Citēt:
16 November 2011 09:34:44 AMGFANS rakstīja:
Citēt:
15 November 2011 22:44:50 Daniels rakstīja:
Citēt:
15 November 2011 21:02:10 AMGFANS rakstīja:
Jap tikko pamēģināju panelī!
Kā vsp ir ar e270cdi čipošanu....tgd ziema, bet uz vasaru plānā nočipot, vai pēc tam nesāksies nekādi mēsli, tas baigi neiespaido turbīnas, sprauslu utt. mūžu?
Čipo droši- ir jau pārbaudīts. Var čipot arī ziemā,nav nekādu nosacījumu šim procesam attiecībā uz gadalaikiem
.gif)
Nekādi mēsli nesāksies ! Brauc droši

Nu pirms nopirku w211, apsvēru domu pirkt BMW e60 3.0d, tur nu gan dzirdēju ja nočipo, tad var visādi brīnumi būt + turbīnas, sprauslu mūžs saīsinās uz pusi! Hvz varbūt tikai tukša runāšana!
Nu uz ziemu es to domāju nedarīt, jo pēc tās jaudas ziemā nav tik lielas vajadzības, bet vasarā gan noteikti gribēju!
Tāpatās varbūt var ieteikt labu kontori kas to dara, itkā cik pats zinu pa 100Ls turbochip.lv piesolījās nočipot, teica ka varot izspiest līdz +50zs, bet es jau domāju prātīgāk labāk tikai kādus 30zs!
.gif)
Nezinu gan,kas tādas pasakas stāsta par šiem brīnumiem,kas rodas pēc čipošanas. Esmu čipojis BMW 530 TD,BMW 740 D, Toyota LC 120, MB w211 270 CDI. Nekādu papildus remontu pēc čipa uzstādīšanas nav bijuši. Par tiem papildus Zs - var čipot nejēgā. Bet varbūt tomēr to vajag darīt saprāta robežās. W211 270 CDI Rīgā,Daugavgrīvas ielā papildus varēsi iegūt apm. 30 Zs. Bet griezes momentu gan iegūsi + 50-60 Nm. Un tas pietiekami daudz,lai izjustu gaitas starpību pirms un pēc čipošanas. Par LVL 100 gan šaubos,ka būs iespēja uzlikt labu čipu. Rēķinies ar vismaz LVL 200,-. Bet to vajag runāt konkrētajā vietā. Ir visādi,nezināmas izcelsmes Ķīnas ražojuma čipi,kuri maksās varbūt pat 100 USD

. Kas tur labs ar tiem var sanākt, domā pats

Palasi šeit dažādas aplēses par čipošanu :
par čipošanu