Citēt:
18 May 2010 12:21:44 superunknown_ rakstīja:
Tev viegli runāt, jo tikai virtuāls sakars. Es gar to auto praktiski krāmējos, tāpēc ir viedoklis.
[/quote]
Ja jau krāmējies, tad palīdzi ar info.
[/quote]Vispār jau cenšos palīdzēt, jo doma par šādu W123 man pašam patīk un interesē (arī ir viens W123 krājumā).
1) Nesapratu īsti par problēmu ar kārbu un spidometru... OK, meklē pieslēguma vietu, tas viens. Galvenais, lai kārba vispār atbilst motoram!. Otrs ir tas, ka panelī jānomaina spidometra bloks pret digitālo no W126 (Vai W107, ja nu der). Es nezinu, kas Tev tur tagad ir. Vecajiem vienkārši, jo tie bloki ir jaucami, manā gadījumā viss izrādījās viena mikroshēma, apnika ap to čakarēties un nopirku digitālo spidometru kā uztaisīja paši Daimler AG No W201 BlueTech
2) Tos štruntus jāmekē būs vien šrotā (vai eBay). Skaties pēc kodiem, vai nesakrīt ar citiem modeļiem, bet diez vai, vismaz viens no tiem man šķiet bija to motoru vājā vieta vispār. Rīgā nezinu nevienu šrotu, kur būtu kaut kas no šiem vecajiem motoriem. Iesaku varbūt meklēt kaut kur pierobežā — baumo, ka turp aizbraukuši visi vecie W126 ar lielajiem motoriem un lielajām degvielas tvertnēm. Tā kā gan jau kādam kaut kur jāmētājas un tur lielākas cerības dabūt tās detaļas.