Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 34 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: jautajums lietpratējiem
AtbildeAtbilde saņemta: 29. Jūnijs 2010, 19:49 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Renoir visai precīzi uzskaitīja vajadzīgās detaļas. Diemžēl iebūvēšanā galvenā problēma nav pašos elementos, bet to savienošanā! W202 tas ir pilnīgs murgs, faktiski motors jāceļ ārā, jo daļa trubu un vadu iet aiz tā. Un jā, krāsniņa jāmaina vai esošajā jāiebūvē radiatori. Tā kā var taisīt kaut kādu konstruktoru vadus un trubas stiepjot nez kur, vai tomēr atmest ar roku un nākamo pirkt jau ar visu iebūvētu.

P.S. Ja gribēsi pilnīgi automātisko klimatu, tad tam salonā vēl 4 sensori jāievelk. Tā kā auto jāizārda pa detaļām.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Jūnijs 2010, 21:33 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
Renuāra onkolja sarakstam vēl pieliekam kaudzi ar detaljaam... to visu nopirkt šrotā, būs krietni padārgi!

ja ir iespējas nopirkt donoru, kam ir strādājošs Klima, tas vēl būtu loģiski!

Pēdējo reizi laboja Bpa4 - 29. Jūnijs 2010, 21:40, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Jūnijs 2010, 21:43 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
29 June 2010 22:33:46 Bpa4 rakstīja:
Renuāra onkolja sarakstam vēl pieliekam kaudzi ar detaljaam... to visu nopirkt šrotā, būs krietni padārgi!

Ja to grib, tad reālais variants principā ir paņemt nošrototu auto ar strādājošu sistēmu un pārcelt no viena otrā. Citādi būs grūti.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Jūnijs 2010, 21:45 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
Citēt:
29 June 2010 22:43:19 Mizx rakstīja:
Citēt:
29 June 2010 22:33:46 Bpa4 rakstīja:

Ja to grib, tad reālais variants principā ir paņemt nošrototu auto ar strādājošu sistēmu un pārcelt no viena otrā. Citādi būs grūti.

tieši tā! jo tur ir tika daudz nianšu un visādu štruntiņu... ja caur šrotu, tas būs kosmisks cipars un liels laika spriidis!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Jūnijs 2010, 21:52 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Marts 2010, 23:57
Atbildes: 4007
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes

Ziniet! Man ir lūka un esmu nospriedis, ka man nav vajadzīga kondiška. Priekš, kam man vasaras laikā saķert iesnas un plaušu karsoni?
Man personīgi viņa nav vajadzīga, tā pat arī darba autiņiem kondišku neizmantoju, vai slēdzu viņu ārā, nepatīk man tas aukstais gaiss. Atveru logu, vai lūku.
Taču, kā reiz te vīri teica, kādas nu kuram ir tās ambīcijas, citam, lai būtu tā ekstra, citam tīri komfortam, man piem viņa nav vajadzīga.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Jūnijs 2010, 22:10 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 10. Marts 2010, 23:24
Atbildes: 28
Atrašanās vietas: Bauska
Mašīna: W124T
Es tev Reini teikšu tā: no manis tu to motoru pirki un es ļoti labi zinu kā viņš iet. Par turbīnu vari viennozīmīgi aizmirst. Bez turbīnas tur vel vajag daudz dažādu loriņu, blokā vajag eļļotājus virzuļu pirkstiem, kas tev nav, nu un protams citu degvielas sūkni. Vecais tev vairs nederēs, nezinu kā ar smidzinātājiem (ja atceries es tev teicu ka tie ir mainīti un es maksāju 300 par komplektu)
Ar kondišku ir kautkas līdzīgs, jo es to motoru cēlu no savas māšīnas ārā un man kondiška ir. Entie releji, cita viduskonsole, 3x resnāka pravodka uz to viduskonsoli, un bez tā visa meršiem ir slimība, ka tās pogas nomirst, kā ir manejam, bet da`būt jaunas(citas) nav nemaz tik vienkārši- diezgan pieprasīta manta. Vienīgais tev risinājums ir nomaini mašīnu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Jūnijs 2010, 22:37 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Marts 2010, 14:32
Atbildes: 31
Atrašanās vietas: Jelgava
Mašīna: C 250 D

