Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 67 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Ziemas treniņbrauciens - tuss
AtbildeAtbilde saņemta: 22. Novembris 2004, 02:15 
Lietotāja avatārs
Šitais pasāciens varētu būt baigi labs. 8D Bet Brīvkalni man domāt būs mazliet par traku, jo biju pagājušoziem uz vienu pasācienu un man negribējās uz tās trases laist savu MB, kaut gan var jau būt, ka nav nemaz tik traki, ja, kā jau te minēja, nav gājis pāri bars subaru un kvatru. Galvenais, lai var labi paslidināties un nedomāt par pampakiem un visādiem citiem štruntiem, kas var apskādēt auto... Btw, šovakar ielas forši piesnigušas... 8)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Novembris 2004, 10:24 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Kā tad būs? Neko nesaprotu!
1) Trase?
2) "Mežs"?
3) "Trenneris"

Pats esmu tikai par 2. punktu, jo pirmie divi galīgi nesaista... Tagad galīgi nesaprotu, ko te katrs vislabprātāk gribētu izbaudīt...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Novembris 2004, 12:57 
Lietotāja avatārs
Mizx, nav jau saprotams ko tu domaaa ar to mezhu iisti - iebraukt pa kaadu celju mezhaa un tad liist nost no taa celja sniegaa dziljaa jeb kaa?

miinusi:
* jaatrod vieta kur varetu normali mezhaa izvietoties visi brauceji;
* jaatrod vieta kuras piebraukshanai ir normals celjsh, jo MB pa dangaam un bedreem neviens negribees dziit;

tev ir kaadas idejas kur tas vareetu buut?

kas tieshi tev nepatiik trasee, ja pienjem ka nekaadu treneru nebuus? tur ir sniegs ledus, viss tas pats kas mezhaa, vienkarshi var cilvecigi izvietoties pie trases un uztaisiit tusinju.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Novembris 2004, 13:06 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Trasē vienkārši nekas nav kā reālā dzīvē, tur ir tikai "reālāk" kā datorā + es jau minēju, ka ar kartingu nepārvietojos...Normāla izmēra u.t.t. automašīnai vajadzīga normāla izmēra trase. Nē, es biju iedomājies izvēlēties iepriekš noteiktu maršrutu pa nomaļiem un labi piesnigušiem un citādi "koptiem"ceļiem un vienkārši to izbraukt bez kādas mīcīšanās, tusēšanās uz vietas u.t.t.. Paņemam "trasi" no dzīves un to arī bez maksas izbraucam, atliek vien atrast to īsto vietu!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Novembris 2004, 13:22 
Lietotāja avatārs
Daleji varetu Tev piekrist, bet nu tusinsh uz vietas jau arii ir jaauztaisa, tapec celjam galaa ir jaabuut placim kur var arii cilveki paslidinaaties un citi paskatiities. Taa ir dalja no tusinja vai ne taa?

Nebrauksim tachu vienkarshi rindaa viens aiz otra atstraadaat/atziimeeties/whatever uz celja...

Viens no shaadiem variantiem:
Zakjumuizha. Tur ir celjsh caur mezhu, labu labais - piektdien izbraucu. Kaut kaadi 6-7km vinsh iet - un galaa ir laukums izskjuureets un uztaisiits par pseidotrasiiti, kur var patuseet uz vietas... laukums ir privaats un tur kaut kas buutu jaasamaksaa, bet nekas daudz.

Celjsh ir labs, nekas it kaa tur patrauceet nevareetu. ir paaris panchkas pa celjam - ja ir ap nulli tad vinjas ir valjaa - citaadi aizsalushas. ja ir vairak sniega tad tur actions varetu buut normals pa to celju raapties.

Kaut kad shonedelj ir doma braukt tur veel aardities, meginashu pakjert liidzi fochuku un nofocheet gan celju gan laukumu...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Novembris 2004, 13:23 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

erm..labdien.....tie, kam ir kontakts ar Doctor, uzzvaniet vianjam, shads pasakums jau sen bija planaa, un vinjsh man liekas, bija tas, kursh teica, ka var dabuut pazistamus pilotus/trenerus....... 8)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Novembris 2004, 13:34 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Tusiņš uz vietas... Es drīzāk domāju, ka tam beigu tusiņam gan jābūt jau kaut kur civilizētā vietā, lai pēc siltās tējas nav jābrauc vēl pārdesmit kilometru un atkal jāmeklē silta tēja, bet var jau visādi... Kā esmu iemācījies -- šim tusiņam jāļauj būt fakultatīvam, nevis automātiskai pasākuma sastāvdaļai, jo tam action jau jābūt hvz kur mežā... Nu, ir interese par to fotoreportāžu!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Novembris 2004, 15:45 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Tusiņš uz vietas... Es drīzāk domāju, ka tam beigu tusiņam gan jābūt jau kaut kur civilizētā vietā, lai pēc siltās tējas nav jābrauc vēl pārdesmit kilometru un atkal jāmeklē silta tēja, bet var jau visādi... Kā esmu iemācījies -- šim tusiņam jāļauj būt fakultatīvam, nevis automātiskai pasākuma sastāvdaļai, jo tam action jau jābūt hvz kur mežā... Nu, ir interese par to fotoreportāžu!

To mizx! teeju var panjemt liidzi arii termosaa. bet peec pieredzes zinu, ka ir labaaki shkidrumi, kas arii labaak silda! :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Novembris 2004, 17:29 
Lietotāja avatārs
ir jau ir labaak skjidrumi, bet shoferiem jau tie skjidrumi iet gar degunu... :D :D :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Novembris 2004, 17:47 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
:D a ko mees mokamies ....izveelamies leetaako peec cenas vietu...un braucam... kas gribees brauks pa izveeleeto vietu,kas nee staavees malaa un dzers TEEJU un teeju...es piemeeram sodien uz viena smuka celina nokeeru riktiigu slidinaasanaas kaifu...maz nelikaas pat veelreiz izbraucu!!ar labu ,interesantu kompaaniju man arii sliktaa vietaa buus labi! :)

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 67 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012