mercedes-Benz
Kruīzkontrole: piem. brauc uz 50 km/h. Kruīzkontroles “kloķi” pavelc uz savu pusi ( it kā pietuvini stūrei). Ieslēgsies kruīzkontrole, kur tiks noturēts braukšanas ātrums 50 km/h. Gāzes pedāli vari pilnībā atlaist- to nevajag spiest. Auto pats uzturēs iestatīto braukšanas ātrumu . Ja vēlies palielināt braukšanas ātrumu, “kloķi” paslēdz pa labi ( līdzīgi,kā Tu ieslēgtu labo pagriena signālu). Vēlies pazemināt braukšanas ātrumu - paslēdz “kloķi” pa kreisi ( līdzīgi,kā Tu ieslēgtu kreiso pagrieziena signālu). Gribi pārtraukt braukšanu ar kruīzkontroli- slēdz “kloķi” uz priekšu ( instrumentu paneļa virzienā), vai arī drusku piespied bremžu pedāli. Arī tad kruīzkontrole izslēgsies. Vēl ar šo pašu “kloķi” var ieslēgt braukšanas limtu. To dara, ja tam “kloķim” stingrāk uzspiež uz paša gala. Tad nedarboies kruīzkontrole, bet piem., ja būsi uzstādījis braukšanas limitu uz 50 km/h, tad noņemot kāju no gāzes pedāļa braukšanas ātrums samazināsies, spiežot uz gāzes pedāļa- ātrums palielināsies, bet nevarēsi pārsniegt iepr. iestādīto bruakšanas ātrumu. Lai apietu iestādīto max braukšanas ātruma ierobežojumu, vajag uzspiest gāzes pedāli līdz “grīdai”, vai arī vēlreiz uzspiest uz tā “kloķa” gala. Bet to visu laikam labāk būtu parādīt reālajā dzīvē :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Novembris 2011, 19:02 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Marts 2009, 20:46
Atbildes: 260
Principā ieslēgšana ir pavelkot uz savu pusi, izslēgšana no sevis. Tāpat var ieslēgt pavelkot uz augšu vai uz leju, tāpat arī attiecīgi palielina vai samazina ātrumu. Tāpat piespiežot bremžu pedāli atslēdzas. Spiežot gāzi laikam arī, vai paātrinās, bet atgriežas noteiktajā ātrumā.
Domāju, ka tev neieslēdzas tāpēc, ka kloķis ir deaktivizēts, deg diode, tb Tev vajag to piespiest virzienā uz stūres kolonku, tipa kā pildspalvu, un tad kruīzs ieslēgsies. Tāpat arī atslēdzas. Parasti tikko sākušie braukt ar w211 mēdz(arī man tā gadījās) pagrieziena vietā ieslēgt kruīzu un tad nav skaidrs, kāpēc auto nereaģē uz pedāli.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Novembris 2011, 19:36 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
16 November 2011 19:02:46 Clansman rakstīja:
Principā ieslēgšana ir pavelkot uz savu pusi, izslēgšana no sevis. Tāpat var ieslēgt pavelkot uz augšu vai uz leju, tāpat arī attiecīgi palielina vai samazina ātrumu. Tāpat piespiežot bremžu pedāli atslēdzas. Spiežot gāzi laikam arī, vai paātrinās, bet atgriežas noteiktajā ātrumā.
Domāju, ka tev neieslēdzas tāpēc, ka kloķis ir deaktivizēts, deg diode, tb Tev vajag to piespiest virzienā uz stūres kolonku, tipa kā pildspalvu, un tad kruīzs ieslēgsies. Tāpat arī atslēdzas. Parasti tikko sākušie braukt ar w211 mēdz(arī man tā gadījās) pagrieziena vietā ieslēgt kruīzu un tad nav skaidrs, kāpēc auto nereaģē uz pedāli.