Citēt:
29 June 2010 23:10:20 jancuks30 rakstīja:
Es tev Reini teikšu tā: no manis tu to motoru pirki un es ļoti labi zinu kā viņš iet. Par turbīnu vari viennozīmīgi aizmirst. Bez turbīnas tur vel vajag daudz dažādu loriņu, blokā vajag eļļotājus virzuļu pirkstiem, kas tev nav, nu un protams citu degvielas sūkni. Vecais tev vairs nederēs, nezinu kā ar smidzinātājiem (ja atceries es tev teicu ka tie ir mainīti un es maksāju 300 par komplektu)
Ar kondišku ir kautkas līdzīgs, jo es to motoru cēlu no savas māšīnas ārā un man kondiška ir. Entie releji, cita viduskonsole, 3x resnāka pravodka uz to viduskonsoli, un bez tā visa meršiem ir slimība, ka tās pogas nomirst, kā ir manejam, bet da`būt jaunas(citas) nav nemaz tik vienkārši- diezgan pieprasīta manta. Vienīgais tev risinājums ir nomaini mašīnu.

Sveiks!nu ja skiet ka aizmirsisu gan par turbini gan par kondisku,,parak liela kepa! :(
un motors iet labi ;) masina jau labu laiku ir braucama ;) degvielas sukni es panemu no sava vecaa!viss gaja gludi,,bet skiet ka tagad man imobilaizers nobruka,,jo nevar iedarbinaat,,,starteris griez bet dzinejs nepielec,,paris reizes jau taa atgadijaas,,bet tad parasti aizsledzu masiinu un atsleedzu un aizgaaja,,bet tagad vairs tas neliidz :/

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Jūnijs 2010, 22:48 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Marts 2010, 23:57
Atbildes: 4007
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes

Sveiks!nu ja skiet ka aizmirsisu gan par turbini gan par kondisku,,parak liela kepa! :(
un motors iet labi ;) masina jau labu laiku ir braucama ;) degvielas sukni es panemu no sava vecaa!viss gaja gludi,,bet skiet ka tagad man imobilaizers nobruka,,jo nevar iedarbinaat,,,starteris griez bet dzinejs nepielec,,paris reizes jau taa atgadijaas,,bet tad parasti aizsledzu masiinu un atsleedzu un aizgaaja,,bet tagad vairs tas neliidz :/
[/quote]
Velc, ka tik to autiņu pie elektriķiem!
Kaut gan kas ir imobilaizers - pārrāvums kādā ķedē, vai ne? Ko teiks eksperti?

Pēdējo reizi laboja Papis - 29. Jūnijs 2010, 22:49, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Oktobris 2010, 22:08 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 26. Oktobris 2010, 13:34
Atbildes: 36
Atlausos pajautat.
MB W208 5sek pirms auto iedarbinasanas deg uzgrieznatslega un -40200km. Ar katru nobraukto kilometru, nobrauktie kilometri tikai palielinas.
Ko tas nozime!?
To, ka man servisa bij jabut jau pirms 40tkm un kads ir aizmirsis resetot kompi!?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Oktobris 2010, 22:20 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
31 October 2010 22:08:11 kira rakstīja:
Atlausos pajautat.
MB W208 5sek pirms auto iedarbinasanas deg uzgrieznatslega un -40200km. Ar katru nobraukto kilometru, nobrauktie kilometri tikai palielinas.
Ko tas nozime!?
To, ka man servisa bij jabut jau pirms 40tkm un kads ir aizmirsis resetot kompi!?
Jā.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 34 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012