Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 28 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Autors Ziņojums
 Tēma: w 123 lauku ceļiem
AtbildeAtbilde saņemta: 28. Oktobris 2011, 13:32 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
W123 ir jau kļuvis par ekskluzīvu braucamo, fakts. Izturīgs būtu, pat labāks par W124, bet izmaksas... Tad drīzāk uzreiz džipu pērc! Piemēram, paziņa nesen nopirka W123, durvis sarūsējušas. Latvijā nav vispār, ko nopirkt, vairāk kā mēnesi izmeklējies, eBay cenas jau ir no 150 EUR par vienām (pirms pusotra gada tās Vācijā vēl brīvi varēja dabūt par 100 EUR). Tātad, vai esi gatavs pirkt auto, kam būs krietni dārga virsbūves uzturēšana kārtībā? Ja cenas ir tādas, tad labāk pirkt jaunāku džipveidīgo!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Oktobris 2011, 14:08 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Aprīlis 2010, 06:42
Atbildes: 1614
Atrašanās vietas: Jūrmala,Sloka
Mašīna: w 203

Ja pašam mājās metināmais,un daudz brīva laika,drusku ilgāk varēs izvilkt.

Bet mūsu mīļās sāļās ziemas ātri ar bleķiem tiek galā.

Un ir daļas,ko praktiski vairs nevar atrast,vai kas maksā lielu naudu.

Piemēram,tās horizontālās gumijas durvīm ārpusē,kas aiztur ūdeni,lai netek gar stiklu durvju iekšpusē - ja kādam ir,tad tik pat saplaisājušas,bet 1 jauna maksā 40LS.Durvis ir 4.

Vēl w123 ir problēmas ar pakaļējo gultņu nomaiņu-tur vajag speciālu atslēgu,kuras nevienam nav,bet ja ir,tad jau nolauzta.

Aizmugurējie amortizātori ir ļoti praktiski - hidrauliski,kas automātiski paceļ "pakaļu" ,ja piekrauts auto,bet ja plīst,tad būs dārgi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Oktobris 2011, 15:36 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Aprīlis 2010, 14:30
Atbildes: 83
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: w251
Paldies visiem par komentāriem..!

Tur au tā lieta, ka vajadzētu augstu universāli, kurš pacieš mūsu ceļu apstāķļus!

Ir bijuši arī jau minētie Pasāti, Opeļi, Saab u.c.. reāli, neviena mašīna bez pamatīga remonta no TA līdz TA nevelk! Pirkt kādu džipu - būtu jauki, bet gan iegādes cena, gan uzturēšana sencim nebūs pa kabatai! Alternatīva vecā labā Ņiva..bet nu atsauksmes par kvalitāti nebūt nav labākās (arī 2011.gada izladuma modeļiem), turklāt nav pieejams dīzelis. Nesen parādījās UAZ Patriot, bet nav vēl pamatīgi notestēts, lai kaut ko tādu ņemt!

Tāpēc arī izvēlos kādu veca gājuma auto... cik zinu, tad tieši MB būtu vislabākā stāvoklī un kvalitātē...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Oktobris 2011, 20:25 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
diemžēl mb neder apgrūtinatiem ceļa apstākļiem .. absolūti! G klase maksā uzpūsti nepamatoti, w210 būs caurpuvis spainis. 124 4matic, hmm jebkurš priekšpiedziņas auto būs labāks par pirmīt minēto!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Oktobris 2011, 21:06 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2009, 10:14
Atbildes: 4370
Atrašanās vietas: Varakļāni
Mašīna: W202 un C124
Citēt:
28 October 2011 21:25:48 Bpa4 rakstīja:
diemžēl mb neder apgrūtinatiem ceļa apstākļiem .. absolūti! G klase maksā uzpūsti nepamatoti, w210 būs caurpuvis spainis. 124 4matic, hmm jebkurš priekšpiedziņas auto būs labāks par pirmīt minēto!

+ 1

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Oktobris 2011, 21:21 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Marts 2010, 20:24
Atbildes: 1293
Atrašanās vietas: Kurzeme. Rīga. Jelgava.
Mašīna: Mercedes-Benz C200 CDI
Citēt:

Gluži negribētu piekrist. man ir bijuši vairāki džipi, bet varu apgalvot, ka tas pats W140 lauku grants ceļiem ir daudz labāki. Turas labāk uz ceļa, stabilāks, labākas gaitas īpatnības.
Patlaban man dzīve tā iegrozījusies, ka katru nedēļu ap 60 km dzenu savu auto pa Kurzemes redeļainajiem ceļiem, piedevām ar ātrumu ap 100 km/h.
Un nevaru teikt, ka auto lūztu vairāk par kolēģu/draugu džipiem, kuri piedevām tiek kopti un saudzēti daudz vairāk nekā mans W140 (man auto nav fetiša objekts jeb "svētais bleķis", kā saka vācieši).
Mercedes ir ļoti izturīgs un zemes ceļiem piemērots auto. Piemērotāks, nekā vairums citu marku. Piemērotāks arī par slavenajiem Subaru četriniekiem - paziņas ar tādiem braukā, bet lūzt vienā gabalā un grab kā Opeļi.
Protams, braucot pa zemes ceļiem, jāreķinās, ka vizuālais tam MB nebūs vairs no labākajiem.
Tās tikai manas domas/pieredze.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Oktobris 2011, 21:38 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
w140 lauku ceļiem/bezceļiem! šo tak nevar pat normāli uz domkrata pacelt, lai paraktos apakšā zem velokšajiem riteņiem un paliktu kādu cietu pamatni! pat tāda elemtāra lieta kā reduktora bloķēšana ... nav plaši pieejama!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Oktobris 2011, 08:36 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 26. Oktobris 2007, 19:19
Atbildes: 193
Atrašanās vietas: Riga , Pardaugava
Mašīna: MB 210 E290,Opel Corsa 1,4 .

Citēt:
28 October 2011 22:21:54 Versipellis rakstīja:
Citēt:

Gluži negribētu piekrist. man ir bijuši vairāki džipi, bet varu apgalvot, ka tas pats W140 lauku grants ceļiem ir daudz labāki. Turas labāk uz ceļa, stabilāks, labākas gaitas īpatnības.
Patlaban man dzīve tā iegrozījusies, ka katru nedēļu ap 60 km dzenu savu auto pa Kurzemes redeļainajiem ceļiem, piedevām ar ātrumu ap 100 km/h.
Un nevaru teikt, ka auto lūztu vairāk par kolēģu/draugu džipiem, kuri piedevām tiek kopti un saudzēti daudz vairāk nekā mans W140 (man auto nav fetiša objekts jeb "svētais bleķis", kā saka vācieši).
Mercedes ir ļoti izturīgs un zemes ceļiem piemērots auto. Piemērotāks, nekā vairums citu marku. Piemērotāks arī par slavenajiem Subaru četriniekiem - paziņas ar tādiem braukā, bet lūzt vienā gabalā un grab kā Opeļi.
Protams, braucot pa zemes ceļiem, jāreķinās, ka vizuālais tam MB nebūs vairs no labākajiem.
Tās tikai manas domas/pieredze.

Piekrītu! Man arī ir nācies daudz braukāt pa lauku ceļiem.Ar mersi esmu mīcījies pa riktigiem dubļiem ,iet kā tanks !

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 28 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012