Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 13 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: w124 nomainits dzinejs....
AtbildeAtbilde saņemta: 07. Septembris 2010, 19:13 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Septembris 2010, 18:59
Atbildes: 7
Atrašanās vietas: Molde
Mašīna: Remonteju W124
Labdien!

Jauns lietotajs esmu... nopirku pa loti letu naudu w124 `86.gada... ieprieks jau atvainojos, ja kaut ko nepareizi uzrakstisu Jo esmu krievs...

Lieta ir sekojosa, nedod jau gulet paris dienas un naktis, esmu visu laiku garazha, jo nevaru iedarvinat manu balto smukuliti... ta ka jau teicu, pa leto naudinu dabuju diezgan laba stavokli esoso mersiti... biju jau bridinats un dzirdeju par motora problemam, kaut kas klabeja, bet loti atri izlida virzulis ara... bija 2.6i motors... atradam tikai 3.0 motorinu, ar visiem kompjiem bet... un te sakas daudz bet... motoru nomainija kopa ar visu degvielas sistemu, ta saucamo ke-jetronic... vienu reizi pat iedarbinajas... Manai masinai ir automats, motors ar blokiem bija no mehanikas... kas notiek tagad: aizdedzes sveces dzirksteli dod, degvila ienak pa daudz, jo pec vienas startesanas reizes jau ir pilnigi mitras sveces izskruvejot... ir ka visi vakuumniki un vakuuma caurules saliktas... bija jau meginats viss, mainijam no veca motora uz jaunu un atpakal, meginajam pec manam domam jau diezgan daudz ko... diemzel uz kompja nevaru aizbraukt pagaidam, jo masina atrodas Norvegija kopa ar manim, un uz servisu braucot bus loti kartigi japietaupa paris menesi... varbut ir kadas idejas? loti ludzu jusu padomus... loti gribas vel pabraukt ar baltu mersiti...

liels paldies jau ieprieks!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Septembris 2010, 19:21 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
Ja benzīns ir, kā raksti jo sveces paliek slapjas, tad viennozīmīgi nav dzirksteles, jo būtu jābūt kaut vienam "sitienam". Dzirkstele var būt ka ir ar izskrūvētu sveci, bet zem kompresijas nav. Žēl, ka automāts, 90% ka uzvelkot pielektu, kā viņš pēc tam strādātu ir cits jautājums, bet kādam sitienam būtu jābūt.

Mans viedoklis, ka tas ir saistīts ar aizdedzi, indukcijas spole, dalītājs utt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Septembris 2010, 19:27 
Lietotāja avatārs

sini zina motors uzvedas diezgan interesanti... paris reizes vins kaut ko meginaja, bet nosedas akb... meginajam ari ar efiru, sauj atpakal.... bet lielaku starta meginajumu laika vispar neka... ritdien meginasu citu aizdedzes spoliti... ir vel viena... bet man aizdomas ir ka nesakrit bloki... var but viens ir no mehanikas un otrs ir no automata un viens otru nesaprot...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Septembris 2010, 19:31 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Tam gadam bloki diez vai ko nozīmēs, tur viss vēl primitīvi. Otrs — to gadu MB automāti ir ievelkami, mbclub.ru lapā ir instrukcija. Tā kā ja gribas pamēģināt ar ievilkšanu — droši. Ir darīts, bet sen un baidos no galvas skaidrot, citādi tiešām kārbu var sabojāt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Septembris 2010, 19:46 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
07 September 2010 20:31:35 Mizx rakstīja:
Tam gadam bloki diez vai ko nozīmēs, tur viss vēl primitīvi.

+1 paskaties, kas ar svečvadiem, nav sajaukta kārtība, it kā primitīvi, bet gadās visādi. Var jau būt arī, ka tiešām pārlej un aizlej sveces, bet iztīrot vienalga, kādai dzīvībai būtu jābūt. Kas ir ar aizdedzes bloku?

Ja vecos automātus var vilkt, kā Mizx saka, tad vajag palasīt kā un pamēģināt. Vienreiz ar vienu te nomocījāmies, ka aukstu uzvelkot leca no pus apgrieziena, startējot 0, tā arī vainu neatradām.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Septembris 2010, 20:16 
Lietotāja avatārs

Citēt:
07 September 2010 20:31:35 Mizx to gadu MB automāti ir ievelkami, mbclub.ru lapā ir instrukcija. Tā kā ja gribas pamēģināt ar ievilkšanu — droši. Ir darīts, bet sen un baidos no galvas skaidrot, citādi tiešām kārbu var sabojāt.

instrukcija ir foruma vai kaut kur pa sadaljam... kaut kam man netrapas vina acis, bet vel joprojam mekleju...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Septembris 2010, 20:27 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
07 September 2010 21:16:14 krievs13 rakstīja:
Citēt:
07 September 2010 20:31:35 Mizx to gadu MB automāti ir ievelkami, mbclub.ru lapā ir instrukcija. Tā kā ja gribas pamēģināt ar ievilkšanu — droši. Ir darīts, bet sen un baidos no galvas skaidrot, citādi tiešām kārbu var sabojāt.

instrukcija ir foruma vai kaut kur pa sadaljam... kaut kam man netrapas vina acis, bet vel joprojam mekleju...
Te

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Septembris 2010, 20:47 
Lietotāja avatārs

liels paldies... meginasu ritdien, jo ta ir pedeja maneja ceriba... atrakstisos ritdien!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Septembris 2010, 17:04 
Lietotāja avatārs

Citēt:
07 September 2010 21:47:09 krievs13 rakstīja:
liels paldies... meginasu ritdien, jo ta ir pedeja maneja ceriba... atrakstisos ritdien!

jo vairak daram, jo vairak jautajumu... stastisu visu no sakuma...

sodien biju laimigs divas reizes: pirmo kad priksa braucosa masina saka kustibu, atkal braucu ar savu masinu pie stures!!! biju mazliet loti laimigs... otrais tad izdarijam visu ka bija rakstits posta augstak... sanaca pat no pirmas reizes... meginajam 2 reizes... pirmo reizi mazliet pastradaja uz 2000 apgriezieniem, un noslapa... uz meginajumiem piedot gazi neitralaja nereageja, un noslapa... otraja reize stradaja ap 15 sekundem, pat meginaja turet brivgaitas apgriezienus, motors raustijas... noslapa kad meginaja piedot gaziti... no startera joprojam gandriz nekadas reakcijas... gandriz nozime ka kaut kas it ka keras, bet neiedarbinas... tagad nav uzlikts gaisa filtrs, dazas trubinas ir vala... ko ieteiksiet? saprotu ka vakuuma trubinas var but par vainu nereagesanai uz akseleratoru, raustisanos un slapsanu, bet principa vajadzetu vismaz iedarbinaties it ka... var but ir kadas domas? busu pateicigs!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Septembris 2010, 18:07 
Eksperts
Lietotāja avatārs

:) protams, saliec visas trubas, pat niecīga plaisiņa trubiņā var taisīt ziepes ;)

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 13 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012