Nu jā tiku skaidrībā, bet kruīzam tas kloķis vsp ir diezgan nepierasti! :D
Kāds ir testējis jeb veicis aprēķinus cik e270cdi patērē brīvgaitā l/h!
Man kaut kā liekas ka daudz, jeb atkal man liekas, tikko vēlreiz resetoju patēriņu motors uzsilis 90grādi, un stāvot uzkāpj līdz 14l, braucot jau liekas ka baigi normāli, bet stāvot oj oj oj!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Novembris 2011, 22:39 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Oktobris 2007, 19:56
Atbildes: 77
Atrašanās vietas: Tukums, Jelgava
Mašīna: w212 e350 cdi
Citēt:
16 November 2011 16:57:11 AMGFANS rakstīja:
Citēt:
16 November 2011 11:05:51 Clansman rakstīja:
Dari tā, bet paralēli uzliec pa nullēm resetu, lai varētu salīdzināt ar reālo. Nekas nebūs jāpieraksta, tikai paskaties uz odo rādījumu resetā un veica aprēķinu. Tad redzēsi gan reālo, gan to, cik precīzi rāda kompis.

Vsp jau tas patēriņš laikam ir saprāta robežās....noliku pa nullēm un arī pielēju bāku līdz lūpai lai faktisko redzētu...tātad maršruts atkal bija Mārupe, cauri visam centram uz Siguldu, no sākuma auksts motors rādija 16l vid. tad jau pamazam kritās, tā lūk visu šo posmu turp šurp izbraucu, itkā jāsaka ka norm, braucu ekonomiski, bet vidējais šajā posmā sanāca 8,8l/100km, noteikt jau tas termostats arī bija vainīgs!
P.S stūlbs jautājums, kā tas stūlbais kruīza kontroles kloķis strādā, čakarējos nesanāca ieslēgt kruīzu!
Un kādam ir bijusi tāda problēma, ja to vsp par tādu var uzskatīt, ka man pārbaudīja autiņu, aizmugurējais ritenis nedaudz ķīlē, precīzāk sakot nedaudz bremze neatlaiž, salīdzinoši minimāli, pēcbrauciena arī nekas traki nav uzkarsis, bet tomēr...ko tur varētu izdarīt?

8,8l/100km vienalga ir padaudz. Man pēc 15 000 km nobraukšanas vidējais patēriņš ir 6,8l/100km. Braucu 50/50 pa pilsētu un ārpus pilsētas, arī ar aukstu motoru vairāk par 13,5l/100 pa pilsētu no rītiem nav rādījis, bet pa štrāsi braucot un nospiežot "reset" var dabūt pat 5,2l/100km. Iesaku ieklausīties foruma lietotāju ieteikumos un apmeklēt kādu diagnostiķi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Novembris 2011, 09:33 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Nu vot es nekādi arī nevaru saprast, brīžiem liekas normāli, dažbrīd liekas ka neekonomiski, nu paļube 24.nov esmu pierakstīts uz diagnostiku, tad pieslēgs pie kompja un radzēs kas un kā!
djiga nu ok, tev nobraukti 15000km, kāds vidējais ātrums rādās?

Pēdējo reizi laboja AMGFANS - 17. Novembris 2011, 09:34, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Novembris 2011, 20:40 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pēdējo reizi laboja AMGFANS - 19. Novembris 2011, 10:45, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Novembris 2011, 20:30 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Oktobris 2007, 19:56
Atbildes: 77
Atrašanās vietas: Tukums, Jelgava
Mašīna: w212 e350 cdi
[quote]
17 November 2011 09:33:20 AMGFANS rakstīja:
Nu vot es nekādi arī nevaru saprast, brīžiem liekas normāli, dažbrīd liekas ka neekonomiski, nu paļube 24.nov esmu pierakstīts uz diagnostiku, tad pieslēgs pie kompja un radzēs kas un kā!
djiga nu ok, tev nobraukti 15000km, kāds vidējais ātrums rādās?

Šobrīd rādītāji uz 16 300 km ir šādi:

Vidējais ātrums - 59km/h
Vidējais patēriņš 6,8l/100km

Un jā, piemirsu pateikt, ka man ir manuālā ātrumkārba, automātam patēriņš būs nedaudz lielāks.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 257 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 26  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012