Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 67 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Ziemas treniņbrauciens - tuss
AtbildeAtbilde saņemta: 20. Novembris 2004, 14:26 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
Tā ir, bet tomēr, sanāk ka viņa atalgojumu dalīsim ar dalībnieku skaitu, tā kā tik traki nemaz nesanāks. A vo, ja viņš parasītu, ka katrs maksā viņa dienas atalgojumu, vo tad jau būtu......

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Novembris 2004, 14:48 
Lietotāja avatārs
man liekas vajag kaartiigi apdomaat cik nopietnu to pasakumu taisiit. rallija meistari kaa treneri utt - tas ir labi, BET - tam vajag arii attieciigas mashiinas. Mizx jau pareizi peec buutiibas pateica (no otras puses nepareizi bet tas ir cits staasts) - ar lielajiem meseriem nekaada baisaa gaashana tak tapat nesanaak. es piem. uz taadu tusu braukshu ar quattru nevis ar mersi.

man liekas tam vairak vajadzeetu buut kaa izklaides pasaakumam ar paslidinaashanos, shausmiigi nopietnus braukshanas meistarus piesaistiit nez vai ir jeega, driizaak kaadus pilotus no draugu/pazinju aprindaam kas piemeram brauc amatierrallii, par kuriem ir zinaams ka tie labi zin sho maakslu un neprasiitu arii baiso pikji bet piedaliitos kaa tusinjaa.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Novembris 2004, 17:11 
Lietotāja avatārs
Piekrītu Kristapz ,neko super tāpat nesamācīsies un tas treneris nekādus super trikus tāpat nerādīs,bet paslidināties un saprast ko spēj vai nespēj tavs auto var ,pavingrināt tuslās roķeles , uzasināt refleksus ,nebaidīties no slīdēšanas,saņemt draudzīgu klubistu rēcienu ,to var , jo nekas jauns jau šajā saulē nav ,un normāla paslidināšanās arī daudz ko nozīmē.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Novembris 2004, 17:29 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
Uzskatu, ka treneriem nav ne vainas, jo vinji iemācītu ne tikai, kā slidināties, bet kā savu vāģi pareizi kontrolēt neplānotā sānslīdē, 180grādu apgriešanās manevra laikā utt. Speciāli tam domātus vāģus tajās skolās gan jau arī izīrēt var. Tā kā no šitā var uztaisīt daudzmaz jautru, lielu un pamācošu pasākumu, tad, domājams, ka katrs spētu samaksāt 10Ls par dienu uz ledus ar treneri un speciāli tam sagatavotu auto. Visi vienlaicīgi mēs vienalga tur slidināties nevarētu. Pēc tam, kad katrs pavadijis kādu laiku ar treneeri, katrs varētu, ja ir vēlme, to pašu vēlreiz izmēģināt, šoreiz tik ar savu auto un bez trenera. Lai pataisītu pasākumu vēl interesantāku, uz noslēgumu var uztaisīt nelielu veiklības/ātruma sacīksti, kurā noskaidrotu, kurš tad ziemas braukšanas tehniku apguvis visveiksmīgāk. Protams, tam visam nav jānotiek kautkad tagad novembra beigās vai decembra sākumā. Ja gribam to arīt nopietni, tad varam kaut vai līdz Janvārim pagaidīt un noorganizēt to arī nopietnāk.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Novembris 2004, 17:29 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 495
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
ok, ok, sākumā var vienkārši pamēģināt sajust savu mašīnu uz slidenā ceļa, pārbadīt robežas un savas mākas.
Man būtu priekšlikums izvēlēties lielo placi (ledus,sniegs) un iezīmēt ceļu ar lentēm un konusiem. tad pārbaudes braucieni. tad uz laiku.
`"generāli, tas varētu atgādināt pirmo tusonu "Visdaros".
varbūt ar rallija spečukiem pagaidīsim, bet pārējis būtu interesants.
Cik es saprotu vairākums aktivistu ir "Par", paliek izvēlēties datumu, vietu un močīt!
kas piedalās organizēšans komitējā? :-)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Novembris 2004, 17:34 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Nezinu, kurš iedomājies, ka vajag trenneri un kurš "trenneris" gan piekristu uz tādu "vizināšanos" -- neviens nekur un nekad! Tā tas nenotiek, jo tur ir gana teorijas, gana prakses un tikai katram ar savu personīgo mašīnu, jo katrai gaitas īpašības ir unikālas gluži kā mūzikas instrumentiem + jānobrauc minimālais stundu skaits, lai varētu teikt, ka ir redzējis un sapratis, kas tas tāds ir, bet vēl pāris gadi jānobrauc, lai iemācītos. Un par kvatru... arī nezinu... Sākumā ideja bija pierādīt, ka MB ar visu savu velkošo pakaļgalu ideāli tiek galā ar stipri novārtā pamestiem ceļiem. Tagad kaut kādi ralliji, kaut kādas kvatras... pilnīgi mulstu... vismaz idejas par trasēm tā kā pieklusušas... Pavisam ne tas... varbūt derētu vienoties par to, ko mēs tur gribam ieraudzīt. Es teiktu: "MB meža vidū". Nu, RIPA doma bija laba un nemaz G-klasi nevajag t.i. profilaksei fonā viena noderētu un viss... Vienkārši citās ziemas aktivitātēs jūs mani droši ka neredzēsiet -- šis varētu būt vienīgais pasākums, kurā esmu ar mieru riskēt, ka apstākļi piespiež iebāzt roku sniegā...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Novembris 2004, 18:13 
Lietotāja avatārs
Mizx, bet vai tad kaads saka ka peec tam buus ciitigi maajaas jaatkaarto taa teorija un jaamaacaas prakse? :)
kapec to nevar jautri izdariit tajaa tusaa. katram savs, es piemeram ljoti daudz laika pa ziemam pavadu ledus un sniega trasees, cits aizbrauc vienreiz - ko tas maina? runa tachu iet par tusinju, nevis par nopietnu apmaaciibu. un treneris piekritiis arii vienreiz paraadiit sho to un izbraukt - ja tu domaa ka taa nav, esi nepreciizi informeets.

