[user]254844|fourmatic|[/user]
Citēt:
[user]593750|mb124|W124 logu tīrītāja mehānisms[/user]lieta tāda ka man logu tīrītājs reizēm strādā ļoti stīvi citreiz pat paliek loga vidū un tagad kā ieķeras tā izšauj drošinātaju! kas tur varētu būt par vainu? kā viņu var izjaukt??
Viss ir ļoti vienkārši. Pēc pieredzes no sava 124ā:
1) izslēdz aizdedzi, kad logu tīrītājs ir pa diagonāli logam,
2) Noņem plastmasas vāciņu, kas piesedz sviru (uz logu tīrītāja kājas, bet ne to, kas uz tā bunduļa, kas pa vidu),
3) Redzēsi spīdīgu stieni, kurš logu tīrītājam darbojoties kustas uz iekšu un āru,
4) Smērē virsū grafīteni vai ko tamlīdzīgu un kustini logu tīrītāja kāju, tā kā tas notiek darbojoties logu tīrītājam. Tas stienis kustēsies un smēre ies tur iekšā,
5) Tā vairākas reizes, kamēr apnīk un liec visu kopā:)
Protams, ka šis nav ražotāja noteikts apkopes veids, bet man toreiz kaut kas bija pa fikso jāsaštuko, sākās lietus sezona, bija bišku auksts un baigi negribējās tur jaukties. Pēc šīs procedūras logu tīrītājs pavilkās uz tādu ātrumu, ka stāvot uz vietas, pie izslēgta motora, varēja novērot, kā mašīna šūpojas:)
tieši tas par ko es stastiju augstaak... izradaas ka ne tikai man vienigajam pavecaas ...
Man tagad arii mashiina shupojas kad uz vietas slotinja stradaa, divaina sajuuta...