13 July 2009 16:55:24 Didzis rakstīja:
Man tas ir kā otrais auto un pa ziemu lietots netiek. Lielākie izdevumi - KASKO un OCTA- individuāli, atkarībā no bonus - malus, stāža, kategorijas u.t.t. man ap Ls 700, riepas - pakaļējās noteikti nekalpo vairāk par 15 t.km un protams benzīns - pa trasi ap 10, pilsētā līdz 17,5 l/100km.(tiko novizinājos pa Eiropu 5,6 t km, vidējais patēriņš 11,3 l/100km) Teh. apkope kā visiem, nekā specifiska. Protams atkarīgs, kādā stāvoklī nopirksi. Pēc nopirkšanas nomainīju abas apakšējās šķērssviras priekšējai piekarei un vienu lodbalstu, nomainiju eļļu karbā un gumijas blīvgredzenus kārbas vadības štekeriem, siksnas spriegotāj rullīti un tas arī viss. Kopā samaksāju ap Ls 600, bet visu liku orģinālo. 2,5 gados nobraukti 25 t.km, nekas vairs nav remontēts vai mainīts, nekas negļuko.
Par piekari nebūs īsti taisnība, visiem 215 nāk tikai un vienīgi ABC hidrauliskā piekare, ar airmatic līdzība tikai amortiņa cenā. Kopējais nobraukums manējam 225 t.km, bet neizskatās ka tur būtu kas mainīts vai būtu jāmaina tuvākajā laikā, ptu...ptu...ptu, protams.
Nu, apmēram tā, divos vārdos
.gif)
didzi, kura gada tev ir? pirms vai pec facelifta? benzins paterinsh manuprat loti adekvats auto jaudai, un mani tas parak nesatrauc, jo loti daudz nekur nev jabrauka. par riepam gruti spriest, ja godigi, nezinu cik citiem auto vinas atri dilst
tas kas bus jamaina uzreiz pec iegades cik noprotu atklasies tikai diagnostika? un kadu servisu tu pats lieto, ko vari ieteikt tai pashai diagnostikai un apkopem?