nu tak pieejam tam ar smaidu un humoru. vaards trase nenoziimee gonku uz laiku pa kurmju rakumiem nu. shinii gadiijumaa - jau sagatavota ledus/sniega trase, kuru var iziireet - konkreetas trases jau mineju ieprieksh. kapec kaut kas ir speciaali jaagatavo kautkur uz celja vai uz ezera vai mezha viduu ja jau ir sagatavots?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Novembris 2004, 18:14 
Lietotāja avatārs
jaa un kas tur par to kvatru bija tik mulsinoshs? :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Novembris 2004, 18:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Nu, nav sveši tie potenciālie trenneri, tik teikšu uzreiz, ka neviens profesionālis neies ar mums ākstīties, tā tas saucas. Ja ko dara, tad dara nopietni, ja ne, tad pats varu iet "trennēt", es jau te varu sākt rakstīt CV par ziemas autobraukšanu, piemēram, kā ziemā pa "putru" veikt asas nogriešanās ar automātisko kārbu minimāli izmantojot stūri un neizmantojot rokas t.i. faktiski kājas bremzi. Šādus kursus ar paraugdemonstrējumiem esmu veicis vienam svaigam BMW braucējam, kam iestājoties ziemai uznāca pilnīga panika par pārvietošanos pa slideniem ceļiem. Tik pat labi paši varam visādas nianses pastāstīt un padalīties pieredzē (pamēģināt) dažādu firmu riepas, kur un kā ar kādu ātrumu braucam gan parastām, gan automātiskajām kārbām, ABS lietas u.t.t.. Pieaicināts "klauns" būtu tikai lieki.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Novembris 2004, 18:31 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Kvatra nav MB... Un 4matic sistēma arī nav kvatra, jo atšķiras. Tas tomēr tāds kā MB pasākums ar pieredzes apmaiņu, bet man no kvatras nebūtu ko mācīties t.i. būtu pilnīgi lieki, jo nav paredzēts, ka jebkad ar tādu plānotu pārvietoties. Sabrauktu mēs ar visādām X-mašīnām, bet funa te nekāda, jo tās ir X-mašīnas...

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 67 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 3 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012