Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 41 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: mb w124
AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūnijs 2009, 00:59 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Decembris 2006, 15:31
Atbildes: 2588
Atrašanās vietas: Rīga
Citēt:
02 June 2009 01:04:42 MBex300 rakstīja:
Citēt:
02 June 2009 00:41:16 plashs rakstīja:
Loterija ne loterija a 2,6 nenokautu tu neatradīsi ...vienkārši vairs nav.

Man sirds sāp šito klausoties! Es te apmēram gadu mēģināju kādam atdot (beigās tiešām gandrīz pa velti) šito 2.6 motoru, kuram 100% nobraukums bija zem 200tk. Kaut kas ap 180tk.

pag tas nebija tas kas bija ieinstalēts kad kautkāds jau bija nokauts ? sarkana mašīna... piedo bet kurš man gadu atpakaļ teica cik tas motors reāli ēd?
Zem 200k tam motoram nedrīkstētu būt nekādu sūču tev tur bija kā naftas pārstrādes rūpnīcā...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūnijs 2009, 01:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Mašīna: Visu kas ripo
Tās visas problēmas bija špricē, kura bija pārlikta, un nekad netika normāli saregulēta. Bet pašam motoram viss bija labi, ar labu kompresiju. Bet nu jau nav nekādas jēgas par to runāt :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūnijs 2009, 01:10 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Par eļļu fakts. Ja motoram 150000 km, tad eļļas tam ārpusē nav nemaz.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūnijs 2009, 01:17 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Njā, eļļa sūcās gan, neatceros gan vairs pa kurieni. Vienīgais izskaidrojums kas bija man - tas ka tas motors ~10 gadus nostāvēja garāžā uz grīdas, un visas blīves bija izkaltušas. Dēļ tā ticami mazā nobraukuma vispār tika glabāts un likts iekšā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūnijs 2009, 01:25 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Neizkalst nekādas blīves no stāvēšanas, tas nav iespējams. Tās jālieto, jākarsē. Tas motors nestāvēja jūrmalā, visu dabas spēku ietekmē. Vismaz MB gumijām nekaitē ne stāvēšana, ne tieša saules iedarbība, esmu ar tādiem pārdesmit gadus veciem gumijas elementu paraugiem ņēmies — mazliet cietāki, bet nedalās, neplīst un funkcijas pilda. Principā vecais stāsts par durvju gumijām. Jā, tagad esmu redzējis pirmās, kas pilnīgās lupatās. Tās bija taksim ar savu miljonu km garu mūžu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūnijs 2009, 01:27 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
02 June 2009 02:17:45 MBex300 rakstīja:
Njā, eļļa sūcās gan, neatceros gan vairs pa kurieni. Vienīgais izskaidrojums kas bija man - tas ka tas motors ~10 gadus nostāvēja garāžā uz grīdas, un visas blīves bija izkaltušas. Dēļ tā ticami mazā nobraukuma vispār tika glabāts un likts iekšā.

Nu šķietami reāls nobraukums ir fufelis visos gadijumos ...jo piemēram amerikosi nemaina eļlas dzinējos -tikai dalej un kad kāds lohs iepērkas 3-5 gadīgā amerikosā pa lēto...tad konstatē ka šilte rāda 100 -150 maile a dzinējam kaput.

A to pašu spiedienu cilindros tu tā arī nebiji izmērijis ...tā arī viss palika...so pardon bet dzinējs iet uz metāliem.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūnijs 2009, 01:29 
Eksperts
Lietotāja avatārs

man arī garažā stāv mans pirmais pārlasītais dzinējs zmz 24D... mīlš bet tas nemaina faktu ka pilnīgs mēsls.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūnijs 2009, 01:33 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Viņš jau tur ir aizgājis.
Spiedienu cilindros...?
Zināms protams par visiem ķipa reālajiem nobraukumiem utt, bet autiņš kurā bija tas motors 90.g. sākumā atnāca no Vācijas dīlera, ar pilnu apkopes vēsturi. Tie papīri man pašam bija, ar visiem zīmodziņiem utml.Ar šeit tika perfekti uzturēts līdz neizpildīja pāris diognālus salto, kā rezultātā motors bija vienīgais kas palika pāri.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Jūnijs 2009, 01:56 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
02 June 2009 02:33:58 MBex300 rakstīja:
Viņš jau tur ir aizgājis.
Spiedienu cilindros...?
Zināms protams par visiem ķipa reālajiem nobraukumiem utt, bet autiņš kurā bija tas motors 90.g. sākumā atnāca no Vācijas dīlera, ar pilnu apkopes vēsturi. Tie papīri man pašam bija, ar visiem zīmodziņiem utml.Ar šeit tika perfekti uzturēts līdz neizpildīja pāris diognālus salto, kā rezultātā motors bija vienīgais kas palika pāri.

Nu ir tā di joki arī dzirdēti...manējais stāsts ar līdzīgs...

Atnāca 89 gada mersis ar manu dzinēju 1995 gadā ar 212 kkm uz borta ar servisa grāmatiņu un visiem zīmodgiem... 2 gadus vinjam gāja skati pēc tam skates nav bijis jo dziļie lauki ... vot i cilvēks braucis uz veikalu un atpakaļ -virsbūve bija tiešām ideālā stāvoklī ...ja ja das goot ... a reāli kad vārstus sāka kustināt šie visi beigti ... tā kā vienīgais kam es ticu ir spiediens un strādājot nekas negrab. tad var ņemt un ķidāt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Jūnijs 2009, 16:45 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Maijs 2009, 21:50
Atbildes: 28
Šodien pēc ilgiem laikiem piestartēju savu stārķi, nu jau troksnis tāds it kā dzelzi pret dzelzi vālē. Bļin, ne laika, ne vietas, nedz milijona, lai to kuģi sataisītu. Laikam jāmēģina notirgot, vārbut kāds ir gribētājs??

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 41 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012